Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Nu va man tinginys galima sakyti nepavyko verysad.gif Dėjau tris pakelius sausainių ir jų ryškiai per daug, nors ir dariau pagal receptą, bet visas skystys nutekėjo žemyn, o sausainių tikrai per daug, na bet nieko šaukštu iš formos iškrapštau lotuliukas.gif skanu bigsmile.gif
Atsakyti
O tu gerai išmaišei masę art ik sukrėtei ir psio? Beje aš stačiau į šaldytuvą ir šiandien jis jau gatavas ką tik apliejau šokloladiniu glajumi

Receptas:

2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto

Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį thumbup.gif Tada apipiltą glajumi tinginį statome į šaldytuvą ir laukiam svečių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 16:40)
O tu gerai išmaišei masę art ik sukrėtei ir psio? Beje aš stačiau į šaldytuvą ir šiandien jis jau gatavas ką tik apliejau šokloladiniu glajumi

Receptas:

2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto

Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį  thumbup.gif Tada apipiltą glajumi tinginį statome į šaldytuvą ir laukiam svečių  biggrin.gif

Na išmaišiau viską gerai, viską visada darau pagal receptą, bet na nežinau man tos skystos masės buvo labai mažai palyginus su sausainiais (Gaidelis), jei būčiau dėjus du pokelis gal tada dar būtų kas gavesi unsure.gif O MB kai pamatė sako kur tinginys, matau tik sausainius doh.gif
Atsakyti
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???
Atsakyti
QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 13:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???

Aš tinginio masę sukrečiu į bet kokią formą, tik prieš tai įtiesiu plėvelę, skirtą maistui pakuoti, kraštus užlenkiu, gerai suspaudžiu, tada gaunas tinginio gera form a išėmus, nelieka tarpų, nesutrupa thumbup.gif Tik nuimi plėvelę, ir viskas.
paskutinį kartą dariau tokį:
0,5 kg sausainių, dėjau sveriamus " pergalės" lietuviškus, bet trapūs tokie, ne ''gaidelį'', nes man su juo per kietas tinginys gaunasi, ir šiaip šlykštus skonis man tų gaidelio sausalinių, muilu atsiduoda lotuliukas.gif
skystoji dalis- 1 stiklinė grietinės, stiklinė nepilna cukraus, 3 šaukštai su kaupu kakavos. Visą šį gėrį pavirti kelias minutes, maišant, kad neprisviltų. Kiek pravėsusį sumaišai su sulaužytais sausainiaias, ir į formą. Skonis thumbup.gif thumbup.gif
Nededu jokių sviestų, kondensovkių, šokoladų ir t.t. taip ir pigiau, ir skaniau man, o ir sveikiau, mažiau riebalų. Su sviestu man per riebus doh.gif būdavo. Labai džiaugiuosi šiuo receptu. thumbup.gif Dar dėjau saują razinų pamirkytų, saują riešutų žemės, ir sauja saulėgražų . 4u.gif
Atsakyti
Sakau, reiks ir man kada išbandyti sveiką tinginį lotuliukas.gif nes MB sako ,kad tas su Segos per saldus ( o man labai patinka) biggrin.gif
Atsakyti
as katik neseniai tingini pasidariau su selgos sausainiais mmm...jau susalo biggrin.gif einu valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos

Vakar dariau varškinį tinginį, viską sudėjau pagal receptą, želė žiedo formą ištepiau aliejumi, bet nors ir laikiau šaldytuve pernąkt jis buvo minkštas ir valgyt jį galima tik šaukšteliu, taigi jis nė kiek nepanašus į įprastinį kakavinį tinginį. Sakykit ar čia man tik taip gavosi, nes blush2.gif vyras aiškina, kad čia ne tinginys ir jo valgyt neimanoma. Gal kas bandet želatinos įdėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 07 04, 09:23)
Na išmaišiau viską gerai, viską visada darau pagal receptą, bet na nežinau man tos skystos masės buvo labai mažai palyginus su sausainiais (Gaidelis), jei būčiau dėjus du pokelis gal tada dar būtų kas gavesi  unsure.gif O MB kai pamatė sako kur tinginys, matau tik sausainius  doh.gif

Man irgi taip vieną kart buvo, bet tiesiog buvau per stambiai sulaužius sausainius blush2.gif Kiek pastebėjau juos geriausia kuo labiau susmulkinti smile.gif
Atsakyti
Padariau varškinį tinginį dukrytės gimtadieniui, gavosi thumbup.gif Viską dariau pagal receptą, tik dėjau ne du, o tris pakelius sausainių (trečia ne visai pilną) bei šviežius persikus ir bananą. Razinas, persikus susmulkinau labai smulkiai su blenderiu, varškytę naudojau Mūsų švelniąją. Išėjo toks liuks torčiukas, niam niam birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 07 10, 15:12)

paskutinį kartą dariau tokį:
0,5 kg sausainių, dėjau sveriamus " pergalės" lietuviškus, bet trapūs tokie, ne ''gaidelį'', nes man su juo per kietas tinginys gaunasi, ir šiaip šlykštus skonis man tų gaidelio sausalinių, muilu atsiduoda lotuliukas.gif
skystoji dalis-  1 stiklinė grietinės, stiklinė nepilna cukraus, 3 šaukštai su kaupu kakavos. Visą šį gėrį pavirti kelias minutes, maišant, kad neprisviltų. Kiek pravėsusį sumaišai su sulaužytais sausainiaias, ir į formą. Skonis thumbup.gif  thumbup.gif
Nededu jokių sviestų, kondensovkių, šokoladų ir t.t. taip ir pigiau, ir skaniau man, o ir sveikiau, mažiau riebalų. Su sviestu man per riebus doh.gif būdavo. Labai džiaugiuosi šiuo receptu. thumbup.gif Dar dėjau saują razinų pamirkytų, saują riešutų žemės, ir sauja saulėgražų . 4u.gif

vakar buvo brolio prasymas - naminio tinginio doh.gif
tai bandem si recepteli thumbup.gif
tiesa pasakius, as sunkiai isivaizdavau kaip tinginys gali buti be kondensuoto pieno arba be sviesto.. g.gif
bet liuks, nustebino thumbup.gif labai skanu ir paprasta..
tik man truputuka per saldu buvo, dejau nepilna stikline (200ml) cukraus. nors namiskiai ivertino liuks biggrin.gif
aciu uz recepteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 07 14, 11:49)
vakar buvo brolio prasymas - naminio tinginio  doh.gif
tai bandem si recepteli  thumbup.gif
tiesa pasakius, as sunkiai isivaizdavau kaip tinginys gali buti be kondensuoto pieno arba be sviesto..  g.gif
bet liuks, nustebino  thumbup.gif  labai skanu ir paprasta..
tik man truputuka per saldu buvo, dejau nepilna stikline (200ml) cukraus. nors namiskiai ivertino liuks  biggrin.gif
aciu uz recepteli  4u.gif

Aš irgi sunkiai įsivaizdavau, kaip gausis, bet pabandžiau- tai labai patiko thumbup.gif Džiaugiuois, kad ir Jums patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti