Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(ugne_11 @ 2007 11 17, 20:11)
Aš darau tokį:

125g sviesto (82% riebumo)
1 skardinė saldaus kondensuoto
4 a. šaukšteliai kakavos
3 pakeliai sausainių ( man geriau ne selga, o paprasti)

2 Pakelius sausainių sulaužau gabaliukais, likusį vieną labai smulkiai sutrupinu ( panašiai kaip malti džiuvesėliai atrodo) Išlydau sviestą, dedu kondensuotą, kakavą. Išmaišiusi pakaitinu kokią minutę. Sumaišau su sausainiais ir dedu į maišiuką. Suteikiu norimą formą ir dedu į šaldytuvą ( dabar balkoną  biggrin.gif )
Skanaus!  rolleyes.gif

Reiktu pabandyti toki varianta, su kondensuotu niekada negaminau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 11 17, 21:00)
Reiktu pabandyti toki varianta, su kondensuotu niekada negaminau  bigsmile.gif

neisivaizduoju tinginio be kondensuoto pieno g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 17, 15:14)
su sviestu arba su pienu galima lydyti, tik tada ta puoda ne tiesiai ant ugnies reikia statyt, o dar i viena puoda, kuriame vanduo butu. O visas kitas procesas islieka toks pat  mirksiukas.gif

O kokios proporcijos?
Atsakyti
Aš dedu :
sausainių 0,5kg.,
kondensuoto indelis,
sviesto maždaug 100gr,
pieno, ir 1 arba 2 juodo šokolado.

Sulaužytus sausainius truputi aplaistau pienu.
Padažą kaitinu ant ugnies kol pasidaro vientisa masė
tada supilu ją ant sausainių dedu į indą, suspaudžiu
ir dedu į šaldytuvą atšalt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 18, 14:48)
neisivaizduoju tinginio be kondensuoto pieno  g.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Aš ir neisivaizduoju tinginio,be kondensuoto pieno,visada ji dedu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 11 17, 21:00)
Reiktu pabandyti toki varianta, su kondensuotu niekada negaminau  bigsmile.gif

Vakar pagaminau toki - laaaabai skanus, vos puses nesuvalgiau proceso metu hihihi.gif didis.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 18, 14:48)
neisivaizduoju tinginio be kondensuoto pieno  g.gif  schmoll.gif

pritaiu, man skaniausia su kondensuotu pienu arba su rududu, dar skniai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2005 01 18, 12:21)
O man tai žinokit vietoj kakavos geriau šokoladas,tada tinginukas toks juodas,o bandžiau su kakava,ir su vaikiška,spalva tai nekokia,nors ir daug dėjau blush2.gif Gal jūs žinot kokios labai juodos kakavos?Kad jisai tikrai būtų panašus į šokoladinį,o ne į karamėlinį?

Anksciau parduotuvese budavo Cibo (gal ne visai tiksliai parasiau pavadinima blush2.gif )kakavos, importuotos is Vokietijos. Labai puiki kakava, tamsi, puikaus aromato, as tik ja visuomet dedavau kai reikdavo. Kepiniai gaudavosi puikios tamsios spalvos, nepalyginsi su tais, i kuriuos deta Saldvos kakavos. Skiriasi net skonis ir aromatas. Deja, jau kazkur metai, kaip Cibo kakava isnyko nuo parduotuviu lentynu frusty.gif frusty.gif
Jei kas nors kur nors netycia uztikste, rekomenduoju mirksiukas.gif
Tinginys gaunasi grazios tamsios spalvos, valgant jauciasi, kad kakavos deta, o ne kokio surogato. O Saldvos kakava, kuria dabar naudoju, nes kitokios tiesiog nera, sviesi, ypatingu aromatu nepasizymi, jos gali det kiek nori, spalva vistiek iseis sviesiai ruda doh.gif
Atsakyti
O aš kaip tik nemėgstu juodojo šokolado, nei jo spalvos smile.gif Būtų geriau karamelinis:) Gal kakavos tik truputį dėti?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 11 19, 20:09)
O kokios proporcijos?

man atrodo, kapelis sviesto ir pakelis saldainiu (200-250 gr) g.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 20, 12:34)
thumbup.gif
pritaiu, man skaniausia su kondensuotu pienu arba su rududu, dar skniai gaunasi

rududu thumbup.gif net kilo mintis, gal i parduotuve nueit g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2007 11 20, 21:16)
O aš kaip tik nemėgstu juodojo šokolado, nei jo spalvos smile.gif Būtų geriau karamelinis:) Gal kakavos tik truputį dėti?

tai idek pienisko sokolado, bus ir skonis thumbup.gif ir spalva ne tokia tamsi ax.gif
Atsakyti
Paskutini karta kai dariau tingini, ipiliau romo, kaip visiem patiko thumbup.gif
O jus visada lauziat sausainius nesumalat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 20, 22:42)
Paskutini karta kai dariau tingini, ipiliau romo, kaip visiem patiko  thumbup.gif
O jus visada lauziat sausainius nesumalat?  g.gif

Aš tai smulkiai sulauzau. wub.gif
O tu mali? g.gif As kazkada dariau su maltais sausainiais ,bet tokius rutuliukus maziukus kaip sausainukai gavosi. smile.gif
Atsakyti