QUOTE(Kuzia @ 2008 03 04, 23:43)
Per Gustavo enciklopediją rodė kaip gamint tinginį .
Receptas:
250g sviesto
1 ind. kondensuoto pieno
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai miltų
2 pak. sausainių
Pirmąkart girdžiu, kad būtų dedami miltai . Bet gaunasi skaniai . Nu tik sviesto pakelį dėjau(200g). Bet nbžn ar reik ten užvirt tą košę . Su užvirimu labai daug darbo , nes sviestas išsilydo, o po to kol vėl pradeda stingt ... O neužvirus man kažkaip be ryšio miltai tada sudėty . Nu krč .
Receptas:
250g sviesto
1 ind. kondensuoto pieno
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai miltų
2 pak. sausainių
Pirmąkart girdžiu, kad būtų dedami miltai . Bet gaunasi skaniai . Nu tik sviesto pakelį dėjau(200g). Bet nbžn ar reik ten užvirt tą košę . Su užvirimu labai daug darbo , nes sviestas išsilydo, o po to kol vėl pradeda stingt ... O neužvirus man kažkaip be ryšio miltai tada sudėty . Nu krč .
dariau aš pagal Gustavą, kad lyg tai 200 g sviesto sakė, gal nenugirdau , bet skanu buvo dariau vakar antrą kartą, tai kažko minkštokas gavosi