Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(PISKLĖ @ 2008 04 22, 11:29)
KODĖL NEILEIDŽIA MANE I 2 PSL sad.gif  sad.gif

o kas ten tokio ypatingo? g.gif
Atsakyti
Sveikos,as esu girdejusi apie toki tingini kuris yra toks skystokas rsnos spalvos ir su saulegrazomis.gal zinote kaip toki padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 02 11, 17:22)
drinks_cheers.gif lygiai taip pat darau bigsmile.gif

o kondensuoto pieno nepasildot?
Atsakyti
QUOTE(Imante @ 2005 05 15, 16:32)

Gabaliukais sulauze paprasta shokolada (inai dejo princa,bet sake,kad ir su kitais visai skanu).ir ish kart kartu i puoda sumete sulauzyta sokolada ir sviesta.Ir tirpindo viska ant silpnos ugnies.Tada supyle kondensuota piena ir 10 min. viska virino.Sumete 4 pokelius sulauzytos SELGOS (su airisku kremu),ismaise ir suslege.Na ir i saldytuva:)

Nezinau,nezinau kaip chia taip,bet skanu neispasakytai buvo...  blush2.gif  ax.gif

katik padariau toki tinginuka bigsmile.gif bent jau nesustingus ta tesla,tai thumbup.gif ziuresim,kaip bus po keletos valandu bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
Tinginukas gavosi super thumbup.gif
Atsakyti
Dariau tinginį 200 g. sviesto, indelis kondencuoto p., 2 pakeliai selgos, 3 6auk6teliai kakavo. Bet va jau 12 val 6aldytuve ir nestingsta....
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 12:51)
Dariau tinginį 200 g. sviesto, indelis kondencuoto p., 2 pakeliai selgos, 3 6auk6teliai kakavo. Bet va jau 12 val 6aldytuve ir nestingsta....

Pagal mane tai mazai sausainiu idejai, nes as tokiam kiekiui sviesto ir kondensuoto pieno dedu ~4 pakelius sausainiu... Tai gal delto blogai stingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 13:51)

tikrai kad per mazai sausainiu dejai, todel gavosi skystas ir nestingsta g.gif as dedu 4 pakelius selgos dar idedu razinu riesutu tai tinginukas buna mmmm blush2.gif visi praso dar ir dar tai gerai kad as jo nemegstu tai galiu daryti ir daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip senai tinginuka dariausi,reikes savaitgali pasistengti ir pasidaryti smile.gif
Atsakyti
anksciau i savo daroma tingini dedavau kakavos ir cukraus tai iseidavo gan kietokas doh.gif nors ir skanus. bet kai pabandziau deti vietoje kakavos plytele sokolado ir be cukraus gavosi fantastisko skonio tinginys per viena karta dingsta visa porcija. tik toki dbar bedara. kondencuota piena naudoju norfos kuris pygesnis bet daug skanesnis negu kiti brangesni na cia bent man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 05 26, 09:41)
Pagal mane tai mazai sausainiu idejai, nes as tokiam kiekiui sviesto ir kondensuoto pieno dedu ~4 pakelius sausainiu... Tai gal delto blogai stingsta g.gif

antą kartą įdėjau daugiau sausainių ir suslėgiau - gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Netyčia užklydusi į šią temą taip užsimaniau tinginio biggrin.gif Pagaminau, dabar stingsta bigsmile.gif Dariau pagal Bea mamos receptą, kuris pirmąjame puslapyje, tik vietoj visų džiovintų vaisių dėjau viskyje mirkytas razinas thumbup.gif Ne pirmą sykį jau taip darau, labai skanu thumbup.gif
Atsakyti