Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

Vieniems labai knieti išperti peštuką, o kiti taip ir padaro. Fizinė bausmė leidžia vaikui suprasti, kad jo elgesys nepriimtinas, bet tai trumpalaikio poveikio priemonė, nes vaikas greit įsisąmonina, kad muštis ir būti mušamam – tai normalu.
Patarkite jam kovoti žodžiais, o ne jėga. Išklausykite, kokiais žodžiais jis pats nusako, ką jaučia. Dažniausiai peštukai, skriaudžiantys kitus, patys jaučiasi kažkaip nuskriausti.
Atsakyti
Mama, kuriai vaiko auklėjimui reikalingas diržas, yra neverta mamos vardo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 21, 18:52)
Mama, kuriai vaiko auklėjimui reikalingas diržas, yra neverta mamos vardo.

Tuomet didžioji dalis mūsų močiučių ir mamų nėra vertos to vardo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 09 22, 19:11)
Tuomet didžioji dalis mūsų močiučių ir mamų nėra vertos to vardo  unsure.gif

Protinga mama nesmerkia savo mamos ar močiutės, o savo vaikus auklėja ramiai ir protingai, rodydama asmeninį pavyzdį...
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 09 22, 19:11)
Tuomet didžioji dalis mūsų močiučių ir mamų nėra vertos to vardo

geras komentaras smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš kategoriškai prieš dirža ar kitokias fizines bausmes. Man tai vaiko mušimas yra toks neteisingas, nesuprantamas ir smerktinas reikalas, kad net "nelygis" apie tai diskutuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 22, 20:34)
Aš kategoriškai prieš dirža ar kitokias fizines bausmes. Man tai vaiko mušimas yra toks neteisingas, nesuprantamas ir smerktinas reikalas, kad net "nelygis" apie tai diskutuoti schmoll.gif

Deja, daugybė mamyčių to nesupranta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 22, 21:54)
Deja, daugybė mamyčių to nesupranta...

Žiauri tikrovė verysad.gif, bet manau, kad tokių nesuprantančiu mažuma...
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 06 13, 16:15)
Paakleju savo mazyciu ir dirzu ir kampu ir man niekas nepadeda.. kalbejimas isvis beprasmis.. tas pat kas su siena..dirzas dar kartais atveda i prota, bet laaabai retai.. kartais net puolu i nevilti, nes vaikas tikrai pasiutes, o sutramdyt nera kaip.. tai ir kankinames visi seimyniskai..

Kip suprantu pagal sone atzyma, kad vaikui dar nera dvieju metuku, o auklejat dirzu?... blink.gif Statot i kampa toki vaika??? Nepykit, bet siulau pasiskaityt knygu apie vaiku auklejima ir ... neturiu zodziu schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 06 12, 10:32)
Tikrai galima apsieiti be diržo auklėjime.Mano nuomone mamos ,kurios griebiasi diržo yra silpnų nervų ir nepasiruošusios motinystei :mmmMus mama mušdavo,aš su sūnum susitariu gražiuoju,kartais ilgesnio reikia moralo,kartais užtenka kelių žodžių,o jei baisiau nusikalsta-kanors uždraudžiu pvz.kompiuterį,draugus ar dar ką.Šeip vaikas yra tikrai geras.Jau nuo mažens nelepinau,kai kitos mamos mažiukams viską leidžia ,nuolaidžiauja,o paskui,kai paauga,jatau ką daryti.Pačios sugadina vaikus,o paskui muša ir visiems guodžiasi,kad nesusitvarko su vaiku.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 22, 20:13)
Protinga mama nesmerkia savo mamos ar močiutės, o savo vaikus auklėja ramiai ir protingai, rodydama asmeninį pavyzdį...

Aš ir nerašiau, kad smerkiu doh.gif . Tačiau nereikia taip mėtytis kaltinimais apie motinos vardo nevertas mamas. O kokio vardo vertos mamos alkoholikės, narkomanės, nusikaltėlės, jei jau mama, paėmusi diržiuką tokia pabaisa g.gif
Atsakyti
Na nereikia jau taip smerkti tu mamu kuriom galu gale karta ar du i gyvenima truksta kantrybe ir karteli pliauksteli neklauzadai.... As nekalbu apie tokius atvejus kai vaikas daznai lupamas, musamas ir visaip kankinamas, ypac asocialiose seimose...o beto kuri is musu anksciau ar veliau nera su delnu per dupce vaikui uzplojus, a? nepazystu tokiu....o tai irgi musimas skaitosi? g.gif nemanau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 09 23, 12:01)
Aš ir nerašiau, kad smerkiu  doh.gif . Tačiau nereikia taip mėtytis kaltinimais apie motinos vardo nevertas mamas. O kokio vardo vertos mamos alkoholikės, narkomanės, nusikaltėlės, jei jau mama, paėmusi diržiuką tokia pabaisa  g.gif

QUOTE(Tutikutė @ 2007 09 23, 12:09)
Na nereikia jau taip smerkti tu mamu kuriom galu gale karta ar du i gyvenima truksta kantrybe ir karteli pliauksteli neklauzadai.... As nekalbu apie tokius atvejus kai vaikas daznai lupamas, musamas ir visaip kankinamas, ypac asocialiose seimose...o beto kuri is musu anksciau ar veliau nera su delnu per dupce vaikui uzplojus, a? nepazystu tokiu....o tai irgi musimas skaitosi? g.gif  nemanau  lotuliukas.gif

Aš irgi pritariu, kad kartais tenka pliaukštelt per užpakalį su delnu ar diržiuku, kai kiti būdai sutramdyti neveiksmingi ax.gif
Niekas manau čia ir nekalba apie vaiko stiprų mušimą, kad liktų net mėlynės ar pan...
Atsakyti