Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(diajse @ 2008 01 07, 09:44)
Sveikos.
Keleta kartu dariau tingini ir nei vieno karto normaliai nesuketejo   blink.gif  sakykit, o kondensuota piena reikia isvirti pries sudedant sviesta ir sausiainius???  blush2.gif

O kondensuotą pieną pašildai su ištirpintu sviestu? Gal tai turi reikšmės. Virti nereikia. Tik truputį pašildyt su sviestu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 07 sausio 2008 - 12:15
QUOTE(crocus @ 2008 01 07, 14:14)
O kondensuotą pieną pašildai su ištirpintu  sviestu? Gal tai turi reikšmės.

tai kad pasildau bet vistiek nesustingsta. vat ir galvoju reikia virti kondensuota piena ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diajse @ 2008 01 07, 12:17)
tai kad pasildau bet vistiek nesustingsta. vat ir galvoju reikia virti kondensuota piena ar ne?  g.gif

Ne niekada neverdu. Gal bandyk daugiau sausainių dėti. Nors skaičiau merginos ir po du pakelius tededa. Aš maždaug 800g vienam sviesto ir pieno indeliui. Ir padarius juk šaldai šaldytuve? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 01 07, 14:22)
Ne niekada neverdu. Gal  bandyk daugiau sausainių dėti. Nors skaičiau merginos ir po du pakelius tededa. Aš maždaug 800g vienam sviesto ir pieno indeliui.  Ir padarius juk šaldai šaldytuve? mirksiukas.gif

saldau bet vistiek jis toks gaunasi lipnus ir ne toks kietas, kaip noretusi. Beje, man iseina tik 2,5 pakeliu sausainiu vienam svesto ir pieno indeliui g.gif
niu bandysiu kazka kitaip daryt, gal reiketu isvirti piena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diajse @ 2008 01 07, 14:28)
saldau bet vistiek jis toks gaunasi lipnus ir ne toks kietas, kaip noretusi. Beje, man iseina tik 2,5 pakeliu sausainiu vienam svesto ir pieno indeliui  g.gif
niu bandysiu kazka kitaip daryt, gal reiketu isvirti piena  blink.gif

As niekad neverdu kondensuota piena,ir viskas gerai gaunasi sustingsta gerai. ax.gif
Atsakyti
Ir man visada kiek bedarytau niekada nesustengsta. Ir net nežinau ką blogai darau verysad.gif
Atsakyti
Niu va pasidariau tinginuką. Per porą valandų sustingo.Kietas gavosi. Tikrai mįslė kodėl kam nors nesigauna? Šįkart ant vieno pakelio ir indelio sudėjau sausainių 5 pak. po 155g. Kai išmaišau sausainius juos sukrečiu į maišelį ,suspaudžiu, truputį trinkteliu į stalą kelis kart, kad geriau susislėgtų, suformuoju dešrytę. Anksčiau dar paslėgdavau po lentele, bet kad nebūtina.
Atsakyti
Senokai dariau tinginį, paskaičius SM saldumynų forumą, vėl užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
vakar dariau vakare ir man puikiausiai viskas ssustingo. Siandien jau valgau, mian, miam, kaip skanu. Gal tik kakavos per mazai idejau (2 saukstus), tai toks sviesus labai gavosi, bet siaip viskas super. Dariau pagal pati pirma receptuka pirmam puslapyje wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 01 03, 02:43)
Mano iprastinis receptelis: 1 kondensuoto pieno indelis+pakelis sviesto+2 pakeliai sausainiu+1 sokoladas ir dar priedai kokie nors. Mum visiem labai patinka  blush2.gif

O mano receptas 1 indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 4 sausainiu pokeliai, 1 pokelis sviesto, o priedai tai razinos arba marmaladiniai saldainiai pjaustyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, man tinginys nesustingo karta kai naudojau kondensuota piena su cukrum, bet gana skysta (neatidaryta pakracius girdisi kad skystas). Neprisimenu firmos, tik kad buvo pigesnis uz kitus. Gal ir jums taip? g.gif
Atsakyti