Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(zalia @ 2006 05 25, 12:35)
ale kad labai nesivalgo biggrin.gif patarimas-gal kas tepat ką kitą su Terbisil, aš pvz.nugarą teplioju nuo įvairiasp.dedervinės(irgi grybas, sako kad užsikrėčiau soliariume ) tai man ir nuo pienligės neblogai, kai jau labai niežti-tepteliu ir geriau smile.gif
sakysit visai invalidė, bet grybelis ne tik tenais blush2.gif ir oda baltom dėmėm išmarginta ir galvą su nizoraliu plaunu ir pastoviai gerklę skauda, turbū ir ten kandida tupi-tai bendrai sudėjus-SISTEMINĖ KANDIDOZĖ g.gif O ką daryt g.gif

manau gali būt kitos rūšies grybelis. o gal tiesiog oda viskam jautri. o burnos kandidamikozė irgi savus požymius turi - baltas apnašas. o šiaip negąsdink. man jau pakanka priedo šlapimo pūslės problemų dėl tos pačios zarazos ir kitų odos bėdų wacko.gif
o kad ir ten tepi, tai manau, kad ne iš gero gyvenimo. ką padarysi... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 05 24, 23:07)
Nu tikrai kai pagalvoju,tai hemoglobino kiekis nukrites,bent jau taip daktare sake.O zarnynas irgi streikuoja.Tai gali visko buti,kad imunine sistema issiekusi ir ta pienlige prie manes prikibo.Beje mano makstyje labai mazai dregmes,gal dar  ir nuo to.

QUOTE(zalia @ 2006 05 25, 10:35)
ale kad labai nesivalgo biggrin.gif patarimas-gal kas tepat ką kitą su Terbisil, aš pvz.nugarą teplioju nuo įvairiasp.dedervinės(irgi grybas, sako kad užsikrėčiau soliariume ) tai man ir nuo pienligės neblogai, kai jau labai niežti-tepteliu ir geriau smile.gif
sakysit visai invalidė, bet grybelis ne tik tenais blush2.gif ir oda baltom dėmėm išmarginta ir galvą su nizoraliu plaunu ir pastoviai gerklę skauda, turbū ir ten kandida tupi-tai bendrai sudėjus-SISTEMINĖ KANDIDOZĖ g.gif O ką daryt g.gif

papasakosiu kaip gydausi as po dideles dozes antibiotiku 3rusiu doh.gif man itaise nebloga KANDIDOZE blink.gif ir gerkej ji jau yra nes po gerkes tepenelio paemimo jis ten isaugo ir,tai vadinasi jo gali buti jau visur doh.gif
stai mano gydymosi etapas kuri dar tesiu..cesnakas kasdien valgau,valau liezuvi su sodos tirpalu,sugeriau 2tabletes miko-max kas savaite,nistatino po ketvirty tabletes suciulpiu 2kartus dienoj ir siandien dar nusipirkau Citrosept greifruktu seklu ekstraktas lasiukais,jis ir labai veiksmingai gydo visokius grybelius,bet nepamirskit kad gydytis reikia abiem partneriams,nes jei gydotes tik viena tai bus neveiksminga,nes lytiskai santykiaujant jau yra uzsikretes ir partneris ir jusu vienos gydymasis naudos neduos schmoll.gif ir beabejo nepamirskit lomexin zvakuciu 4u.gif
Atsakyti
Grybelis Candida yra ne tik žarnyno, bet ir makšties mikrofloros dalis. Atsiras pienligė ar ne priklauso nuo pasikeitusio mikrofloros santykio. Kai susilpnėja gerųjų bakterijų veikla (po antibiotikų gėrimo, kontraceptikų vartojimo, sutrikus kiaušidžių funkcijai, streso metu, dėvint sintetinį apatinį trikotažą..) susidaro puikios sąlygos grybeliui daugintis...o tada ir atsiranda nemalonūs pojūčiai..

