Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(susirupinusi @ 2009 01 27, 17:46)
Sveikos, gal ir mane priimtumet i savo gretas? Skaitau cia jusu pasnekesius ir labai norius prisijungti. As taip pat planuoju vaikeli, bet... verysad.gif
gydytoja sake, kad bus sunku, nes sirgau gimdos kaklelio veziu, po operacijos viskas susitvarke, bet negaliu pastoti. verysad.gif  Gal kas galit ka patarti?

Cia nekuklus klausimas, ra sirgai pries pirmojo gimima ar jau po?
Ps mane irgi yra pakitusios lasteles ant gimdos kaklelio, tai dar nesu operuota, na bet tikiuosi iseis nestuke.gif ir tik tada operuos.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 27, 22:29)
Cia nekuklus klausimas, ra sirgai pries pirmojo gimima ar jau po?
Ps mane irgi yra pakitusios lasteles ant gimdos kaklelio, tai dar nesu operuota, na bet tikiuosi iseis  nestuke.gif ir tik tada operuos.

Susirgau po gimdymo, bet gydytojai 7 metus nieko nepastebejo. Kai pakeiciau gydytoja tik tada buvo istirtas meginelis ir tada suzinojau, kad manyje bando augti ta pabaisa.
Tai po gimdymo butinai pasidaryk pas gydytoja testa, galiu patarti gydytoja, kuri mane operavo, ji nuostabi ginekologe. Ruta Kurtinaitiene.
Ir gali nebijoti, jei laiku atradom pakitimus, tai viskas bus tikrai gerai, patikek daug man nervu kainavo, nes buvo 1 stadijos vezys, visi guode, kad jis pagydomas, bet netikejau. Bet nesijaudink, tikrai zinau, kad tau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susirupinusi @ 2009 01 28, 12:56)
Susirgau po gimdymo, bet gydytojai 7 metus nieko nepastebejo. Kai pakeiciau gydytoja tik tada buvo istirtas meginelis ir tada suzinojau, kad manyje bando augti ta pabaisa.
Tai po gimdymo butinai pasidaryk pas gydytoja testa, galiu patarti gydytoja, kuri mane operavo, ji nuostabi ginekologe. Ruta Kurtinaitiene.
Ir gali nebijoti, jei laiku atradom pakitimus, tai viskas bus tikrai gerai, patikek daug man nervu kainavo, nes buvo 1 stadijos vezys, visi guode, kad jis pagydomas, bet netikejau. Bet nesijaudink, tikrai zinau, kad tau viskas bus gerai smile.gif

Na as stengiuosi apie blogiausia negalvoti, kadangi gydytoja mane stebi ir zino, kad artimiausiu laiku noreciau nestuke.gif tai sake, kad dar galima palaukti. Tik zinoma reguliariai reikia daryti tyrima,kad neuzleisti, ir jeigu kas staigiai susigriebit. Na bet tikiuosi greitu laiku nestuke.gif o tada ir issioperuosiu po visko jei reikes. Gine man parode pakitusia vietele, tai ji -5-8mm, na po keliu meneseliu vel einu tyrimuko pasidaryti mirksiukas.gif
P.s. aciu uz atviruma.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 30, 00:23)
Na as stengiuosi apie blogiausia negalvoti, kadangi gydytoja mane stebi ir zino, kad artimiausiu laiku noreciau  nestuke.gif tai sake, kad dar galima palaukti. Tik zinoma reguliariai reikia daryti tyrima,kad neuzleisti, ir jeigu kas staigiai susigriebit. Na bet tikiuosi greitu laiku  nestuke.gif o tada ir issioperuosiu po visko jei reikes. Gine man parode pakitusia vietele, tai ji -5-8mm, na po keliu meneseliu vel einu tyrimuko pasidaryti  mirksiukas.gif
P.s. aciu uz atviruma.

