Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

sveikos 4u.gif
ar galetumete mane priimti i draugija? mirksiukas.gif nes ir as noriu nestuke.gif bet manau kad ir jau esu nestuke.gif thumbup.gif bet tik po savaitgalio suzynosiu ar tikrai nestuke.gif blush2.gif planuoju ir as....
ir laukiu kitos savaites.... o ir savijauta irgi kitokia.... nei pries mm blush2.gif o ir mano nuomone kad jau esu, nes logiska kaip man viksas yra, ir pykinatpradejo ir svaigimas lengvas, ir pilvo maudinas bei vienos puses it kietuliukas darosi... 4u.gif .....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif noreciau ir as prie jusu prisijunt
man ir gi taip buvo verysad.gif , net 4 dienas uztese, o poto kaip parejo mmm tai .... ax.gif
linkiu kad tau tikrai taip nebutu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio kopos: 27 vasario 2009 - 22:11
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2009 02 27, 18:10)
sveikos  4u.gif 
ar galetumete mane priimti i draugija?  mirksiukas.gif nes ir as noriu nestuke.gif  bet manau kad ir jau esu  nestuke.gif  thumbup.gif  bet tik po savaitgalio suzynosiu ar tikrai  nestuke.gif   blush2.gif  planuoju ir as....
ir laukiu kitos savaites.... o ir savijauta irgi kitokia.... nei pries mm  blush2.gif o ir mano nuomone kad jau esu, nes logiska kaip man viksas yra, ir pykinatpradejo ir svaigimas lengvas, ir pilvo maudinas bei vienos puses it kietuliukas darosi... 4u.gif .....

Manau savo liniuote blogai esi nusistaciusi, ja reikia nusistatyti nuo paskutiniu mm dienos. O pas tave rodo, kad kiausinelis tik formuojasi, ir buozgalviukai dar neatkeliave mirksiukas.gif

O i bury visada prasom, tik labai vangu cia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 28 vasario 2009 - 18:32
labules su pavasariu mielosios bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif

net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra blink.gif blink.gif s bruksniukas neitin ryzkus blush2.gif blink.gif blush2.gif g.gif .... o ir nugara palauzineja.... blush2.gif o ir silpnumas is oro pasijaucia ...tia karsta tai salta doh.gif ..... man tik pas ginek Kovo vidury doh.gif verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2009 03 01, 19:44)
labules su pavasariu mielosios  bis.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif

net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra blink.gif  blink.gif s bruksniukas neitin ryzkus blush2.gif

Matau pas tave liniuotė jau kelias savaitėles skaičiuoja mirksiukas.gif Antras brūkšniukas nebūtinai turi būti labai ryškus, pas mane jau du tokie vaiduokliukai laksto lotuliukas.gif

O aš irgi jungiuos prie jūsų visų planuojančių, nes su MB jau pasiilgom leliukų wub.gif bandysim ketvirtą vėl sesę blush2.gif du broliukai yra o sesutei vienai liūdna, tai nusprendėm ir jai draugiją padovanot wub.gif
Atsakyti
sveikutes, labai noreciau prie jusu prisijungti, mes taip pat galvojame apie antra leliuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visada prasom.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 03, 14:29)
Visada prasom.

kaskaip tustoka cia mergytes ka g.gif
Atsakyti
Sveikos ir as jungiuosi 4u.gif Planuojam antra maziuka ax.gif Gal broliuka g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O mes trečią, norim dar vienos princesės wub.gif
Atsakyti
Oj kaip svajoju as apie lialiu nestuke.gif jau koks pusmetis mintys vis ten ir sukas...tik va mb nelabai dar teigiamai i sia minti ziuri g.gif o as ji ir suprantu,nes musu padetis nepavydetina...(apie tai gal veliau kada )
Tai va,si men mm velavo,daresi salta tai karsta,nugara skaudejo,slapintis varinejo,pilva maude...1testukas parode 1ryskia su vaiduokliuku,kitas testas-vel neigiamas ( ji dariau sulaukus mm visdelto ).MM sulaukiau,bet itin keistu,kazkokiais gabalais blink.gif ir praejo viskas labai greit vos per 2dienas g.gif
Tai ir svarstau,kas cia galejo man nutikti...ar paleidau lialiu verysad.gif ar mm velavo ir buvo kitokios del streso ( su sunum pagulde i ligonine )
Noriu jungtis prie jusu group.gif soske.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noreciau ir as prisijungti prie jusu 4u.gif planuojam su MB nestuke.gif wub.gif ,taip noretus kad jau kuo greiciau sulauktume geru ziniu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti