QUOTE(Dar @ 2007 09 27, 09:28)
Aš tik niekiap nesuprantu, kodėl tų tėvų , kurie tvirtai sako, kad jau savo vaiko tikrai neauklėsiu diržu, pasisako kategoriškai prieš mušimą, vaikai išėję į darželį, mokyklą, kiemą tvatija bendramžius, skriaudžia silpnesnį, gyvūnus. Taip kad netinka pasakymas agresija gimdo agresiją. Didelis išlepinimas arba įsitikinimas, kad mano vaikai labai geri, ir man dirželio nereikia ir nereikės, irgi vaiką padaro agresyviu, nes jis nesuvokia, kad kitam skauda, kitam blogai. žinau daug tėvų, kurie auklėja vaikus ,,žodžiu,, bet kad rezultatų metai iš metų nesimato. Aš ne už mušimą, aš ne už diržą, bet kartais jo kaip kam labai reikia. Nepykit.
Cia ne viena spsichologas taip yra pasisakes,kad agresija gimdo agresija. SKaiciau ne viena straipsni,maciau ne viena laida apie tai. Pas mus seimoj tai aktuali tema,nes tevas pritaria,kad kartais dirzas reikalingas...Kol kas jo net nebuvo issitraukes,nes sudarem sutarti:jei mano auklejimo budas nepades - prasom...Visokius kritinejumus ant zemes,kandziojimus ir pan. labai greitai issivarem,o mergaites elgesi gyria ne vienas:) Auklejimui be dirzo reikia laiko ir kantrybes,bet rezultatai daug geresni