na ir mums su SELGA truputi per saldu,bandziau ir sveriamus sausainiu_niekam nepatarciau...o stai paprasti is pakeliu ,o dar jusu patarimas,vietoj kakavos sokolado plytele ,pirkau juodaji su nesmulkintais riesutais,tai niam,niam kaip skanu visi isgyre mano tinginiuka ,aciu mergytes uz patarimus.....
Na man sunku patiket, bet pabandziau tingini padaryt su 82 % riebumo sviestu. Nu visiskai kitoks rezultatas nei su 72 % visa mase visai kitokia, ji iskart tirsta pasidare, tik bijau kad triju pokeliu sausainiu ar ne per daug kad nebutu sausoka bet taip graziai susidejo i maiseli, na lauksiu kol sustengs, ir ragausim jauciu kita kart desiu maziau sausainiu.
Na man sunku patiket, bet pabandziau tingini padaryt su 82 % riebumo sviestu. Nu visiskai kitoks rezultatas nei su 72 % visa mase visai kitokia, ji iskart tirsta pasidare, tik bijau kad triju pokeliu sausainiu ar ne per daug kad nebutu sausoka bet taip graziai susidejo i maiseli, na lauksiu kol sustengs, ir ragausim jauciu kita kart desiu maziau sausainiu.
Idesiu foto, jauciu neiskentus uz kokiu keliu valandu jau prapjausiu ragaut. Nors anskciau lygiai toki pati darydavau, tik su prastu sviestu. Mielai pakviesciau jo valgyti, nes dar sampaninis tortas stovi nebaigtas, o jau as tinginius darau
Neskubek pjauti , tegu gerai sustinksta ,eik valgyti savo sampanizuoto torto O sausainiu ,gal ir maziau galima deti , matai ps mane tos rudos mases nemegsta , tai as daugiau sausainiu dedu O man kazkodel foto neikelia . L aukiu "speco" ant to reikalo , gal kas gausis kas nors su tim foto
Neskubek pjauti , tegu gerai sustinksta ,eik valgyti savo sampanizuoto torto
O sausainiu ,gal ir maziau galima deti , matai ps mane tos rudos mases nemegsta , tai as daugiau sausainiu dedu
O man kazkodel foto neikelia . L aukiu "speco" ant to reikalo , gal kas gausis kas nors su tim foto
Gal galime mes su foto padeti?
Kita kart sausainiu maziau desiu, ech, ir pyliau is pradziu ne visus, paskui galvoju aij, kur as tuos likucius padesiu ir supyliau
super sustingo! man tai labai skanus!!! nu aciu Cipciuk uz patarimus. Vyrui tai gal bus per sausas, bet tai dar neaisku nu man tai pirmas tinginys, kuris kaip akmuo sustingo