sveikos
ar galetumete mane priimti i draugija? nes ir as noriu bet manau kad ir jau esu bet tik po savaitgalio suzynosiu ar tikrai planuoju ir as....
ir laukiu kitos savaites.... o ir savijauta irgi kitokia.... nei pries mm o ir mano nuomone kad jau esu, nes logiska kaip man viksas yra, ir pykinatpradejo ir svaigimas lengvas, ir pilvo maudinas bei vienos puses it kietuliukas darosi... .....
sveikutes noreciau ir as prie jusu prisijunt
man ir gi taip buvo , net 4 dienas uztese, o poto kaip parejo mmm tai ....
linkiu kad tau tikrai taip nebutu
man ir gi taip buvo , net 4 dienas uztese, o poto kaip parejo mmm tai ....
linkiu kad tau tikrai taip nebutu
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2009 02 27, 18:10)
sveikos
ar galetumete mane priimti i draugija? nes ir as noriu bet manau kad ir jau esu bet tik po savaitgalio suzynosiu ar tikrai planuoju ir as....
ir laukiu kitos savaites.... o ir savijauta irgi kitokia.... nei pries mm o ir mano nuomone kad jau esu, nes logiska kaip man viksas yra, ir pykinatpradejo ir svaigimas lengvas, ir pilvo maudinas bei vienos puses it kietuliukas darosi... .....
Manau savo liniuote blogai esi nusistaciusi, ja reikia nusistatyti nuo paskutiniu mm dienos. O pas tave rodo, kad kiausinelis tik formuojasi, ir buozgalviukai dar neatkeliave
O i bury visada prasom, tik labai vangu cia
labules su pavasariu mielosios
net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra s bruksniukas neitin ryzkus .... o ir nugara palauzineja.... o ir silpnumas is oro pasijaucia ...tia karsta tai salta ..... man tik pas ginek Kovo vidury
net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra s bruksniukas neitin ryzkus .... o ir nugara palauzineja.... o ir silpnumas is oro pasijaucia ...tia karsta tai salta ..... man tik pas ginek Kovo vidury
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2009 03 01, 19:44)
labules su pavasariu mielosios
net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra s bruksniukas neitin ryzkus
net nzn ka daryt.... siryt pasidariau NT net 2,nes pirmas rode neigiama o antras teigiama tik antra s bruksniukas neitin ryzkus
Matau pas tave liniuotė jau kelias savaitėles skaičiuoja Antras brūkšniukas nebūtinai turi būti labai ryškus, pas mane jau du tokie vaiduokliukai laksto
O aš irgi jungiuos prie jūsų visų planuojančių, nes su MB jau pasiilgom leliukų bandysim ketvirtą vėl sesę du broliukai yra o sesutei vienai liūdna, tai nusprendėm ir jai draugiją padovanot
Visada prasom.
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 03, 14:29)
Visada prasom.
kaskaip tustoka cia mergytes ka
Sveikos ir as jungiuosi Planuojam antra maziuka Gal broliuka
O mes trečią, norim dar vienos princesės
Oj kaip svajoju as apie lialiu jau koks pusmetis mintys vis ten ir sukas...tik va mb nelabai dar teigiamai i sia minti ziuri o as ji ir suprantu,nes musu padetis nepavydetina...(apie tai gal veliau kada )
Tai va,si men mm velavo,daresi salta tai karsta,nugara skaudejo,slapintis varinejo,pilva maude...1testukas parode 1ryskia su vaiduokliuku,kitas testas-vel neigiamas ( ji dariau sulaukus mm visdelto ).MM sulaukiau,bet itin keistu,kazkokiais gabalais ir praejo viskas labai greit vos per 2dienas
Tai ir svarstau,kas cia galejo man nutikti...ar paleidau lialiu ar mm velavo ir buvo kitokios del streso ( su sunum pagulde i ligonine )
Noriu jungtis prie jusu
Tai va,si men mm velavo,daresi salta tai karsta,nugara skaudejo,slapintis varinejo,pilva maude...1testukas parode 1ryskia su vaiduokliuku,kitas testas-vel neigiamas ( ji dariau sulaukus mm visdelto ).MM sulaukiau,bet itin keistu,kazkokiais gabalais ir praejo viskas labai greit vos per 2dienas
Tai ir svarstau,kas cia galejo man nutikti...ar paleidau lialiu ar mm velavo ir buvo kitokios del streso ( su sunum pagulde i ligonine )
Noriu jungtis prie jusu