Tikiuosi, kad mums abiems pavyks nestuke.gif . Labai planuoju ir nusiviliu, kai testas parodo neigiama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(susirupinusi @ 2009 02 02, 14:59)
Tikiuosi, kad mums abiems pavyks  nestuke.gif . Labai planuoju ir nusiviliu, kai testas parodo neigiama verysad.gif

Pritariu, kai pamatai riebia I juostele, tai nuotaikele subjursta verysad.gif
Atsakyti
pritariu, kai pamatai riebia I juostele, tai nuotaikele subjursta verysad.gif
[/quote]

Labas, labai nekukliai paklausiu: kokias pozas bandot pastojimui blush2.gif
Mes tai su vyru visaip isbandem, bet dabar bandom tik suniuku, cia forume pasiskaiciau, kad labai padeda doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie Jusu planuojanciu susilaukti vaikelio 4u.gif mes su vyru planuojam vaikeli ir pirmasis menuo, kai bandom, dabar nekantriai laukiu ar pavyko, nors aisku naivu tiketis po pirmu bandymu blush2.gif o taip noretusi nestuke.gif
Atsakyti
[quote=susirupinusi,2009 02 03, 09:17]
pritariu, kai pamatai riebia I juostele, tai nuotaikele subjursta verysad.gif
[/quote]

Mes tai su vyru visaip isbandem, bet dabar bandom tik suniuku, cia forume pasiskaiciau, kad labai padeda doh.gif
[/quote]

Patikek manimi, bandeme daug ir suniuku ir ant soniuko, ir po to zvakes daryti, ant pilvo po ND paguleti doh.gif Viska is eiles, pa kol kas snipstas, bet viltis dar yra(jau daug menesiuku). Dabar jau ir OT pasitelkiau i pagalba,jei ir si menesiuka neiseis bandysiu ir BT manuoti rolleyes.gif Na ziuresim, daug vilciu dedu i si menesiuka, bet...jau cia kaip sakoma, mes planuojam, o Dievas is musu planu juokiasi lotuliukas.gif

[quote=renatulcikas,2009 02 03, 23:10]
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie Jusu planuojanciu susilaukti vaikelio 4u.gif mes su vyru planuojam vaikeli ir pirmasis menuo, kai bandom, dabar nekantriai laukiu ar pavyko, nors aisku naivu tiketis po pirmu bandymu blush2.gif o taip noretusi nestuke.gif
[/quote]

Junkis drasiau drinks_cheers.gif mes cia viena kita vis palaikome drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 04 vasario 2009 - 02:26
[quote=aistejukas,2009 02 04, 03:26]
[/quote]

Patikek manimi, bandeme daug ir suniuku ir ant soniuko, ir po to zvakes daryti, ant pilvo po ND paguleti doh.gif Viska is eiles, pa kol kas snipstas, bet viltis dar yra(jau daug menesiuku). Dabar jau ir OT pasitelkiau i pagalba,jei ir si menesiuka neiseis bandysiu ir BT manuoti rolleyes.gif Na ziuresim, daug vilciu dedu i si menesiuka, bet...jau cia kaip sakoma, mes planuojam, o Dievas is musu planu juokiasi lotuliukas.gif
Junkis drasiau drinks_cheers.gif mes cia viena kita vis palaikome drinks_cheers.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 20, 09:15)
dievuliau...kaip graziai parasyta...kokiamintis...vercia susimastyti

Bet sitas tease.gif blondinas - Minedas, visur su protingom mintim ilenda. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 09 vasario 2009 - 15:24
Sveikos brangiosios esamos ir busimos mamytes 4u.gif
Labai noreciau prisijungti prie jusu saunaus ir silto ratelio wub.gif
Per kiek laiko nuo pastojimo galima jau daryti testuka?Ar neankstoka po savaiteles? blush2.gif
Kazkaip MB ir mamyte pastebi manyje pasikeitimu- papukai parbinke ir padidejo , na ir siaip savijauta tokia lyg pikintu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JarasieneO: 18 vasario 2009 - 17:20
QUOTE(JarasieneO @ 2009 02 18, 18:19)
Sveikos brangiosios esamos ir busimos mamytes 4u.gif
Labai noreciau prisijungti prie jusu saunaus ir silto ratelio wub.gif
Per kiek laiko nuo pastojimo galima jau daryti testuka?Ar neankstoka po savaiteles? blush2.gif
Kazkaip MB ir mamyte pastebi manyje pasikeitimu- papukai parbinke ir padidejo , na ir siaip savijauta tokia lyg pikintu

Ankstoka, sakyciau pirmaji testuka, jeigu jis jautrus galetum darytis kelios dienos prieš mm.
Atsakyti