Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:01)
I sex date, pastojimo data

tai kad šitą tik ponas D žino rolleyes.gif ir tas 9 mėn atskaičiavimas kažin ar tinka, juk ne visos gimdo dieną į dieną..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 11:03)
tai kad šitą tik ponas D žino rolleyes.gif ir tas 9 mėn atskaičiavimas kažin ar tinka, juk ne visos gimdo dieną į dieną..

Svarbiausia metai ir menesis, diena ne tokia cia svarbi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:14)
Svarbiausia metai ir menesis, diena ne tokia cia svarbi.  4u.gif

aaaa g.gif supratau
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 11:16)
aaaa g.gif supratau

pavyko ? wink.gif patikrinkit su savo data, savo vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:18)
pavyko ? wink.gif patikrinkit su savo data, savo vyro smile.gif

savęs negaliu, bo nežinau savo tėvo gimimo dienos mastau.gif patikrinau su broliu ir sese, nei tas ne ana neatitiko
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 11:25)
savęs negaliu, bo nežinau savo tėvo gimimo dienos mastau.gif patikrinau su broliu ir sese, nei tas ne ana neatitiko

O tai tikrai geras tevu datas suvedet g.gif ,kai tikrinom broli ir sese? Keista,kad neatitinka...
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:36)
O tai tikrai geras tevu datas suvedet  g.gif  ,kai tikrinom broli ir sese? Keista,kad neatitinka...

nu tai taip, čia juk nesuklysi, jei tas datas žinai smile.gif bet bendradarbio dukra atitiko... taip kad, manau, čia atsitiktinumas smile.gif čia tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 11:46)
nu tai taip, čia juk nesuklysi, jei tas datas žinai smile.gif bet bendradarbio dukra atitiko... taip kad, manau, čia atsitiktinumas smile.gif čia tik mano nuomonė

Atisitiktimumu cia nera, nes viskas paremta skaiciavimu... 4u.gif bet tas skaiciavimas nera 100%. bigsmile.gif Pas mus giminej,tai labai daug vaiku isskaiciuodavo mociute, dar gydytojai nepasakydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:51)
Atisitiktimumu cia nera, nes viskas paremta skaiciavimu...

aš tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif manau, niekas negali paskaičiuoti, kaip ten tos chromosomos susijungs smile.gif jei taip lengva ir patikima būtų taip skaičiuoti, pasaulyje jau senai ši teorija būtų pripažinta ir skaičiuojama pagal ją, bet taip nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 12:58)
aš tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif manau, niekas negali paskaičiuoti, kaip ten tos chromosomos susijungs smile.gif jei taip lengva ir patikima būtų taip skaičiuoti, pasaulyje jau senai ši teorija būtų pripažinta ir skaičiuojama pagal ją, bet taip nėra smile.gif

drinks_cheers.gif Labai su tavim sutinku. Jei viskas taip gyvenime būtų paprasta, vis turėtų tiek ir kokių vaikų kokių norėtų, tereiktų tinkamu laiku pastoti. Kažkada esu ginės apie tai klaususi, tai ji tik skaniai nusijuokė.
Įdomumo dėlei tai tokias lenteles pabandau, bet tik dėl smagumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:14)
Svarbiausia metai ir menesis, diena ne tokia cia svarbi.  4u.gif

nepatingejau ir pabandziau suvest is eiles du metus, tai visad rodo berniuka unsure.gif . cia sansu ner turet mergaites ar kazkas ne taip unsure.gif doh.gif . nu bet anei vieno karto mergytes nerode unsure.gif g.gif
su pirmu atitiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2009 10 15, 13:34)
nepatingejau ir pabandziau suvest is eiles du metus, tai visad rodo berniuka  unsure.gif . cia sansu ner turet mergaites ar kazkas ne taip  unsure.gif  doh.gif . nu bet anei vieno karto mergytes nerode  unsure.gif  g.gif
su pirmu atitiko  mirksiukas.gif

Tai pabandykit dar tolesnias datas suvesti, taip yra todel, kad vyro kraujas keiciasi kas 3 metus, o moters, kas 4. bigsmile.gif Gimsta tas, kurio kraujas buna stipresnis, pastojimo metu. 4u.gif
Atsakyti