Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Avies blink.gif na dar geriau doh.gif , bet vistiek Lietuvoj jo negausi pirkti g.gif , nors laaaaaabai noretusi jo paragauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2004 03 21, 17:23)
NU MANO RECEPTAS PANASUS I TEJOS, BET SAUSAINIU DAUGIAU..
4 POKUCIAI SAUSAINIU 800 GR.
1 INDELIS KONDECUOTO PIENO SU CUKRUM.
POKELIS SVIESTO 200. GR.
4-5 SAUKSTAI KAKAVOS.
2-3 SAUKSTAI CUKRAUS, BUTENTAM KAD SUKIETETU.
SAUSAINIUS SULAUZAU. SVIESTA ISTIRPINU SUPILU KOND. PIENA IDEDU SUKRU, KAD ISTIRPTU, TADA DEDU KAKAVA, VISKA MAISAU, TADA PO TRUPUTI BERIU SAUSAINIUS IR MAISAU MAISAU KOL VISI APSIVOLIOJA GAUTOJA MASEJA. VISKAS I SALDYTUVA IR 2-3 VALADOS. SKANAUS. thumbup.gif
SIAIP KAI PILU SAUSAINIU TAI UGNIS JAU BUNA ISJUNGTA, O VISKA VERDU BUTENT KAD UZVIRTU IR CUKRUS TAPTU KARAMELE ANT LABAI SILPNOS UGNIES.
BET CIA RECEPTU TAI N......., KIEKVIENA SAVAIP DARO.

darau pagal sita recepta jau gal 10 kart puiku.ir skonis ir gamyba super visi pirstus laizosi thumbup.gif thumbup.gif aciu receptuka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 08 20, 17:23)
darau pagal sita recepta jau gal 10 kart puiku.ir skonis ir gamyba super visi pirstus laizosi thumbup.gif  thumbup.gif aciu receptuka. wub.gif



Siandien dar padarysiu su pienu ir cukrum, nes neturiu kondensuoto, o kita kart pabandysiu pagal si recepta, gal tikrai del cukraus sukietes, nes siaip su kondensuotu man nesustengsta kazkaip gerai.
Atsakyti
Sveikos kepėjos 4u.gif . Noriu padaryt Varškinį tinginį pagal Sonatinos receptą, tai man įdomu kokią varškę naudot. Ar būtinai švelnią varškę indeliuose ar galima ir tą paprastą iš pokelių? blush2.gif
Atsakyti
Kie zinau svelnioji varske be grudeliu ,o is pakeliu - su , cia skonio reikalas ,bet as daryciau taip , kaip parasyta recepte ,juk del to jis ir duotas ax.gif
Atsakyti
Sveikos šeimininkėlės, įdėsiu ir aš savo receptuką:

1 indelis tikro sutirštinto pieno su cukrumi (pakaitalas pigesnis netinka nono.gif )
2 pakeliai sausainių paprastų (aš naudoju "optimos" patys pigiausi ) hihihi.gif
4-5 šaukštai kakavos
100 g "Rokiškio" 82 % (t.y. pusė pakelio)

Sut. pieną su sviestuku paverdu kokias 5 min., tik velniškai svyla. Po to sudedu kakava ir dar kelias sekundėles paverdu. Sausainukus susmulkintus sumaišau su karšta kakavos mase. Ant "sviestinio" popieriaus išverčiu masę, suvinioju į "dešrą" ir suspaudžiu. Po poros valandų šaldytuve TINGINUKAS paruoštas ragauti. Mhhh kaip skanu!

Mano pažystama nededa kakavos ir neverda, o įdeda riešutų ir razinų irgi labai skanu.
Atsakyti
Norėčiau ir aš tą varškinį tinginuką sumeistrauti, tik bėda - aš ne Lietuvoj ir švelniosios tos varškės nerasta. Norėjau paklausti, ar čia toks pats daiktas, kaip rama creme bonjour, kur su visokiais priedais būna, tik be nieko?
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 08 21, 20:47)
Norėčiau ir aš tą varškinį tinginuką sumeistrauti, tik bėda - aš ne Lietuvoj ir švelniosios tos varškės nerasta. Norėjau paklausti, ar čia toks pats daiktas, kaip rama creme bonjour, kur su visokiais priedais būna, tik be nieko?


tikrai taip. toks pat.
gali dar naudoti ricott'os suri(varske)
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 08 21, 19:09)
tikrai taip. toks pat.
gali dar naudoti ricott'os suri(varske)

Oi kaip ačiū!!! Kaip pulsiu tinginį gamint essen.gif alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bliuskė: 21 rugpjūčio 2008 - 22:54
Siandien dariau ne su sausainiais, bet su sulauzytais sakocio rageliais (sakotis kazkaip nesivalge), ir vietoj kakavos dejau sokolado sesis gabaliukus Princo, skanu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos tinginio megejos ax.gif
as jau visa savaite mintu tinginiu blush2.gif
Atsakyti
pasidariau didziuli ir visa jau baigiu sukirst blush2.gif

vyrui nekliuvo (nelabai jis ir megsta) smile.gif
uztai as negaliu ramiai pro virtuve praeiti... ax.gif

labai skaniai isejo , sikart pabandziau vietoje kakavos Karunos karalisko sokolado plytele su apelsinu zievelemis thumbup.gif
Atsakyti