Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

o per kiek laiko sustingsta tinginys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyte_ @ 2007 10 25, 11:37)
o per kiek laiko sustingsta tinginys? blush2.gif

ax.gif Jei klausiate manes-tai mazdaug dvi,tris valandas.
...nors as paprastai darau vakare ir palieku nakciai...
Bet uztenka ir 3 val.
Atsakyti
as ir pasidariau tinginuka,niam essen.gif
Atsakyti
as irgi siandien pirma karta dariau tingini, liuks gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir laaabai skanu tinginys wub.gif man patinka kai daromas su kondensuotu pienu
Atsakyti
ka tik pasidariau tingini, laukiu kol sustings essen.gif

as tai darau visai paprasta, nes is kaimo anksciau daug grietines turedavom blush2.gif tai va... islydau koki 1L grietines (arba 0,5L grietines ir kondensuoto pieno, bet tada maziau cukraus dedu), sudedu stikline cukraus ir kakvos pagal nuotaika ir viskas... mases uztenka truputi daugiau nei 0,5 kg sausainiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as siandien pasidariau tinginuka ax.gif Saldytuve dabar, taip seniai dariau, kad laukiu nesulaukiu, kada galima bus valgyti blush2.gif Labai jau skaniai atrode, kai dariau mirksiukas.gif

o koks skanus isejo thumbup.gif thumbup.gif aptingusi sirdele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 12:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???

aš tai visada į paprastą maišelį blush2.gif susuku ir įdedu į šaldytuvą thumbup.gif ir visai nebloga forma gaunasi-pailga biggrin.gif

ieškau receptuko, noriu rytojui tinginį pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
Radau receptuką thumbup.gif antrą kartą darysiu va šitą TINGINĮ thumbup.gif ir skanus, ir paprastas 4u.gif
Atsakyti
As toki dariau blush2.gif
http://public.fotki....i/dscn1840.html
http://public.fotki....i/dscn1844.html
Atsakyti
QUOTE(Saitana @ 2007 10 18, 13:18)
,paprastu vafliu apie 100 gr.

O tuos vaflius kaip? Irgi sulauzyt kaip sausainius, ar kaip? g.gif
As tai dar visada i savo tingini graikisku riesutu iberiu - viena karta "ant durniaus" sugalvojau idet, tai nuo to laiko sesuo nebeleidzia BE riesutu daryt lotuliukas.gif
Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele rolleyes.gif Nu tipo, ir skonis "sokoladiskesnis", ir spalva sodresne. Galvoju, reiks isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 11 14, 14:32)
Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele  rolleyes.gif Nu tipo, ir skonis "sokoladiskesnis", ir spalva sodresne. Galvoju, reiks isbandyt  thumbup.gif

Žinok, bandžiau, gavosi nerealiai wub.gif Skaniausias mano darytas tinginys buvo smile.gif
Atsakyti