Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(*Maja* @ 2005 11 03, 13:24)
Man neatitinka su mano pirmuoju...  g.gif

Man taip pat neatitiko blink.gif , matyt įeinam į tuos 5 proc., kuriems nepasitvirtina biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat pagal šią schėmelę turėjo gimti berniukas, o gimė nuostabi mergytė. Nors kai nešiojau visi sakė, kad bus bernas.
Atsakyti
Manau reikia padaryti apklausą, tik bijau, kad ne visos tiksliai žino savo pastojimo datą ax.gif
Atsakyti
Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu cry.gif .

Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo.
Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. cry.gif
O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti?
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2005 11 03, 15:11)
Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu cry.gif .

Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo.
Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. cry.gif
O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti?

Na negaliu tau patarti, nes irgi nelabai nusimanau programose ax.gif Bet tu gali savo BT žymėtis www.fertilityfriend.com puslapyje... Ten prisiregistruoji ir kasdien pasižymi, kokia buvo tavo BT, t.p. išskyras gali žymėti...
Atsakyti
Ir man pagal šią lentelę turėjo būti 100 proc. berniukas (tikrai žinau pastojimo datą), o gimė mergytė. Nors visi choru berniuką pranašavo.
Atsakyti
o kodel tiek mazai pasisakanciu ax.gif
gal kas planavot dukryte (ar suneli) ? (gal yra lietuvisku nuoruodu?)
labai man jau dukrytes reik nestuke.gif sunu jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
Žibaliuks 4u.gif ,labai faina,kad turi toki gera ir stebuklinga lapeli,man tai atitiko,gime mergyte,kaip ir pas tave pacia parodyta.Dabar noretumeme berniuko,nors aisku kaip ir visi sakome,kad savrbuiausia butu sveikas wub.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu.
duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2005 11 28, 20:15)
Nieko nesuprantu. 
duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje?

Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos mirksiukas.gif
Kad matytum grafiką - spaudi Chart
Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2005 11 28, 22:41)
Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos  mirksiukas.gif
Kad matytum grafiką - spaudi Chart
Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner ax.gif

ačiū už pagalbą. biggrin.gif
bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2005 11 29, 18:43)
ačiū už pagalbą. biggrin.gif
bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo  Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa?

O tai ką ten vedi, išskyras blush2.gif Gal tikrai per mažai duomenų...

Na aš matuoju Bt ir ten vedu, tai nelabai žinau, jei ten ką kitą vedi blush2.gif
Atsakyti