o per kiek laiko sustingsta tinginys?
QUOTE(Karolyte_ @ 2007 10 25, 11:37)
o per kiek laiko sustingsta tinginys?
Jei klausiate manes-tai mazdaug dvi,tris valandas.
...nors as paprastai darau vakare ir palieku nakciai...
Bet uztenka ir 3 val.
as ir pasidariau tinginuka,niam
as irgi siandien pirma karta dariau tingini, liuks gavosi
man ir laaabai skanu tinginys man patinka kai daromas su kondensuotu pienu
ka tik pasidariau tingini, laukiu kol sustings
as tai darau visai paprasta, nes is kaimo anksciau daug grietines turedavom tai va... islydau koki 1L grietines (arba 0,5L grietines ir kondensuoto pieno, bet tada maziau cukraus dedu), sudedu stikline cukraus ir kakvos pagal nuotaika ir viskas... mases uztenka truputi daugiau nei 0,5 kg sausainiu
as tai darau visai paprasta, nes is kaimo anksciau daug grietines turedavom tai va... islydau koki 1L grietines (arba 0,5L grietines ir kondensuoto pieno, bet tada maziau cukraus dedu), sudedu stikline cukraus ir kakvos pagal nuotaika ir viskas... mases uztenka truputi daugiau nei 0,5 kg sausainiu
Ir as siandien pasidariau tinginuka Saldytuve dabar, taip seniai dariau, kad laukiu nesulaukiu, kada galima bus valgyti Labai jau skaniai atrode, kai dariau
o koks skanus isejo aptingusi sirdele
o koks skanus isejo aptingusi sirdele
QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 12:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???
aš tai visada į paprastą maišelį susuku ir įdedu į šaldytuvą ir visai nebloga forma gaunasi-pailga
ieškau receptuko, noriu rytojui tinginį pasidaryt
Radau receptuką antrą kartą darysiu va šitą TINGINĮ ir skanus, ir paprastas
QUOTE(Saitana @ 2007 10 18, 13:18)
,paprastu vafliu apie 100 gr.
O tuos vaflius kaip? Irgi sulauzyt kaip sausainius, ar kaip?
As tai dar visada i savo tingini graikisku riesutu iberiu - viena karta "ant durniaus" sugalvojau idet, tai nuo to laiko sesuo nebeleidzia BE riesutu daryt
Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele Nu tipo, ir skonis "sokoladiskesnis", ir spalva sodresne. Galvoju, reiks isbandyt
QUOTE(shwiesulka @ 2007 11 14, 14:32)
Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele Nu tipo, ir skonis "sokoladiskesnis", ir spalva sodresne. Galvoju, reiks isbandyt
Žinok, bandžiau, gavosi nerealiai Skaniausias mano darytas tinginys buvo