Jei darai darai su trupiniais tai gaunasi panasiai kaip bulvytes! As anksciau pagrindine mase darydavau is trupiniu ir tik kelis sausaunius sualuzytus idedavau del vaizdo. Cia mano pirmas toks be trupiniu!
oi merginos zinokites dariau ir as ta tingini cia prisiskaiciusi, bet man kazko nesigavo Atrodo viska dariau taip kaip rasete, bet nesustingo iki galo , nors saldytuve laikiau vos ne para laiko Vidus gal ir nieko, bet virsuje kondensuotas pienas su kakava buvo kaip kose kokia tai kazka ne taip padariau Ir sviesto pokeli sudejau, ir kondensovkes indeli sumaisiau, ir kakavos 3 saukstus ipyliau, sausainiu 3 pokelius sutrupinau ir se tau.....
O gal todel, kad kondensuoto pieno as neisviriau ?
AR BUTINA JI VIRTI JEIGU PERKI SUTIRSTINTA SU CUKRUM?????
Na ....pasakykit man....
O gal todel, kad kondensuoto pieno as neisviriau ?
AR BUTINA JI VIRTI JEIGU PERKI SUTIRSTINTA SU CUKRUM?????
Na ....pasakykit man....
Gali buti, kad per mazai sausainiu! Paziurek nuotrauka auksciau, ten kremas toks kaip parasei. I ta kieki kur gaminai turi "tilpti" 4 pakeliai sausainiu! As pati tai niekuo neslegiu, suformavau rutuli ir padejau pernakt i saldytuva.
Tikrai nuo sausainiu kiekio labai priklauso sustingimas ar ne. As kai dariau pirma karta tai dejau 2,5 pokelio sausainiu ir 100 g razinu. Virshus irgi gavosi lipnus. Veliau darydama idejau dar slyvu dziovintu ir sausainiu 3,5 pokelius - pats tas
QUOTE (smike @ 2004 10 25, 16:02) |
Gali buti, kad per mazai sausainiu! Paziurek nuotrauka auksciau, ten kremas toks kaip parasei. I ta kieki kur gaminai turi "tilpti" 4 pakeliai sausainiu! As pati tai niekuo neslegiu, suformavau rutuli ir padejau pernakt i saldytuva. |
Niu usio jasno, as tik 3 pokelius po 180g sudejau ir dar gal per stambiai sutrupinau , kita karta reiks daugiau ir smulkiau
Nu pagaliau ir as pasigaminau seniai issvajota tingini Tik sausainiu tuos tai kepiau dvi dienas, vis mano seimyna suvalgo , aisku, dar dvi dienas pirkau kakava, nes paprastos neturejau, bet jau viskas praeity, ir tinginys jau ant stalo supjaustytas ir tarp kitko labai skanus Jau drauge buvo atejus, tai sako, oi kaip pasiilgau tinginio ir koks skanus... Tai va, pagaliau
zinokit jei darysit tingini pagal siuos receptukus,bet idesit sokolada princas su riesutais-tai tinginys bus nepakartojamo skonio.
Sokolada reikia istirpinti,bet neuzvirinti Skanaus
Sokolada reikia istirpinti,bet neuzvirinti Skanaus
QUOTE (Bitulka @ 2004 10 25, 14:40) |
oi merginos zinokites dariau ir as ta tingini cia prisiskaiciusi, bet man kazko nesigavo Atrodo viska dariau taip kaip rasete, bet nesustingo iki galo , nors saldytuve laikiau vos ne para laiko Vidus gal ir nieko, bet virsuje kondensuotas pienas su kakava buvo kaip kose kokia tai kazka ne taip padariau Ir sviesto pokeli sudejau, ir kondensovkes indeli sumaisiau, ir kakavos 3 saukstus ipyliau, sausainiu 3 pokelius sutrupinau ir se tau..... O gal todel, kad kondensuoto pieno as neisviriau ? AR BUTINA JI VIRTI JEIGU PERKI SUTIRSTINTA SU CUKRUM????? Na ....pasakykit man.... |
Žinai, mano kaimynka irgi guodėsi, kad jai nesustingo. Bet ji dėjo minkštą sviestą. Tiksliau, reibalų mišinys (virš 70 proc riebumo) - jis gi ir nesustingsta "kietai". Aš visad dedu patį riebiausią (82 proc) ir kiečiausią
O kai darau tą saldžią košę, tai ištirpinu puode sviestą, supilu kondencuotą p., kakavą ir biškiuką maišydama pakaitinu. Nu kokią 1-2 min.
QUOTE (Aušrinė @ 2004 11 19, 13:10) |
[Žinai, mano kaimynka irgi guodėsi, kad jai nesustingo. Bet ji dėjo minkštą sviestą. Tiksliau, reibalų mišinys (virš 70 proc riebumo) - jis gi ir nesustingsta "kietai". Aš visad dedu patį riebiausią (82 proc) ir kiečiausią O kai darau tą saldžią košę, tai ištirpinu puode sviestą, supilu kondencuotą p., kakavą ir biškiuką maišydama pakaitinu. Nu kokią 1-2 min. |
vyras dejo riebalu misini ir gavosi
Selga sausainiai Bet tinginiui tinka bele kokie.