Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 07, 13:22)
Oba, kaip įdomiai mastau.gif Man po 50 dienų liepė užsimokėt, jei toliau noriu naudotis. Nenorėjau  biggrin.gif
parašiau tau AŽ  4u.gif

Tai vat ir man tas pats ir nesuprantu, kodel is kitu nepraso susimoket. Gal pagal zmogu atsirenka lotuliukas.gif Turbut ji akies ant musu neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 24, 07:35)
Tai vat ir man tas pats ir nesuprantu, kodel is kitu nepraso susimoket. Gal pagal zmogu atsirenka  lotuliukas.gif Turbut ji akies ant musu neturi  lotuliukas.gif

g.gif g.gif nu kai grysiu namo paziuresiu kas ten pas mane. gal jau saskaita bus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, o man pries pradedant instaliuoti meta lentele, kad reikia ideti antra diska sad.gif g.gif kaip jus ja susiinstaliavot?

apie ovusoft as cia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La princesse: 25 rugpjūčio 2007 - 13:06
QUOTE(La princesse @ 2007 08 25, 14:05)
sveikos, o man pries pradedant instaliuoti meta lentele, kad reikia ideti antra diska sad.gif  g.gif  kaip jus ja susiinstaliavot?

apie ovusoft as cia  4u.gif  ax.gif

pavyko thumbup.gif susitvarkiau viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 24, 21:58)
g.gif  g.gif  nu kai grysiu namo paziuresiu kas ten pas mane. gal jau saskaita bus  lotuliukas.gif

Niu tikekimes gal taip nepasiseks lotuliukas.gif
Atsakyti
gaila, bet man neisejo pasiskaiciuoti verysad.gif , kaip jums pavyko? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ar jums Ovusoft programele tiksliai nustato ovuliacijos diena? As zymiuosi dar tik pirma men., dar ir nelabai gaudausi su isskyru zymejimu, bet man O nustate daug veliau, nei kad as pagal savo savijautos ir isskyru pozymius nusistaciau. Kaip jumi?
Atsakyti
nu va pažiūrėjau ovusoft, viskas veikia kuo puikiausiai, neprašo susimokėti. tik kad aš ten dabar nesižymiu, o rašaus fertilityje rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai niekaip neiseina prisijungti prie FertilityFriend verysad.gif Vis siuncia ir siuncia naujus slaptazodzius, o prisijungti ir neleidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 09 02, 16:35)
Man tai niekaip neiseina prisijungti prie FertilityFriend  verysad.gif Vis siuncia ir siuncia naujus slaptazodzius, o prisijungti ir neleidzia  unsure.gif

g.gif tai tipo kad tu savo pamiršai ar kaip? tai registruokis per naują su nauju niku.
Atsakyti
QUOTE(espera @ 2004 09 07, 19:45)
Keletas patarimu del ovusoft:
pirmiausiai tai isitikinkit, ar tikrai aktyvavot programa ir ji nera tik bandomoji 15 dienu versija smile.gif
programa pati sukuria duomenu faila ir ji automatiskai saugo berods my documents, bet as pati tai ant desktopo ji issikelus ir kiekviena syki is ten paleidineju.
ivedineti viska paprasta - ant dienos kalendoriuj atsistojat, paspaudziat desini peles mygtuka ir pasirenkat primary signs. ten ivedat temperatura, laika, kada matavot, isskyras, pojucius maksty, gimdos kaklelio busena, ar prasidejusias menstruacijas (beje, jas ne kaip femtoj, reikia ivedineti kiekviena diena, kuria kraujuojat), tepliojima, lytinius santykius ar isgerta konraceptine piliule. tests ir med grafoj galima testu parodymus isivesti. other - skausmus ovuliacijos, stresa, ligas ir panasiai. o fertility advisor apraso jusu tos dienos busena.
virsuj meniu yra ir fertility planner - cia jis registruoja lytinius santykius ir jum ismeta ivertinima - mazi ar dideli sansai buvo pastoti ir panasiai.
Pasiziureti savo cikla grafikuose galit per report ir pvs chart tada preview - o tada galima tik persireti, atsispausdinti ar issaugoti jpg formatu kad kam nors nusiusti smile.gif
Dar siek tiek apie Edit->Preferences keisti pasirinkimus galite atspaudusios spyneles paveiksliuka kiekvienoj grafoj, pakeitusios ka norit, ir vel uzspaudusios spyna - taip apsaugot savo pasirinkimus, akd niekas nieko greitai nenureguliuotu smile.gif
Galit pasirinkti, kad sektu ir gleives, ir temperatura, ar kad kazka ignoruotu. Temperature ir time grafoj isivedat laika, kuriuo paprastai matuojat. Pasirenkat Celsius sistema. Ovusoft pataiso temperatura, jei ja matuojat iki 90 min per anksti ar per velai. Zinoma, galima ir nesirinkti sitos galimybes, tuomet tiesiog ismesite viena diena is apskaitos, jei jau per daug anksti pabudot ar per daug velai smile.gif
Na manau susigaudysit, kas ir kaip smile.gif
Tiesa, nesitikekit is programos stebuklu 1-2 menesius, juk ji dar netures pakankamai informacijos, kad galetu tiksliau prognozuoti smile.gif

o kazin ar imano updatinti sena versija is interneto naujai g.gif ar tada jau neveiks su senu kodu g.gif
Atsakyti
niu bandžiau bandžiau bet niekip negalejau paleisti g.gif verysad.gif
Atsakyti