Įkraunama...
Įkraunama...

Konservavimo dangteliai

QUOTE(Dakora @ 2009 09 09, 14:16)
Viskas aisku regna ,aciukas tau uz darba 4u.gif

Džiaugiuosiu,kad, padėjau 4u.gif
Atsakyti
As naudoju tik uzsukamus dangtelius, su tokiais kazkaip saugiau man tie stiklainiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snapė @ 2006 08 13, 10:22)
Kokios firmos gamybos naudojat metalinius dangtelius stiklainių uždarymui ?
Šiais metais vargstu su dangteliais, neuždaro gerai stiklainių, turėjau lenkiškus pirktus "Norfoj", tai užsidaro atrodo gerai, rytą stiklainį atvertus, girdi kaip  į vidų traukia orą, vakar nusipirkau "Super Netto"  " xoziajuška" tai iš vis šlamštas , iš karto gerai neuždaro.

As naudoju XOZYAUSHKA ,man tinka,uzsidaro puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju užsukamuosius.Ir vakavimui tik ''Aklųjų kombinato" dangtelius jie patys geriausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Nei ukrainietiški,nei lenkiški nėra geri ir kalta tikrai ne mašinėlė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 10, 10:13)
Aš naudoju užsukamuosius.Ir vakavimui tik ''Aklųjų kombinato" dangtelius  jie patys geriausi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Nei ukrainietiški,nei lenkiški nėra geri ir kalta tikrai ne mašinėlė  schmoll.gif

Manyčiau, kad dažniausiai ne kalta nei mašinėlė, nei dangteliai. Tiesiog, kaip mašinėlės, taip ir dangteliai yra skirtingų gamybų su didele įvairove, pvz., vienos gamybos dangtelis pritaikytas ne visoms mašinėlėms ir atvirkščiai. Pataikyti labai sunku, ir jei pataikysi vieną kartą, antrą jau gali nepataikyti. Todėl, manyčiau, pamažu reikia pereiti į užsukamuosius dangtelius, kurie užsukami be mašinėlių pagalbos. Teisingai apie tai jau buvo paminėta aukščiau- ir praktiška, ir paprasta, ir su garantija.
Aš daug pasikankinusi su mašinėlėmis ir dangteliais, naudoju užsukamuosius be mašinėlės pagalbos dangtelius ir jokių problemų su užsukimu bei vėlesniu produktų saugojimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalja200710: 12 rugsėjo 2009 - 00:40
[quote=Natalja200710,2009 09 12, 01:38]
Manyčiau, kad dažniausiai ne kalta nei mašinėlė, nei dangteliai. Tiesiog, kaip mašinėlės, taip ir dangteliai yra skirtingų gamybų su didele įvairove, pvz., vienos gamybos dangtelis pritaikytas ne visoms mašinėlėms ir atvirkščiai. Pataikyti labai sunku, ir jei pataikysi vieną kartą, antrą jau gali nepataikyti. Todėl, manyčiau, pamažu reikia pereiti į užsukamuosius dangtelius, kurie užsukami be mašinėlių pagalbos. Teisingai apie tai jau buvo paminėta aukščiau- ir praktiška, ir paprasta, ir su garantija.
Aš daug pasikankinusi su mašinėlėmis ir dangteliais, naudoju užsukamuosius be mašinėlės pagalbos dangtelius ir jokių problemų su užsukimu bei vėlesniu produktų saugojimu.
[/quote
Aš,tau linkiu nusipirkti tą mašinėlę su dviems rankenėlėmis,vargo neturėsi. 4u.gif 4u.gif
Sutinku ,kad,lt gamina nekokybiškus dangtelius,yra ,yra,bet....
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 12, 08:33)
[/quote
Aš,tau linkiu nusipirkti tą mašinėlę su dviems rankenėlėmis,vargo neturėsi. 4u.gif  4u.gif
Sutinku ,kad,lt gamina nekokybiškus dangtelius,yra ,yra,bet....

Ačiū, regna, po nesėkmių su įvairiomis mašinėlėmis ir dangteliais įsigijau ir tokią mašinėlę, bet taip ir neišdrįsau ja pasinaudoti. Tačiau paskutinius 2 metus jau jokių mašinėlių nenaudoju ir jaučiu didelę palaimą - ir lengviau užsukti, ir užsukti stiklainiai puikiai laikosi. Prisirinkau daug stiklainių su užsukamais be mašinėlių dangteliais, o dangtelius pagal poreikį keičiu į naujus, pirktus parduotuvėje. Šiaip vieną dangtelį naudoju keliems kartams.
Didesnė tikimybė, kad mašinėlėmis užsukinėti stiklainių daugiau jau neišdrįsiu niekada, nes prie geresnio priprantama labiau. Nors sakoma: ,,Niekada nesakyk ,,niekada""...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 10, 11:13)
Aš naudoju užsukamuosius.Ir vakavimui tik ''Aklųjų kombinato" dangtelius  jie patys geriausi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Nei ukrainietiški,nei lenkiški nėra geri ir kalta tikrai ne mašinėlė  schmoll.gif

Ka turite omeny,kad ukrainietiski,lenkiski nera geri,neskaitant jei uzsidaro gerai? g.gif
Atsakyti
Aš,čia dar dėl dangtelių.
Perki,kartais P.C.ir,jie kartais būna geri.o,kartais blogi.
Aš,turguje pirkau stiklainius,ir pirkau dangtelius{metalinius}ir jie gerai užsidarė,o,tie kurie buvo pirkti p.c. netiko,jie buvo didesni už stiklainiukus.
Aš,jų neišmečiau,bus gal geri kitam sezonui.
Pasilikti prie vien uždaramų nesinori,o.kaip agurkus konservuoti ir naudoti užsukamus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 15, 22:21)
Aš,čia dar dėl dangtelių.
Perki,kartais  P.C.ir,jie kartais būna geri.o,kartais blogi.
Aš,turguje pirkau stiklainius,ir pirkau dangtelius{metalinius}ir jie gerai užsidarė,o,tie kurie buvo pirkti p.c. netiko,jie buvo didesni už stiklainiukus.
Aš,jų neišmečiau,bus gal geri kitam sezonui.
Pasilikti prie vien uždaramų nesinori,o.kaip agurkus konservuoti ir naudoti užsukamus. 4u.gif

Pasilik gal prisigadys dar,o jei ne -parduosi mirksiukas.gif
Kaip kada kartais suku,kartais vakuoju,priklauso kokie stiklainiai po ranka smile.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Aš pamažu prie užsukamų pereinu, bet jau spėjau pastebėti skirtumus. Vakar Senukuose nusipirkau tokių auksinių (nė nežinau, kieno gamybos), tai prasisuka kas antras. Iš pradžių maniau, kad stiklainio problema, o bet tačiau negali gi visi iš eilės stiklainiai nevykę būti. Juolab, kad su baltais dangteliais tokios problemos nebuvo.
Atsakyti