Labai įdomų faktą radau ... Pasirodo, kad labai svarbų vaidmenį čia vaidina kiaušidžių funkcija ir makšties pH.
Normaliomis sąlygomis makšties Bacillus vaginalis skaldo epitelio ląstelėse esantį glikogeną (angliavandenis) iki pieno rūgšties. O pieno rūgštis trukdo veistis blogiems mikroorganizmams ir makštis savaime taip apsivalo. Silpnėjant kiaušidžių funkcijai, epitelio ląstelėse kaupiasi mažiau glikogeno, vadinasi susidaro mažiau pieno rūgšties, makšties pH šarmėja ir atsiveria kelias Candidai vešėti.
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2006 05 28, 15:29)
Jurcik,o kaip tu valai liezuvi, t.y. kiek kartu per diena ir kokio stiprumo ta tirpala reikia daryti ir kiek laiko testi sia procedura. Manoliezuvis labai apsineses baltom apnasom, gal ir man taip reiketu pabandyti, gal padetu.

ivairiai,kaip tik prisimenu taip valau 2-4kartus per diena vata ismirkau sodos tirpale ir valau su ja,biski ipilu i stikline vandens puse saukstelio sodos istirpinu ja ir su tuo tirpalu vis valau ir nistatino po ketvirtadali suciulpiu 2k dienoj ryte ir vakare 4u.gif
butinai gydykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Jurcik uz atsakyma, ir dar norejau paklauti o kas tas nistatinas, ka jis duoda, ar jo galima nusipirkti be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2006 05 29, 23:45)
Aciu Jurcik uz atsakyma, ir dar norejau paklauti o kas tas nistatinas, ka jis duoda, ar jo galima nusipirkti be recepto?

galima as pasakysiu blush2.gif nistatinas turi grybeliams fungistatinį, t.y. kiek suprantu užmigdo vėl tuos grybus ir atkuria pusiausvyrą, o jei daug prigersi tai poveikis fungicidinis ir tadau jau žudo juos. Pati neseniai pakelį sugeriau tabletėm, bet kad cry.gif schmoll.gif niekaiParduoda be recepto 20 tablečių 16 litų
Atsakyti
Nepadėjo man Polygynax žvakutės. verysad.gif
Tai nusprendžiau gydytis rimčiau: nusipirkau 3 Mycomax geriamas kapsules ir Vagisan žvakutes (sumokėjau 80 Lt! doh.gif verysad.gif )
Jau antrą savaitę nevalgau jokių saldumynų, mielinių ir miltinių patiekalų (nors juos labai mėgstu), pusryčiams geriu kefyrą. Dar valgau česnaką, nenešioju sintetinių apatinių, stengiuosi nestresuot, naudoju tik natūralius įklotus... Kas dar... g.gif Neturiu jokių problemų su vidurių užkietėjimu, sportuoju, stengiuosi valgyti kuo sveikesnį maistą. smile.gif

Tegul tik pabando dabar ta pienligė nepraeiti, aš jai parodysiu!!! gun_bandana.gif bash.gif aggressive.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai baisiai gerkle skauda, ir skrandi skauda jau metus, ir ten niesti blush2.gif jau tikriausiai candida visam mano organizme, jau nebezinau kaip ja is visur istraukti verysad.gif Geriu cesnako tabletes, geriu a vitamina.... visas zvakutes isnaudojau... ir nieko verysad.gif reikes dar gerklei nupirkti Nystatin, gal pades, bet ta nieksa reikia kazkaip is viso organizmo istraukti g.gif
Atsakyti
Aš tai pabaigiau Citrosept buteliuką ir ,,po jorgurtu maudžiausi" biggrin.gif nu nieko, š...
dabar Flucohexal prisipirkau, ir bandau saldainių nevalgyt ax.gif beje, jeigu jau siteminė kandidozė tai ten dozės tų priešgrybelinių vaistų turi būti arkliškos, nu ir kaina gaunasi kosminė doh.gif
Atsakyti
o aš dabar suskaičiavau, kad jau kokie 3-4 mėnesiai kaip nereikėjo griebtis nei žvakučių, nei tablečių thumbup.gif

aš vis po kursą skirtingų papildų vartojau: Care Lady, bičių pikio, česnako...

prieš kelias savaites buvau pas naują fainą ginekologę, tai ji sakė, jog česnakas tikrai neblogai šiuo atveju 4u.gif
tiesą pasakius, aš pirmą kartą papuoliau pas tokią gydytoją, kuri suprato mano bėdą ir pažėrė man tiek patarimų, kad aš buvau sužavėta. thumbup.gif
galėsiu ir su jumis pasidalinti ax.gif
Atsakyti
O man geriausios Clotrimazolio zvakutes. Vakare isidedi, ryte jau pagerejimas zymus.
Atsakyti
bliamba išgėriau tas 2 flukohexal per savaitę tai jau kelios dienos burnoj kartu, gal jau kepenys streikuoja nuo tų vaistų g.gif nebežinau ką daryt su ta pienlige, į kapus nuvarys cry.gif
Incgreičiau patarimų pažerk mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia: 12 birželio 2006 - 14:28