Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Kuzia @ 2008 03 04, 23:43)
Per Gustavo enciklopediją rodė kaip gamint tinginį rolleyes.gif .
Receptas:
250g sviesto
1 ind. kondensuoto pieno
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai miltų
2 pak. sausainių

Pirmąkart girdžiu, kad būtų dedami miltai g.gif . Bet gaunasi skaniai thumbup.gif . Nu tik sviesto pakelį dėjau(200g). Bet nbžn ar reik ten užvirt tą košę g.gif . Su užvirimu labai daug darbo blush2.gif , nes sviestas išsilydo, o po to kol vėl pradeda stingt doh.gif ... O neužvirus man kažkaip be ryšio miltai tada sudėty doh.gif  blink.gif . Nu krč cool.gif .

dariau aš pagal Gustavą, kad lyg tai 200 g sviesto sakė, g.gif gal nenugirdau , bet skanu buvo wub.gif dariau vakar antrą kartą, tai kažko minkštokas gavosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 16 kovo 2008 - 16:12
QUOTE(skriba @ 2008 03 16, 16:11)
dariau aš pagal Gustavą, kad lyg tai 200 g sviesto sakė,  g.gif gal nenugirdau , bet skanu buvo  wub.gif dariau vakar antrą kartą,  tai kažko minkštokas gavosi  g.gif

Aš dedu 3 pakelius sausainių rolleyes.gif . Nes taip tai bišk toks minkštokas g.gif . Nebent miltų gal reik dėt čiut daugiau g.gif .
Atsakyti
Mano tinginiui: (su šakočiu skaniau juk wub.gif )

3 pakučiai kvadratinių sausainių arba šakočio gabaliukais;
1 pakutis sviesto (>72proc. riebumo- 200gr );
4 valgomieji šaukštai kakavos miltelių;
1 indas kondensuoto pieno;
1-1,5 arbat. šaukštelio vanilininio cukraus.

Kas mėgsta dar beria aguonų, razinų, kitų džiovintų vaisių, saulėgrąžų, kokoso drožlių, sezamo sėklų. 4u.gif
Atsakyti
Kitoks tinginys

3 pakeliai šokoladinių (rudų) sausainių
1 pakelis sviesto
1 indelis "kondensuotos" kavos (ne kakavos!)

daryti taip, kaip įprastai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 20 kovo 2008 - 20:54
QUOTE(lavaza @ 2008 02 25, 23:58)
O jei i ta tradicini tingyni, kuris su sviestu, neideti sutirstinto pieno  ax.gif ?  Vietoj jo idet cukraus, ar labai negerai bus?
Viska nupirkau, o sutirst.piena pamirsau  doh.gif

as kartais darau tingini be kondensuoto pieno.vietoi jo dedu stikline pieno ir stikline cukraus.pokeli sviesto istirpinu su cukrumi dedu pora dideliu saukstu sokolado milteliu ,nes mb su kakava per kartu,jis megsta kuo saldziau biggrin.gif ,ismaisau ta mase tada supilu piena,uzkaitinu ir dedu tris pokelius lauzytu sausainiu ir tris saukstus kokoso drozliu.viska ismaisau,palieku 5-10 min.sausainiam susigerti ir pravesti.tada vynioju i maisiukus ir laikau saldytuve.mb dievina ta tingini.su kondensuotu tinginys gaunas truputy kietesnis su pienu minkstesnis,bet abu labai skanus tongue.gif
Atsakyti
visada tingini darau ne su kondensuotu o su paprastu pienu, gaunas liux
ir labai greitai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisida: 22 kovo 2008 - 18:55
Aš tai labai paprastai darau tinginį, bet visiems labai patinka ir visi giria, kad skanus, nors galbūt kiek riebokas išeina, tačiau užtat vyrui labai patinka biggrin.gif

Naudoju:
tikrą (82proc.) grietinėlės sviestą be priedų (240g)
du pakeliai vanilinių selga sausainių (sutrupintų)
kondensuoto pieno indelis (saldintas)
natūrali kakava be priedų (maždaug 5 šaukštai)
galima dar vanilinu pagardinti, romo aromatu

super gaunasi!
Atsakyti
Vakar dariausi "Tinginį a la Bea's mama" thumbup.gif Tik nedėjome jokių džiovintų vaisių, paskaninome graikiškais riešutais. Taip ir knieti ... na dar gabaliuką atsipjausiu ax.gif
Atsakyti
va pasiskaiciau as cia visokiu receptuku,tai susigundziau ir as psigaminti tingini, rytoj butinai pasidarysiu ir parasysiu kaip sekesi essen.gif
Atsakyti
man tinginys labai skanu thumbup.gif tik suvalgau jo pora griezineliu ir apsala sirdis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akse @ 2008 03 21, 01:58)
as kartais darau tingini be kondensuoto pieno.vietoi jo dedu stikline pieno ir stikline cukraus.pokeli sviesto istirpinu su cukrumi dedu pora dideliu saukstu sokolado milteliu ,nes mb su kakava per kartu,jis megsta kuo saldziau  biggrin.gif  ,ismaisau ta mase tada supilu piena,uzkaitinu ir dedu tris pokelius lauzytu sausainiu ir tris saukstus kokoso drozliu.viska ismaisau,palieku 5-10 min.sausainiam susigerti ir pravesti.tada vynioju i maisiukus ir laikau saldytuve.mb dievina ta tingini.su kondensuotu tinginys gaunas truputy kietesnis su pienu minkstesnis,bet abu labai skanus  tongue.gif

kaip senei ieskojau sito tinginio recepto blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
KODĖL NEILEIDŽIA MANE I 2 PSL sad.gif sad.gif
Atsakyti