Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Vakar darydama tinginį įbėriau šiek tiek cinamono, skanus prieskonis išėjo smile.gif
Atsakyti
siandien laabai uzsinorejom tinginio tai greitai ir pasidarem paprasta bet skonis efektyvus. sudetis kaip visada sausainiukai gaidelis sokoladas sviestas ir kondensuotas pienas. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
As tingini anksciau darydavau is kondensuoto pieno (1 indelis), kakavos, sviesto (1 pakelis) ir sausainiu (kokie 3 pakeliai), bet gaudavosi labai lipsnus, nesustingdavo gerai. O dabar darau taip: vienam puode uzverdu 1 stikline pieno ir 1 stikline cukraus, kitam puode 1 pakeli sviesto ir kakava. Tada sumaisau ir pilu visa tai ant kokiu 600-700 g sulauzytu sausainiu. Gaunasi labai skanus tinginys, gerai sustingsta. Tai labai megiamas musu seimoj skanestas essen.gif
Atsakyti
Nebeprisimenu kada esu dariusi tingini, reiks vel prisiminti, o paprastai darau sitaip:

Ko reikes:

400gr sausainiu
200gr sviesto
4 saukstai kakavos
200ml pieno
200gr cukraus

Kaip ruosti:

1. Istirpinti sviesta, supilti cukru.
2. Kakava istirpinti piene ir supilti i sviesta su cukrumi, visa tai daroma ant silpnos ugnies.
3.Palaukti kol mase sutirstes ir uzvirs. Masei uzvirus, nukeliame inda nuo ugnies ir leidziame atvesti. Kol vesta berti sulauzytus sausainius ir maisyti. Kai mase su sausainiais jau atvesusi, pilti i maiselius, suformuoti norima tinginio forma ir deti i saldytu, kad sustengtu.
Skanaus! 4u.gif
Atsakyti

Pasiskaiciau vakar tinginiu receptuku, tai siandien susiruosiau pati paruosti sita skanesta. Dar neragavau, sugris brangiausias is darbo, ragausim kartu ax.gif
Atsakyti
uzsimaniau ir as sito skanumyno wub.gif reikes rytoj begti i parduotuve susipirkti visus reikiamus ingridientus thumbup.gif
Atsakyti
Ateini cia, prisiskaitai visokiausiu receptu, puoli kita diena gamint, tai kur cia svoris neaugs?! doh.gif
Atsakyti
O kaip padaryt kad jis išeitų tamsios (na juodos) spalvos, aš dedu kakavą ir jis gaunasi rudas?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 06 19, 16:46)
O kaip padaryt kad jis išeitų tamsios (na juodos) spalvos, aš dedu kakavą ir jis gaunasi rudas?

Man taip pat gavosi rudas g.gif
Atsakyti
pabandykit sokolada tirpinti vietoje kakavos. as kai pabandziau nuo to karto tik su juom gaminu thumbup.gif
Atsakyti
Vakar kavinėj pamačiau tinginį jų gamybos bet toks juodos spalvos, tai paklausiau kaip daro kad tokią spalvą išgauna, sakė jie naudoja specialią šokoladinę kakavą, ji labai brangi
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 06 19, 17:27)
pabandykit sokolada tirpinti vietoje kakavos. as kai pabandziau nuo to karto tik su juom gaminu  thumbup.gif

Gera mintis mirksiukas.gif Reiks bandyti!
Atsakyti