Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

Puiku,kai yra humoro jausmas. Teisybę pasakius, nepamenu, kada mano vaikai paskutinį kartą zbitkas krėtė...Sūnūs jau paaugę, dukra visada kažkur šalia jų arba prie manęs prilipus...Visi turi savo užsiėmimus...Savo televizorius, kompiuterius...
Vaikus sunku auginti tol, kol jie nekalba. O paskui gi visą laiką su vaiku draugauji...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 24, 22:45)
Puiku,kai yra humoro jausmas. Teisybę pasakius, nepamenu, kada mano vaikai paskutinį kartą zbitkas krėtė...Sūnūs jau paaugę, dukra visada kažkur šalia jų arba prie manęs prilipus...Visi turi savo užsiėmimus...Savo televizorius, kompiuterius...
Vaikus sunku auginti tol, kol jie nekalba. O paskui gi visą laiką su vaiku draugauji...

Taip, tavo vyresnieji dickiai jau.
Bet maziuke? Man keista, kai zmones sako, kad vaikai zbitku nekrecia. Juk tai dalis vaikystes, juk tai smagu. Juk viskas i viena: ir kvailiones, ir begiojimas ir seliones, juokas ir t..t ir pan. Atsiprasau, man sunku patiketi, kad su vaiku kalbi, kalbi, pazaidi, kalbi ir jis nuo to ramus ir laimingas. Juk ne veltui yra zodziai "siautulinga vaikyste" ir pan.

Aisku, kalbant apie dirza, as cia ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 23, 14:38)
O aš esu griežtai prieš visokius plekšnojimus. Agresija gimdo tik agresiją. Ne be reikalo dabar tiek vaikų, turinčių antsvorio:mamos bėga skuba, sukasi kaip voverės rate, neturi jiems laiko, ir vaikai mėgina visokiais būdais išsireikalauti sau dėmesį. Vietoj to gauna ranka, rykšte ar diržu per užpakalį.
Vaikai parodo tėvų vidų. Kai tėvai viduje ramūs, tai ir vaikai tėvų ant blakstienų nestato.

doh.gif doh.gif doh.gif na negalejau neparasyti.As nenaudoju fizinio smurto,rasiau jau anksciau sioje temoje ir esu grieztai pries,bet tavo Vaizgante pasakymas,kad "kai tevai ramus vaikai ant blakstienu nestato"visiska nesamone doh.gif doh.gif doh.gif
Vaiku charakteriai yra skirtingi ir jei vienas vaikas ramus,nereiskia,kad kitas taip pat auklejamas ir auginamas irgi bus ramus.Vaikai savo charakteri gimdami atsinesa ir nepriklausomai nuo tevu ramumo ar judrumo ir vaikai buna tokie kokie jie gimsta doh.gif ir nesvarbu kiek tu vaiku augini..........NES VAIKAI SKIRTINGI.Jei pas tave vaikai vienodo charakterio,tai nereiskia,kad ir aplinkui auga tokie pat vaikai.Prapleskit akirati galu gale doh.gif
O "zbitkas" krecia visi ir ramus ir judrus vaikai,jei tavo vaikai nekrecia "zbitku",paziurek,gal jie per greitai suaugo,gal apkrauti suaugusiuju bedomis ir rupesciais.Kiek zinau bedos ir rupesciai seimoje ir tarpusavo santykiai tarp sutuoktiniu persiduoda ir vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 25 rugsėjo 2007 - 12:09
Mano vaikai labai skirtingų charakterių. Bet prie kiekvieno vaiko galima rasti priėjimą.
Matyt, skirtingai suprantam, kas yra "rami mama". Kiekvienai moteriai duota misija laikyti tris namų kampus, kitaip tariant, nuo jos priklauso, kokie yra vaikai ir vyras. Kai moteris kasdien siekia harmonijos savyje, ji neturi didelių rūpesčių nei su vaikais, nei su vyru.
Mano manymu, šiame forume išvis neturėtų būti temos "Gydytojas diržas", nes civilizuotame krašte neturėtų būti net svarstymų, ar verta naudoti fizinį smurtą auklėjant vaikus.
Diržas negali būti gydytoju.
Pritariu, kad kai kuriose valstybėse tėvai, bandantys naudoti šį "gydytoją" yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn.
Atsakyti
Dirzas bet kuriuo atveju yra blogybe cool.gif
Kazkurioje temoje berods ir rasei,kad nera harmonijos.............. cool.gif
O forumas tam ir yra,kad diskutuoti,nes ,kad ir gyvename civilizuotame kraste,dirza,kaip auklejimo priemone deja naudoja daug kas doh.gif Visame pasaulyje .............deja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 24, 22:45)
.Visi turi savo užsiėmimus...Savo televizorius, kompiuterius...
...

