Kuo oras siltyn, tuo planuojanciu daugyn!
as irgi jungiuosi i kompanija
Merginos, visos jungiasi, bet kodel niekas nebendrauja pirmyn, kaip visoms sekasi, kas naujo, gal kas jau ir pasigavo zirniuka
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 15, 00:41)
Merginos, visos jungiasi, bet kodel niekas nebendrauja pirmyn, kaip visoms sekasi, kas naujo, gal kas jau ir pasigavo zirniuka
Sveikutes ne dar nepavyksta o taip noretus jau kartais ir nervine itampa jaucias.. gal kas negerai
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 15, 12:42)
Sveikutes ne dar nepavyksta o taip noretus jau kartais ir nervine itampa jaucias.. gal kas negerai
Kiek laiko planuojate?
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 15, 14:33)
Kiek laiko planuojate?
mes planuojam jau astuntas menuo daktare sake kad viskas kaip ir gerai, tik va as tuomet nesuprantu kodel stebuklelis nepasirodo o kiek jus laiko planuojate?
Sveikutes Saunu kad planuojate
O ka man daryti, as labai noreciau antro vaikelio, o vyras dar ne sako jam tai namo tai dar ko truksta ir taip toliau...ir visa tai gali testis labai ilgai ka patartumet daryti jei neina jo perkalbet
O ka man daryti, as labai noreciau antro vaikelio, o vyras dar ne sako jam tai namo tai dar ko truksta ir taip toliau...ir visa tai gali testis labai ilgai ka patartumet daryti jei neina jo perkalbet
QUOTE(ori @ 2009 03 24, 18:46)
Sveikutes Saunu kad planuojate
Oj kokia pazystama situacija kartais pagalvoju,gal pagudraut?
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 15, 15:43)
mes planuojam jau astuntas menuo daktare sake kad viskas kaip ir gerai, tik va as tuomet nesuprantu kodel stebuklelis nepasirodo o kiek jus laiko planuojate?
Irgi panašiai tiek laiko nu rankų dar nenuleidau, o kojas jau taip
Sveikos as esu naujoke cia ir noreciau prie jusu prisijungti ir su jumis pakalbeti apie tuos planus as su vyru jau bandom trecia menesi, gal si menesi sulauksim kokio stebukliuko labai jau noretusi, kad pavyktu
Sveikos mielosios,
si temele skirta nuorodom, o musu planuojanciu mergyciu daug renkasi pasnekesiuose, junkites i kokia tik norite kompanija, mes ten plepam i kaire ir i desine
si temele skirta nuorodom, o musu planuojanciu mergyciu daug renkasi pasnekesiuose, junkites i kokia tik norite kompanija, mes ten plepam i kaire ir i desine
Oj, mergaitės, kiek čia pas jus gerų nuorodų
Ačiū ačiū
Ačiū ačiū