Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingos programėlės,linkai

QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 07, 09:42)
Nea, tik bandomajam 50 dienų laikotarpiui  mirksiukas.gif

g.gif nu nieko nesuprantu, as namie turiu, ne cia, bet tris men naudojaus , po to nusibodo viska zymeti g.gif viskas veike geriausiai.

beje, kaip tu jauties, rasiau kelias az bet galvoju per daug ikyrejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 rugpjūčio 2007 - 09:47
Aš jau pasirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 07, 09:47)
g.gif  nu nieko nesuprantu, as namie turiu, ne cia, bet tris men naudojaus , po to nusibodo viska zymeti  g.gif  viskas veike geriausiai.

beje, kaip tu jauties, rasiau kelias az bet galvoju per daug ikyrejau  verysad.gif

Oba, kaip įdomiai mastau.gif Man po 50 dienų liepė užsimokėt, jei toliau noriu naudotis. Nenorėjau biggrin.gif

parašiau tau AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaga @ 2005 08 08, 16:31)
Aš dažnai pasiskaitinėju rusiškoje svetainėje:

http://www.passion.r...e=CalcPregnancy

straipsniukus. Man ji patinka...Siūlau pasidairyti

Puikus puslapiukas. Taip išsamiai aprašyta nėštumo eiga, pokyčiai, patarimai biggrin.gif
Tik pagal SM nėštumo kalendorių gimdymo data gegužės 3, o pagal šitą-balandžio 24. Ir rašo, kad trečia nėštumo savaitė, nors ovuliacija buvo tik prieš savaitę... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(veriru @ 2007 03 11, 11:42)
As tai lyties paskaiciavimais tai nelabai tikiu, bet gal kas nores pazaisti:

http://www.tvoybaby.org

cia idomus puslapiukas ir man pasirode ganetinai issamus  mirksiukas.gif iki kovo 31d. raso, kad nemokamas paskaiciavimas  biggrin.gif  gal kas spes dar pasiplanuoti  biggrin.gif

Pasiskaičiavau. vis dar nemokamai clap.gif
Atsakyti
Labukas, kaip tik perskaiciau forume zinute, kad yra kokia tai lentele...Lb prasau pagalbos- norim berniuko ax.gif Ir dar...gal yra kokiu patarimu, kaip greiciau pastoti- gydytoju diagnoze-SVEIKI, bet... blush2.gif bandom jau puse metuku...ir nieko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikutes visoms, oi kaip čiasenai buvau, net pačiai gėda, kad tiek laiko pas jus neužsukau tikiuosi, vėl su jumis kartu pabendrauti ir pasidalinti bendrom temom apie planuiojama leliuką smile.gif
Atsakyti
[quote=Rigita,2007 08 08, 18:25]
Puikus puslapiukas. Taip išsamiai aprašyta nėštumo eiga, pokyčiai, patarimai biggrin.gif
Tik pagal SM nėštumo kalendorių gimdymo data gegužės 3, o pagal šitą-balandžio 24. Ir rašo, kad trečia nėštumo savaitė, nors ovuliacija buvo tik prieš savaitę... blink.gif
Papildyta:

Oi, kvaila gi mano galvelė... frusty.gif Juk čia tik kalendoriumi remiantis skaičiuoja... doh.gif Na, geriau suprasti vėliau, nei niekad ax.gif
Atsakyti

Na perziurejau vius linkus, bent ant pirmo niekur neatitinka visur raso mergite, bet berniukas, ziuresim su antru kas bus tas tik sveikas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai labai geras puslapiukas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auloreta @ 2007 08 09, 17:19)
Labukas, kaip tik perskaiciau forume zinute, kad yra kokia tai lentele...Lb prasau pagalbos- norim berniuko  ax.gif  Ir dar...gal yra kokiu patarimu, kaip greiciau pastoti- gydytoju diagnoze-SVEIKI, bet... blush2.gif bandom jau puse metuku...ir nieko  verysad.gif  verysad.gif

Mes ir bandem puse metuku nors man ir nereguliarios mmm buvo, bet mums 7menuo buvo sekmingas gal ir jums taip bus wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai autorei už programą. smile.gif
Atsakyti
mes su vyru bandom metus laiko, ir nieko tai rugsejo men jau planuojame apsilankyti pas seimos daktare o po to ziuresim gal ir rimciau kur reikes kreiptis g.gif
Atsakyti