Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

Sveikos, man tai jauciu su tais planuokliais nelabai teiseis priplanuot, nes nera reguliarios mmm g.gif
Atsakyti
[quote=klaudivil,2009 05 14, 17:34]
Sveikutes, na prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif mes viena vaikeli jau turime, bet gaila, vaikutis gime negyvas... verysad.gif verysad.gif verysad.gif dar iki siol negaliu atsigauti, nes metai prasidejo puikiai...
vargsiuke verysad.gif tikrai daug nelaimiu. Taip ir sakoma nelaime viena nevaiksto... Bet dabar uzversk si pslapi ir atversk nauja gyvenymo lapa. Dabar tu pagimdysi tis sveikucius guvius vaikucius. Mama jus laimins is anapus. Busite viena darni ir laiminga seima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(espera @ 2004 09 07, 18:49)
na va, sukuriau maila ir imeciau ten programa.
Tik pries tai didelis prasymas visoms, kurios naudosis ta programa. Prasau, neviesinkit atvirai programos kodo internete - perdavinekit ji viena kitai emailais arba asmeninem zinutem, jokiais budais nedekite i joki tinklalapi, nes tada programos gamintojai lengvai suseks ir paprasciausiai  deaktyvuos programas visoms, kurios naudojosi tuo kodu, tame tarpe ir tam zmogui, kuris uz ta koda pinigelius paklojo. Taip jau nutiko rusems, kai viesai i mamu tinklapi ar foruma idejo koda.
Na o dabar prie reikalo. Prisijunkit prie pasto dezutes supermama_ovusoft@yahoo.com
slaptazodis yra mamoms
ten rasit inboxe laiska su programos instalu ir kodu. primenu, kad kodas tinka tik sitam instalui, kuri yra dezuteje, tai versijai, kuri dabar platinama internete, jis netinka! kas jau instaliavot naujaja versija, ja issiimkite ir prasivalykite kompa, zr zinute auksciau. sekmes visoms smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2005 04 02, 13:17)
Anoli,ar jau pavyko prisijungt? Jei ne,tai nueik į http://www.yahoo.com/, tada paspausk ant "mail", poto pirmoj eilutėj parašyk  "supermama_ovusoft@yahoo.com",o antroj- "mamoms" ir ten pati paskutinė žinutė bus ovusoftas mirksiukas.gif  O toliau jau kaip VilkeS aprašė smile.gif  Sėkmės 4u.gif

Laba diena 4u.gif ar veikia šis e-meilas, bandžiau įeiti - nepavyko. Gal kas turite šią programą ir atsiųstumėte man asmeniškai. Likčiau LABAI DĖKINGA 4u.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif o ar daug kam pavyko su planuokliais? smile.gif jei taip tai gal ir man reiks bandyt... ax.gif
Atsakyti
kam tie kalendoriai ir t.t., nejaugi pačios nejaučiate kas ir kada jūsų organizmuose vyksta..? g.gif

Atsakyti
QUOTE(nogniuska @ 2009 08 24, 09:31)
sweikos  4u.gif o ar daug kam pavyko su planuokliais?  smile.gif  jei taip tai gal ir man reiks bandyt...  ax.gif

man taip ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat planuojame vaikuti, si men. naudojuosi pagal mamu forume pateikti busimoms mamoms kalendoriu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 07, 21:41)
šitas  bigsmile.gif  labai ačiū  4u.gif

geras pus.
Atsakyti
ir as labai planuoju si menesi pastoti .Nors sako reikia maziau galvot ir tada viskas bus ok. smile.gif
Atsakyti
man vakar buvo ovuliacija, o kol as atejau is vonios jis jau kietai miegojo.... tai taip susinervinau, kad net cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 08 28, 09:38)
man vakar buvo ovuliacija, o kol as atejau is vonios jis jau kietai miegojo.... tai taip susinervinau, kad net  cray.gif

Tai nedrįsai į šoną bakstelti? ax.gif
Atsakyti