Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(Smiling @ 2004 09 02, 10:13)
sveikos, na cia jau esancios apie ja zino, tai programa femta, jis skaiciuoja jusu perioda, jo reguliaruma (apie tai info laikoma statsitikoje), pagal skaiciavimus nusprendzia, ar jums tinka BT metodas, apskaiciuoja vaisingas dienas.
Na gal pravers kam nors
Femta

Oho kaip idomu! Aciu - bandom bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif Su kokia programa siunciates muzika? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furbele: 12 gruodžio 2009 - 13:20
QUOTE(furbele @ 2009 12 12, 13:20)
Sveikos ax.gif Su kokia programa siunciates muzika? ax.gif

o yra muzika skirta neštumo planavimui? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 gruodžio 2009 - 15:04
QUOTE(raminta1985 @ 2009 11 01, 22:47)
matyt susisuko programai smegenys, kad ir ką įvesčiau man irgi meta mergytę  biggrin.gif  o svajonėse gi sūnelis gyvena  wub.gif

O man atvirksciai - visais menesiais tik berniuka meta, nors svajonese mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos mirksiukas.gif
ogo kiek jus cia visokiu programeliu ir informacijos prisirankiojot - pasizymesiu, o kai ateis laikas ir man apie leliuko turejima susimastyt butinai pasainaudosiu
Atsakyti

Ką tik atsisiunčiau Femta.

Labai liuks programėlė thumbup.gif

Tik duoda 50 dienų nemokamai naudotis. Ką toliau daryt? patarkit, kas naudojatės, negi perkat? unsure.gif
Atsakyti
na liuks temute ir nuorodu geru mergates ikele wub.gif rodo tai ko noreciau, mergytes wub.gif wub.gif wub.gif aisku as dar tik planuoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif parsisiunčiau ir aš Femta, tačiau susidūriau su sunkumais g.gif viskas būtų super, jei mano ciklas būtų reguliarus, tačiau.. Tai 28, tai 35, tai 50 doh.gif suvedžiau viską, tačiau ateinančiais mėnesiais ciklą skaičiuoja vistiek kas 28 dienas.. verysad.gif o taip norėčiau bent kažkiek orientuotis, kada tos palankios dienos blush2.gif gal galit ką nors patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 12 29, 21:37)
Sveikos planuotojos  4u.gif  parsisiunčiau ir aš Femta, tačiau susidūriau su sunkumais  g.gif  viskas būtų super, jei mano ciklas būtų reguliarus, tačiau.. Tai 28, tai 35, tai 50 doh.gif  suvedžiau viską, tačiau ateinančiais mėnesiais ciklą skaičiuoja vistiek kas 28 dienas..  verysad.gif  o taip norėčiau bent kažkiek orientuotis, kada tos palankios dienos  blush2.gif  gal galit ką nors patarti?  4u.gif

visos šitos "programkės" skirtos toms, pas kurias mmm reguliarios.. patarimo nėra, bent jau kaip virtualiai apskaičiuoti tas dienas... bandyk ovuliacijos testus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir prie planuojanciu jungiuosi.... anskciau vis paskaitinedavau, taciau va - isdrysau pagaliau parasyti.
Nutariau ir as pabandyti programeles... fertility ir paprasta prisimink.lt ... suvedziau tik paskutiniu mmm duomenis... Kas idomiausia, abi programos rodo skirtinga O laika... paklaida - 2 dienos.... taciau mm pradzia abi nurodo vienoda smile.gif turbut kad skaiciuoja 28 dienu cikla....
Jei nepavyks si menesiuka sukurti stebuklelio, pradesiu ir as matuotis BT - tada manau lengviau bus viska apskaiciuoti....
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 12 17, 20:56)
Ką tik atsisiunčiau Femta.

Labai liuks programėlė  thumbup.gif

Tik duoda 50 dienų nemokamai naudotis. Ką toliau daryt? patarkit, kas naudojatės, negi perkat? unsure.gif

Sveikos,

As taip pat parsisiunciau femtos programele ir labai ja dziaugiuosi, ten viskas taip paprasta ir aisku thumbup.gif .
o del 50 nemokamo naudojimosi, tai manau, kad po to reikes vel is naujo parsisiusti ir viskas, o duomenis is naujo suvesti, gi ten nera kas veikti, kelios minutes ir vel kalendorius paruostas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasapakalniskyte @ 2010 01 31, 13:56)
Sveikos,

As taip pat parsisiunciau femtos programele ir labai ja dziaugiuosi, ten viskas taip paprasta ir aisku  thumbup.gif .
o del 50 nemokamo naudojimosi, tai manau, kad po to reikes vel is naujo parsisiusti ir viskas, o duomenis is naujo suvesti, gi ten nera kas veikti, kelios minutes ir vel kalendorius paruostas  biggrin.gif

Gali būt, bet abejočiau, kad į tą patį kompą leistų atsisiųst dar kartą nemokamai - juk yra IP adresas, kuris vienas ir tas pats schmoll.gif
Žiūrėsim, kaip ten kas. Gal kas jau susidūrė su tokiu klausimu?
Atsakyti