Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

beja o mamai skaiciavom tai pirmas berniukas(teisingai), antras berniukas(neteisingai, as mergaite lotuliukas.gif ) ir paskutine mergaite (teisingai)
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 10 26, 15:44)
na as kiek db bandziau tai kkad ir koke data vesciau visalaik rodo kad mergaite

gal neteisingai data vedi?
Atsakyti
As turiu sunu wub.gif , o rodo mergaite biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zde @ 2009 10 31, 15:30)
As turiu sunu  wub.gif , o rodo mergaite  biggrin.gif  4u.gif

Nu zinokit atitiko 4u.gif supainiojus data vis del to buvau ax.gif smile.gif

Papildyta:
Bet vistiek netikiu tokiais dalykais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 11, 22:10)
Sveikos busimos mamytes ir jau esamos  nestuke.gif
Kvieciu apsilankyti puslapyje www.girlorboy.net
Galesite suzinoti kas gims, ar paplanuoti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Si skaicuokle sukurta remiantis mociutes budu, kuri jau ji nuo senu laiku zino. Jos paskaiciavimu mano vyras sukure puslapi. Jau paskaiciuota,kad is 60 vaiku, kuriuos skaiciavo mociute, tik 3 is ju gime ne taip, kaip ji buvo paskaiciavusi, bet nieko 100% nera tikslumo.  biggrin.gif
Atrodo neitiketina, bet siulau jums pabandyti ivesti savo tevu datas ir paziureti,ar jus gimete, tas, kas buvo paskaiciuota  :4u

geras thumbup.gif pirma leliu atspejo, o ir antra bet kada gaminant dukra zada lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
matyt susisuko programai smegenys, kad ir ką įvesčiau man irgi meta mergytę biggrin.gif o svajonėse gi sūnelis gyvena wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na, man ir si programele www.girlorboy.net berniukus rodo ax.gif bet auga dvi paneles wub.gif
Atsakyti
man pirma rodo berniuka, nors dukra auga.antra mergaite,o berniukas pas mus smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man atitiko viskas 4u.gif Gal iseis su sia sistema pareguliuot antra vaikeli, nes norim berniuko ax.gif
Atsakyti
O man vis su skirtingom skirtingai gaunasi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 21 lapkričio 2009 - 15:12
As internete kazkur buvau radus vienam lape alybe testu surasyta, gal koks 30, visi nustatinejo kas, mergaite gims ar berniukas. Visus issprendziau ir gvau mazdaug puse atsakymu kad berniukas ir puse kad mergaite:)
Atsakyti
QUOTE(AlmaT @ 2009 10 28, 19:51)
gal neteisingai data vedi?

na tai kad teisingai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 29 lapkričio 2009 - 18:12