dekui, labai naudingos nuorodos
Aciu uz ovusofta!
Sveiki, gal kas gali padeti.
Paskutini karta sirgau vasario 18-22. pagal visus paskaiciavimus turejau susirgti apie 25-27 dienomis.
Esu pasidariusi jau 4 nestumo testus ir visi neigiami, o menesiniu nera.
Ar tureciau jaudintis del nestumo?
Paskutini karta sirgau vasario 18-22. pagal visus paskaiciavimus turejau susirgti apie 25-27 dienomis.
QUOTE(studencioke @ 2008 04 12, 09:54)
jei sirgai vasarį, kur kovas dingo? o kokio ilgio normaliai tavo ciklai?
na jei visi neigiami, tai gal šansų mažai, bet neaišku kada darei, ir kokio ilgio ciklai?
QUOTE(studencioke @ 2008 04 12, 09:54)
man taip pat buvo bet po keliu men susirgau cia buvo tiesiog uzlaikymas, jei butum nescia testas tikrai parodytu
QUOTE(savas angelas @ 2008 04 29, 16:41)
man taip pat buvo bet po keliu men susirgau cia buvo tiesiog uzlaikymas, jei butum nescia testas tikrai parodytu
manau, jau turetu rodyt, jei butum nescia
O man tik iš trečio karto nėštumo testas parodė. Vis skubėjau daryt, tai gal dar ir per anksti buvo. Pirmą dariau kai buvo savaitėlė po manymo, kad gal 'užkibo', antrąjį dar po savaitėlės - ir vėl nieko. O trečiąjų pasidariau, kai jau maždaug savaitė buvo, kai turėjo būt mėnesinės ir parodė teigiamą rezultatą.
QUOTE(sonatute @ 2008 05 04, 13:56)
manau, jau turetu rodyt, jei butum nescia
Na testai gali buti apgaulingi. Man tik HCG parode, o testas buvo neigiamas. Tai siulau pirma kraujo tyrima pasidaryti.
Labas visoms,
Vis pasiskaitineju si puslapiuka ir palaikau tas mergaites, kurios vis bando pastoti. Taciau niekad nedrisdavau parasyti.
O va siandien ryzausi.
Prisijungiu prie tu, kurios planuoja ir dalinasi savo patirtimi. Dziugu rasti toki kampeli, kur gali rasti pagalba. Aciu visoms.
Mes su vyru planuojame vaikeli nuo kovo menesio. Taciau rezultato dar neturime. Su nekantrumu kiekviena menesi laukiu tos dienos, kada M neprasides, taciau vis tenka nusivilti. Tai pats skaudziausias metas.
Bandziau naudotis Femta, taciau, kaip keletai is cia rasiusiu, baigesi mano 50 dienu naudojimosi sia programa terminas ir man nebeleidzia nieko padaryti.
Ovusoft - tingesiu pildyti, jei ten taip visko reikalauja.
Vis pasiskaitineju si puslapiuka ir palaikau tas mergaites, kurios vis bando pastoti. Taciau niekad nedrisdavau parasyti.
O va siandien ryzausi.
Prisijungiu prie tu, kurios planuoja ir dalinasi savo patirtimi. Dziugu rasti toki kampeli, kur gali rasti pagalba. Aciu visoms.
Mes su vyru planuojame vaikeli nuo kovo menesio. Taciau rezultato dar neturime. Su nekantrumu kiekviena menesi laukiu tos dienos, kada M neprasides, taciau vis tenka nusivilti. Tai pats skaudziausias metas.
Bandziau naudotis Femta, taciau, kaip keletai is cia rasiusiu, baigesi mano 50 dienu naudojimosi sia programa terminas ir man nebeleidzia nieko padaryti.
Ovusoft - tingesiu pildyti, jei ten taip visko reikalauja.