Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(Šarlote @ 2009 08 28, 14:34)
Tai nedrįsai į šoną bakstelti? ax.gif

Žinau, kad iš to nieko gero nebūtų buvę....
man l. gera progma yra www.prisimink.lt ten galima viska susizymeti thumbup.gif
Atsakyti
tai gal dar gali ir snd bandyt?
Man ir pagal kalendoriu 28 d turejo but ovuliacija,tai dar snd reiks bandyt.Oi kaip nelauksiu men verysad.gif
Atsakyti
Gal jau buvo sita nuoroda, bet ji labai naudinga ir idomi (anglu kalba) smile.gif Cia galima uzisakyti nemokamas naujienas apie tai, kokiu klaidu nedaryti, norint pastoti. Kasdien i asmenini pasta ateis po viena "tipsa" nestuke.gif

http://www.tipsgetti...etpregnant.html

Sekmes planuojancioms 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mielosios planuotojos, priisijungiu ir as prie jusu gausaus burelio 4u.gif turime jau maza gudria ir isdykusia mergyte, planuojame jau ir antra isdykusia atzala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asariux @ 2009 10 04, 20:42)
4u.gif Sveikos mielosios planuotojos, priisijungiu ir as prie jusu gausaus burelio 4u.gif turime jau maza gudria ir isdykusia mergyte, planuojame jau ir antra isdykusia atzala 4u.gif

Kiek laiko jau planuojat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 05, 11:56)
Kiek laiko jau planuojat? mirksiukas.gif

Na planai nelygus planams, bet apie tai mastome jau koki pora men ax.gif , tiesiog dabar noretumeme gandru ziemai. Kadangi siai ziemai nespejome, lieka sekantys metai ax.gif
Atsakyti
Laba diena mamos, nusrendziau ir as istoti i planuojanciuju gretas, norime jau antro leliaus, ir norime viska krupsciai apgalvoti ir suplanuoti, aisku ne visada viskas pavysta kaip norisi, pirmo nestumo i nieka nesigilinau darem kaip sakoma ir tiek, o dabar labai noreciau viska pasiderinti, bandysiu suprasti visas tas programas, nes kol kas ka cia macia visur tamsus miskaas:) tikuosi susibendrausim smile.gif ir padesit jei kas bus neaisku. 4u.gif
Atsakyti
neperskaiciau visko iki galo, bet taip pat angliskame mamu forume radau nuoroda i www.fertilityfriend.com - ten yra neblogai gali susivesti duomenis
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes ir jau esamos nestuke.gif
Kvieciu apsilankyti puslapyje www.girlorboy.net
Galesite suzinoti kas gims, ar paplanuoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Si skaicuokle sukurta remiantis mociutes budu, kuri jau ji nuo senu laiku zino. Jos paskaiciavimu mano vyras sukure puslapi. Jau paskaiciuota,kad is 60 vaiku, kuriuos skaiciavo mociute, tik 3 is ju gime ne taip, kaip ji buvo paskaiciavusi, bet nieko 100% nera tikslumo. biggrin.gif
Atrodo neitiketina, bet siulau jums pabandyti ivesti savo tevu datas ir paziureti,ar jus gimete, tas, kas buvo paskaiciuota :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetika: 11 spalio 2009 - 21:11
QUOTE(inetika @ 2009 10 11, 23:10)
Sveikos busimos mamytes ir jau esamos  nestuke.gif
Kvieciu apsilankyti puslapyje www.girlorboy.net
Galesite suzinoti kas gims, ar paplanuoti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Si skaicuokle sukurta remiantis mociutes budu, kuri jau ji nuo senu laiku zino. Jos paskaiciavimu mano vyras sukure puslapi. Jau paskaiciuota,kad is 60 vaiku, kuriuos skaiciavo mociute, tik 3 is ju gime ne taip, kaip ji buvo paskaiciavusi, bet nieko 100% nera tikslumo.  biggrin.gif
Atrodo neitiketina, bet siulau jums pabandyti ivesti savo tevu datas ir paziureti,ar jus gimete, tas, kas buvo paskaiciuota  :4u

Su pirmuoju mažiumi, neatitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 12, 08:59)

ar as juo naudotis nemoku ar kas cia yra suvedu datas o nuotrauka islenda su uzrasu kaD JISAI NIEKO NEZINO... ka tiksliai vedat i sex skilti? ir kaip vedate datas, su tarpais ar kaip? man nesigauna niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2009 10 12, 10:40)
ar  as juo naudotis nemoku ar kas  cia yra  suvedu datas o  nuotrauka islenda  su  uzrasu kaD  JISAI NIEKO NEZINO...  ka tiksliai vedat  i sex skilti? ir kaip vedate  datas, su tarpais  ar kaip? man nesigauna niekas smile.gif

I sex date, pastojimo data. Jei norite patikrinti jau gimusio zmogaus, tai tiesiog is gimimo datos atimkite 9 men smile.gif Datos vedamos pvz: 2009-03-06, arba tiesiog is kalendoriuko pasirinkite metus menesi ir diena. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 12, 08:59)

Jei galite atsiuskite visas tris datas, norime atrasti, kur ta paklaida yra wink.gif bet smagu,akd su vienu vaikuciu gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti