Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

kaip manot kada galima bandyti pastoti kaip 1 vaikuciui dar tik 3men?
Atsakyti
Sveikos, merginos, prisijungiu prie Jūsų ir aš 4u.gif jau bandom pastoti senokai, bet kol kas nepavyksta, dabar bandom intensyviau, žiuresim kas gausis. mano problema: nereguliarios mmm.. verysad.gif gal kas nors susiduret su sia problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainnka: 02 liepos 2008 - 08:54
QUOTE(fainnka @ 2008 07 02, 09:53)
Sveikos, merginos, prisijungiu prie Jūsų ir aš  4u.gif  jau bandom pastoti senokai, bet kol kas nepavyksta, dabar bandom intensyviau, žiuresim kas gausis. mano problema: nereguliarios mmm..  verysad.gif gal kas nors susiduret su sia problema?

Taip susidurem verysad.gif kadangi nereguliarios, tai tikimybė pastoti dar mažesnė verysad.gif o sureguliuot galima tik KT verysad.gif Dabar geriu papildus, kurie pratęsia vaisingas dienas, tai žiūrėsiu kas čia gausis... pirma menesi kolkas nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 05, 16:56)
Taip susidurem  verysad.gif  kadangi nereguliarios, tai tikimybė pastoti dar mažesnė  verysad.gif o sureguliuot galima tik KT  verysad.gif  Dabar geriu papildus, kurie pratęsia vaisingas dienas, tai žiūrėsiu kas čia gausis... pirma menesi kolkas nieko  unsure.gif

O kokius papildus geri, jei ne paslaptis? 4u.gif Ar juos tau skyrė gydytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avaliuko: 16 liepos 2008 - 14:51
QUOTE(Avaliuko @ 2008 07 16, 15:50)
O kokius papildus geri, jei ne paslaptis?  4u.gif  Ar juos tau skyrė gydytoja?

Geriu Agnucaston, jie homeopatiniai, žolelių pagrindu. Gydytoja neskyrė (mano draugė baigus farmaciją dirba juos paltinančioj firmoj), bet kai pasakiau gydytojai kad juos geriu, tai nieko blogo nesakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 16, 19:17)
Geriu Agnucaston, jie homeopatiniai, žolelių pagrindu. Gydytoja neskyrė (mano draugė baigus farmaciją dirba juos paltinančioj firmoj), bet kai pasakiau gydytojai kad juos geriu, tai nieko blogo nesakė  biggrin.gif

super vaistukai thumbup.gif mano ciklas svyruodavo nuo 35-46 dienu, pagerus sio vaisto ciklas susireguliavo ir sieka 27-29 dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 08 03, 16:46)
super vaistukai thumbup.gif mano ciklas svyruodavo nuo 35-46 dienu, pagerus sio vaisto ciklas susireguliavo ir sieka 27-29 dienas smile.gif

Kiek laiko gerėi kol susireguliavo? aš dar tik pirmą mėnesiuką geriu tai laukiu rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 08 03, 18:18)
Kiek laiko gerėi kol susireguliavo? aš dar tik pirmą mėnesiuką geriu tai laukiu rezultatų ax.gif

jau po pirmo menesio sutrumpejo 5 dienom, o dar po 2 menesiu turejau 28 dienu cikla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 08 03, 18:27)
jau po pirmo menesio sutrumpejo 5 dienom, o dar po 2 menesiu turejau 28 dienu cikla smile.gif

thumbup.gif tikiuosi ir man taip bus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
A kur ju gauti tokiu vaistuku, nes man po pirmo nesivystancio tai irgi labai nereguliarios mm, tad irgi nemanau kad is pirmo karto pavyks nestuke.gif , nors jau vel noreciau....
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 08 12, 00:08)
A  kur ju gauti tokiu vaistuku, nes man po pirmo nesivystancio tai irgi labai nereguliarios mm, tad irgi nemanau kad is pirmo karto pavyks nestuke.gif , nors jau vel noreciau....

na jau smile.gif zinoma, kad tik vaistineje wink.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. mirksiukas.gif
jau ir mes vis dažniau pasvajojam apie mažylį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvalaseviit: 21 rugpjūčio 2008 - 15:07