As nepatingejau ir tingini pasidariau Naujametiniui stalui, tai dar dabar kertu ir pirstus laizausi. Vyras taip isgyre
Dejau ir paprastus sausainius, ir tepu misini. Sustingo ir l skanu
Viskas pavyko "čiki", net vyras p[agyrė, lyg tai būtų mano eksperimentinis gaminys. Ačiū už puikų receptuką.
Paragaukite latvisku tinginiu "Saldi blondine" ir "Saldi brunete". Visai skanu.
Niu labai man jis saldus gavosi brrrrrr
QUOTE(SANTA @ 2005 01 07, 15:13)
Niu labai man jis saldus gavosi brrrrrr
Butu keisciau, jei ne saldus butu gavesisi Gi Tinginio gamybai visus saldzius prouktus naudojei.
Shiaip tai as kartais itarkuoju citrinos zievele ir ispaudziu jos sulciu. Gaunasi shiektiek kitoks skonis...
QUOTE(Asta @ 2005 01 07, 18:05)
Butu keisciau, jei ne saldus butu gavesisi Gi Tinginio gamybai visus saldzius prouktus naudojei.
Shiaip tai as kartais itarkuoju citrinos zievele ir ispaudziu jos sulciu. Gaunasi shiektiek kitoks skonis...
Nuo tokio saldumyno susiklijuot visur gali ,esu ragavus kitur ,tai saldumas ne toks kaip pas mane
QUOTE(Marmelada @ 2005 01 16, 13:23)
noriu tingini daryt,bet nesuprantu,kokios kakavos reikia- tos "tikros",kur net karti tokia,ar tokios saldzios a la "mix fix" ??
Manau jokio skirtumo kokia kakava idesi,nes ji skirta kad tinginys patamsetu,tai va O as dedu sokolado,vietoj kakavos
Man tai ta paprastoji labiau tinka, nes ir taip pakankamai saldziu dalyku i tingini dedas - ir kondensuotas pienas, ir sausainiukai... Bet shiaip tai tikrai, turbut didelio skirtumo nera kuria det
man tai būna taip kad jei vaikišką kakavą dedu tai gaunasi šviesios spalvos, bet jei dedu lietuvišką normalią kakavą skirtą virimui tai tada tamsi spalva
O as vakar dariau bea mamos tinginį su šokoladiniais Selga sausainiais ir kakavine "kondecovke" (kakavos atskirai nebedėjau). Dar pribėriau daug migdolų, graikiškų ir anakardžių riešutų, šiek tiek citrinos sulčių - gavosi PASAKIŠKO SKONIO, juodas šokoladinis, apsivalgyti galima...