Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Gabri @ 2008 01 17, 14:03)
Sveikos, man tinginys nesustingo karta kai naudojau kondensuota piena su cukrum, bet gana skysta (neatidaryta pakracius girdisi kad skystas). Neprisimenu firmos, tik kad buvo pigesnis uz kitus. Gal ir jums taip? g.gif

na man viena karta nesustengo kaip reikia kaitinti piena su cukrumi kol sutirstes o po to deti kakava ir t.t.... na bet vis viena skanu uvo... graitai ''isgaravo'' tas tinginys:)
Atsakyti
niu kai as darau tingini tai nekaitinu to kond.pieno ir is vis pats paprasciausias budas naudoti sutirstinta saldinta piena su kakava kur iskart. "markomilk" gamintojo toki naudoju.. tai thumbup.gif . Dedu 4pakelius "gaidelis"sausainiu be cukraus, istirpinu 1pakeli sviesto ir nepilna indeli to "markomilko" ir viskas.
Kad nereiktu ilgai vargt lauzant sausainius - tai iskratau juos i politelenini maisiuka (galima dviguba) ir sudauzau aggressive.gif sumaigau, tai trunka ~5-10min. tik. Tai va po to sumakalioju su tirpintu sviestu ir "kondensofke" ir kad neapsiterlioti iki ausu dedu i maiselius ir tada ji uzrisus formuoju i "desra", o tada i saldytuva. Vat taip as darau tingini good.gif
Atsakyti
Oi paneles kokiu skanumynu cia prisiskaiciau, seile net iki keliu nutyso, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš tinginį darau taip:
1,5 skardinės sutirštinto pieno
4 pakeliai sausainių
1 pakelis sviesto
Kakavos dedu nemažai, žiūriu pagal spalvą. ax.gif

Ant garų ištirpdau sviestą, supilu pieną, įberiu kakavos, išmaišau. Tada pilu ant sausainių. Vėl išmaišau ir dedu į skardą, arba maišelį. Pirmą kartą šiandien į maišą dėjau, žiūrėsim kas gausis. Šiaip skystokas pas mane jis gaunasi. Dabar užtad į šaldiklį įdėjau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 26 sausio 2008 - 19:18
Sveikutes,
As kazkaip irgi labai uzsimaniau tinginuko, bandysiu viska susipirkti ir siandien pasidaryti. Tik vienas man neaiskus dalykas... Ar to cukraus vis delto reikia deti ar ne? Ar cia is tikruju kiekviena savo recepta pabandzius kelis kartus atranda? As niekad nesu pati dariusi, todel klausiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 02 11, 16:13)
Sveikutes,
As kazkaip irgi labai uzsimaniau tinginuko, bandysiu viska susipirkti ir siandien pasidaryti. Tik vienas man neaiskus dalykas... Ar to cukraus vis delto reikia deti ar ne? Ar cia is tikruju kiekviena savo recepta pabandzius kelis kartus atranda? As niekad nesu pati dariusi, todel klausiu  ax.gif  blush2.gif

As nededu ir man puikiausiai viskas sustingsta. Vat ir vel savaitgali dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 02 11, 15:13)
Sveikutes,
As kazkaip irgi labai uzsimaniau tinginuko, bandysiu viska susipirkti ir siandien pasidaryti. Tik vienas man neaiskus dalykas... Ar to cukraus vis delto reikia deti ar ne? Ar cia is tikruju kiekviena savo recepta pabandzius kelis kartus atranda? As niekad nesu pati dariusi, todel klausiu  ax.gif  blush2.gif

As tai kaip kada. Kada dedu biski,kada ne. Su cukrum tai greiciau sustingsta.
As darau taip:
3 pakeliai sausainiu
1 skardine sutirstinto pieno
1 pakelis sviesto
3 saukstai kakavos

istirpinti sviesta,pilu kondensuota piena ir dedu kakava. Viska gerai ismaisyti ir uzpilti sausainius. Viska gerai ismaisyti. Tada imu maiseli,ar tokia buna maistui plevele. sudedu sausainius,uzvyniuoju plevele ir formuoju.
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 01 26, 20:17)

. Šiaip skystokas pas mane jis gaunasi. Dabar užtad į šaldiklį įdėjau. blush2.gif

Gal per mazai sausainiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 02 11, 17:35)
As darau taip:
3 pakeliai sausainiu
1 pakelis sviesto
3 saukstai kakavos

istirpinti sviesta,pilu kondensuota piena ir dedu kakava. Viska gerai ismaisyti ir uzpilti sausainius. Viska gerai ismaisyti. Tada imu maiseli,ar tokia buna maistui plevele. sudedu sausainius,uzvyniuoju plevele ir formuoju.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat darau bigsmile.gif
Atsakyti
Alacka, Barskuoleee, aciu uz patarimus smile.gif Mano tinginukas jau stengsta smile.gif Ziuresim kas cia gausis smile.gif
Bet kad bliuda islaizyt labai patiko tai tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 02 11, 16:35)
As darau taip:
3 pakeliai sausainiu
1 pakelis sviesto
3 saukstai kakavos

Papildyta:
Gal per mazai sausainiu?  g.gif

Ir as kaip tik siandien taip dariau drinks_cheers.gif visa laika taip darydavau (teta mane ismokino ,nuo senu laiku taip darydvo) ax.gif Tiesa uzstingt tai greit uzstingsta ax.gif Ir as visa laika i maisiuka dedu.
O viena karta bandziau su sviestu, pienu ir cukraus dejau vat tada kazkoks skistokas gavosi,bet matyt pieno gal per daug ipyliau blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Ginter**: 11 vasario 2008 - 22:20
Tinginukas man gavosi tikrai geras thumbup.gif
Aciu, mergaites, uz recepta ir patarimus smile.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš savajam tinginį gamint ax.gif
Atsakyti