Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

o as darau toki;1stikline pieno
1st.cukraus
1pok.sviesto
0,900g sausainiu
0,050gkakavos
uzvirini piena suberi cukru ir pavirini kelias min.tada idedi sviesta palauki kol istirps suberi kakava ir maisai kol neliks gumuleliu kakavos,tada gauta mase uzpili sulauzitus sumulkiais gabalelias sausainius.paprasta pigu ir skanu[bent man]
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 11 21, 15:34)
Aš tai smulkiai sulauzau. wub.gif
O tu mali? g.gif As kazkada dariau su maltais sausainiais ,bet tokius rutuliukus maziukus kaip sausainukai gavosi. smile.gif

Aha, ikisu i kombaina, 15-20 sek ir jau sumalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 22, 18:46)
Aha, ikisu i kombaina, 15-20 sek ir jau sumalta  ax.gif

Ir kaip tingini padarai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 11 22, 19:08)
Ir kaip tingini padarai? g.gif

Istirpinu sviesta, i ji ipilu kondencuoto pieno, sokolado plytele ir viska laikau ant ugnies, kol sokoladas visiskai neistirps (ne tiesiai ant ugnies puoda dedu, bet i kita, kuriame pripiltas vanduo) ir tada visuo tuo uzpilu sumaltus sausainius. Kartais reisutuku idedu ir romo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Marija*: 22 lapkričio 2007 - 21:24
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 22, 22:23)
Istirpinu sviesta, i ji ipilu kondencuoto pieno, sokolado plytele ir viska laikau ant ugnies, kol sokoladas visiskai neistirps (ne tiesiai ant ugnies puoda dedu, bet i kita, kuriame pripiltas vanduo) ir tada visuo tuo uzpilu sumaltus sausainius. Kartais reisutuku idedu ir romo  blush2.gif  mirksiukas.gif

Dekui Marija as ir taip tingini darau tik i sviesta kondensuoto nepilu,o tiesiai ant sausainiu pilu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif
Ar galima tinginį pasidaryti be sviesto?
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 15:10)
Sveikos hi.gif

Sveika, wub.gif
Man atrodo kad nelabai,sviestas ta sustingima duoda, o jei nebus jo tai gali ir nesulipti tinginys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif

siaip jei bus daug sausainiu ir geriausia sumaltu ir nelabai daug kondencovkes, tada manau, galima kazka panasaus i tingini padaryt.
Atsakyti
Sveikos hi.gif

Tikrai galima, as visada darau be sviesto, arba jo dedu labai nedaug, per riebu man su pakeliu sviesto. Taigi as darau taip: dedu 2-3 pokelius sausainiu ( as naudoju gaidelius, man tikrasis tinginys tik su paprastais teslainiais ), nepilna stikline cukraus, 200 g - 250 g. grietines, 2 - 3 saukstai kakavos ( visiskai tiksliu proporcinu net nznau, visada is akies, paragaudama, taip pat galima deti ir sokolado plytele ). Na tuomet sulauzau sausainius, i puoda pilu grietine cukru, sudedu kakava ir kaitinu kol prades virti. Kai uzverda isjungiu virykle, supilu sausainius ir viska gerai ismaisau. Sudedu tingini i norima forma, suspaudziu ir saldau per nakti saldytuve. Na ir ryte prasom skanausti. smile.gif wub.gif Tikrai nesigauna minkstas, bet aisku ir ne toks kietas kaip pvz parduotuvese buna..
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2007 11 23, 18:20)
Tikrai galima, as visada darau be sviesto, arba jo dedu labai nedaug, per riebu man su pakeliu sviesto. Taigi as darau taip: dedu 2-3 pokelius sausainiu ( as naudoju gaidelius, man tikrasis tinginys tik su paprastais teslainiais  ), nepilna stikline cukraus, 200 g - 250 g. grietines, 2 - 3 saukstai kakavos ( visiskai tiksliu proporcinu net nznau, visada is akies, paragaudama, taip pat galima deti ir sokolado plytele ). Na tuomet sulauzau sausainius, i puoda pilu grietine cukru, sudedu kakava ir kaitinu kol prades virti. Kai uzverda isjungiu virykle, supilu sausainius ir viska gerai ismaisau. Sudedu tingini i norima forma, suspaudziu ir saldau per nakti saldytuve. Na ir ryte prasom skanausti.  smile.gif  wub.gif  Tikrai nesigauna minkstas, bet aisku ir ne toks kietas kaip pvz parduotuvese buna..

Ai matai tavo tinginio receptukas su grietine tai ir nereikia sviesto,nes tada tai tikrai riebus gausis as darau kitoki tai manau be sviesto nekas butu. ax.gif Cia jau kaip nori ir koki nori darai tingini ir tada jau ir pasirenki ar det sviesto ar ne ,pasirodo galima ir be jo. g.gif
Reiks kada isbandyt pasidaryt pagal tavo receptuka tingini. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 22, 23:23)
Istirpinu sviesta, i ji ipilu kondencuoto pieno, sokolado plytele ir viska laikau ant ugnies, kol sokoladas visiskai neistirps (ne tiesiai ant ugnies puoda dedu, bet i kita, kuriame pripiltas vanduo) ir tada visuo tuo uzpilu sumaltus sausainius. Kartais reisutuku idedu ir romo  blush2.gif  mirksiukas.gif

Tai gal čia kaip triufeliukai gaunasi ? Norėčiau pabandyti tokius pasidaryti tik kazin jie nelipnus buna kai is tupiniu ?
Atsakyti