na taip - jei visi su savo TV ir PC tai tikrai turbut net nesijaucia kad vaiku namie yra...
musiskiai prikrecia visko, bet su dirzu neauklejam... stengiames graziuoju..bet pakelto balso (rekimo blush2.gif ) buna. manau - buna pas visus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 09 25, 12:47)
na taip - jei visi su savo TV ir PC  tai tikrai turbut net nesijaucia kad vaiku namie yra...
musiskiai prikrecia visko, bet su dirzu neauklejam...  stengiames graziuoju..bet pakelto balso (rekimo  blush2.gif ) buna. manau - buna pas visus mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isisvaizduoju mano sunaus irgi nebutu girdeti jei leisciau kompa tureti kambaryje ir telika nuolatos ijungta.Kam tada auklejimas........TV isaukleja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 09 25, 13:47)
na taip - jei visi su savo TV ir PC  tai tikrai turbut net nesijaucia kad vaiku namie yra...
musiskiai prikrecia visko, bet su dirzu neauklejam...  stengiames graziuoju..bet pakelto balso (rekimo  blush2.gif ) buna. manau - buna pas visus mirksiukas.gif

Tiesiog mano visi vaikai yra aprūpinti. Kai su vyru mąstėm apie trečią vaiką, galvojom ir apie tai, ar mes galim sau tai leisti finansiškai. Kai kiekvienas vaikas turi savo asmeninę erdvę, savo daiktus, mažiau problemų kyla.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 25, 13:13)
Tiesiog mano visi vaikai yra aprūpinti. Kai su vyru mąstėm apie trečią vaiką, galvojom ir apie tai, ar mes galim sau tai leisti finansiškai. Kai kiekvienas vaikas turi savo asmeninę erdvę, savo daiktus, mažiau problemų kyla.

Aprupinti vaika TV ir PC tai dar ne viskas,o ir materialines vertybes vaikui nera pirmoje vietoje.Svarbiausia seima ir bendravimas su teveliais.Taip statomas pagrindas vaikui po kojomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 25, 14:15)
Aprupinti vaika TV ir PC tai dar ne viskas,o ir materialines vertybes vaikui nera pirmoje vietoje.Svarbiausia seima ir bendravimas su teveliais.Taip statomas pagrindas vaikui po kojomis doh.gif

Tai yra savaime suprantamas dalykas.
O kurie to nesupranta, giebiasi diržo ir plekšnojimo per užpakalį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 25, 13:13)

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 25, 13:20)
Tai yra savaime suprantamas dalykas.
O kurie to nesupranta, giebiasi diržo ir plekšnojimo per užpakalį.  mirksiukas.gif

Pati sau prieštaraujat lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 25, 13:15)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 25 rugsėjo 2007 - 14:39
Niekaip nesuprantu, kodėl mes nesusikalbam...
Argi blogai, jei vaikai yra ir viskuo aprūpinti, ir nestokoja tėvų dėmesio, tuo labiau, kad mama dirba namie, ir nemušami, ir nerėkiama ant jų?
Atsakyti