Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

O gal kad gautusi juodas, tai reikia kuo daugiau kakavos deti, nes man visada kuo daugiau kakavos, tuo tamsesnis gaunasi. g.gif man taip atrodo.
Atsakyti
GAL GALIT PASAKYT KIEK TAS INDELIS KONDENSOFKES YRA ML? NES NUSIPIRKAU LITRO, TAI NEZINAU KIEK DET biggrin.gif o kazin labai blogai jei pas mane sviestas 72%????????
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 05, 12:18)
GAL GALIT PASAKYT KIEK TAS INDELIS KONDENSOFKES YRA ML? NES NUSIPIRKAU LITRO, TAI NEZINAU KIEK DET biggrin.gif o kazin labai blogai jei pas mane sviestas 72%????????



Sviestas jokio skirtumo kokio riebumo. As dedu bet koki. O ta dezute iprasta tai berods 450 gr, man atrodo, kad litrine banke, tai kaip keturios maziukes, man kazkaip taip atrodo g.gif Bet dar reikia pasitikslint. As is akies taip primeciau.
Atsakyti
O man su tokiu sviestu nesigaudavo ,kol nepradejau naudoti 82 % ,nesukietedavo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 05, 13:02)
O man su tokiu sviestu nesigaudavo ,kol nepradejau naudoti 82 % ,nesukietedavo schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif


As patarciau is vis su pienu daryt. Tada man visad gaunasi, o su kondensuotu man kazkodel visad lipsnus ir nesustinges iki galo budavo...
Atsakyti
sveikutes, sviesta visada geriau deti riebesni, as asmeniskai naudoju visada smetoniska ( 82 procentu) nes kuo jis riebesnis to geriau sustigsta ir skonis geresnis- tinginys neistizes gausis. sekmes
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 08 05, 13:25)
sveikutes, sviesta visada geriau deti riebesni, as asmeniskai naudoju visada smetoniska ( 82 procentu) nes kuo jis riebesnis to geriau sustigsta ir skonis geresnis- tinginys neistizes gausis. sekmes


Tai va kodel man jis nesustingdavo doh.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia ir pati uzsinorejau pasidaryti. Dariau su pienu. Kakava dejau per puse su istirpintu juodu sokoladu, ir dejau is ozkos pieno daryta sviesta. Labai skanus gavosi. Gal kiek minkstokas, kai pabuna istrauktas is saldytuvo( del sviesto), bet siaip tai ilgai neuzsibuvo.
Atsakyti
O tai kokio riebumo buna tas ozkos sviestas? g.gif , o sokolada dejai be reikalo ( man tai butu gaila ) blush2.gif ir su kakava pakankamai skanu nestuke.gif , as jos visada dedu negailedama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 16, 21:53)
O tai kokio riebumo buna tas ozkos sviestas? g.gif , o sokolada dejai be reikalo ( man tai butu gaila ) blush2.gif  ir su kakava pakankamai skanu nestuke.gif , as jos visada dedu negailedama mirksiukas.gif

Tai, kad nezinau kokio riebumo. Visa pakeli isnagrinejau, bet niekur neradau kad butu uzrasyta.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 06, 16:15)
O gal kad gautusi juodas, tai reikia kuo daugiau kakavos deti, nes man visada kuo daugiau kakavos, tuo tamsesnis gaunasi.  g.gif man taip atrodo.


Nežinau, gal kas jau rašė, bet man labai skanu kai dedu kakavą dar įdedu šaukštelį tirpios kavos.Dėčiau dar daugiau, bet dažniausiai didžiausi tinginio valgytojai yra vaikai, tai gal nelabai gerai g.gif .
Atsakyti
dabar tik pastebejau, kad viena galvojau, o kita parasiau. Ne ozkos pieno sviestas, o avies . Pastoviai maisausi.
Atsakyti