Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

O man, žinokit, skaniausia su pakepintais žemės riešutais thumbup.gif Bandžiau ir su lazdynų(per kieti) ir su anakardžių ir graikiškais(per minkšti),bet pats skaniausias su žemės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 18, 19:12)
Na? ir kaip gavosi?  rolleyes.gif

tai vat kad nieko nesigavo sad.gif sad.gif sad.gif
atrodo,viska dariau pagal recepta(dariau bea mamos tingini),bet virsus vis tiek nesustingo cry.gif viduj tai dar normaliai,bet is isores nekaip atrode sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmelada @ 2005 01 21, 14:57)
tai vat kad nieko nesigavo sad.gif  sad.gif  sad.gif
atrodo,viska dariau pagal recepta(dariau bea mamos tingini),bet virsus vis tiek nesustingo cry.gif viduj tai dar normaliai,bet is isores nekaip atrode sad.gif

Gal tu kondensuota piena ne toki perki? Man atrodo vieni buna tirsti, kiti skystesni.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 01 21, 15:41)
Gal tu kondensuota piena ne toki perki? Man atrodo vieni buna tirsti, kiti skystesni.

o koki kitos perkat kondensuota piena?as jau pamirsau pavadinima,tik atsimenu,kad geltonoj pakuotej buvo doh.gif
kita karta atidziau rinksiuos produktus doh.gif doh.gif doh.gif

p.s. sausainiai Selga- thumbup.gif
Atsakyti
O sviesta pirkai 82 % riebumo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 22, 12:09)
O sviesta pirkai 82 % riebumo?  unsure.gif

taip,taip,sviesta tikrai toki nupirkau... unsure.gif tai gal visgi galejo taip but,kad kondensuota piena per skyta dejau? unsure.gif
g.gif reikia gi issiaiskint klaida,kad kita kart skaniai gautusi doh.gif
Atsakyti
as tai dedu sviesta ta 82 %, kondensuota piena su cukrumi perku bilekoki (kuris pigesnis buna blush2.gif ). O paskui ishlydzius sviesta ir sudejus kondensuota piena ir kakava, ta mase shiektiek pakaitinu. Kol truputi truputi sutirshteja.
O gal sausainiu buvo mazokai?
As pirma kart kai dariau tai koshes buvo daug, o sausiainiu 2,5 pokelio tai shiek tiek minkshtokas tas tinginys buvo. O kai 3 su trupuciu - pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmelada @ 2005 01 22, 11:51)
o koki kitos perkat kondensuota piena?as jau pamirsau pavadinima,tik atsimenu,kad geltonoj pakuotej buvo doh.gif
kita karta atidziau rinksiuos produktus doh.gif  doh.gif  doh.gif

p.s. sausainiai Selga- thumbup.gif

Čia aš tik spėju, kad gal piene esmė...

Aš pirkau Marijampolės pieno konservų sutirštintą pieną, bet su kakava. Jis buvo labai tirštas, o kai masė pravėso, net buvo sunku išmakaluoti su sausainiais. Šiom dienom bandysiu gaminti su pienu su kava. Gal kas bandėt?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 24 sausio 2005 - 09:38
QUOTE(vija @ 2005 01 24, 09:38)
Čia aš tik spėju, kad gal piene esmė...

Aš pirkau Marijampolės pieno konservų sutirštintą pieną, bet su kakava. Jis buvo labai tirštas, o kai masė pravėso, net buvo sunku išmakaluoti su sausainiais. Šiom dienom bandysiu gaminti su pienu su kava. Gal kas bandėt?

user posted image
user posted image
user posted image

as dejau ta kond.piena,kur pacioj virsutinej nuotraukoj smile.gif o sausainiu idejau 2,5 pokelio unsure.gif butu buve cieli 3,bet draugas pasistenge puse pakelio suryti doh.gif na,manau jau zinau klaida-kita karta desiu ne maziau kaip 3 pokelius sausainiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmelada @ 2005 01 24, 15:40)
as dejau ta kond.piena,kur pacioj virsutinej nuotraukoj smile.gif o sausainiu idejau 2,5 pokelio unsure.gif butu buve cieli 3,bet draugas pasistenge puse pakelio suryti doh.gif na,manau jau zinau klaida-kita karta desiu ne maziau kaip 3 pokelius sausainiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dar iberk sauja riesutu ir pamatysi - prades kieteti bemaisant.
Atsakyti
user posted imageSkanumas neišpasakytas...
Atsakyti
Vujej kaip skaniai atrodo...
Ash tai darau be jokiu priedu, nebandziau dar su priedais, bet dziovintus vaisius nelabai megstu, tai nesiryztu...
Darau pagal toki pati recepta kaip cia rasot, kartais kondencpieni paverdu is pradziu, kartais ne, bet visuomet jis man palaikius kambario temperaturoj patirpsta. skanus buna tik katik is saldytuvo ar kameros. O parduotuvej kazkoks miltingesnis buna, zodizu ne toks. Kazin ka jie ten deda i ta tingini? ar jums nepatirpes buna? g.gif
Atsakyti