QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 13:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???
Aš tinginio masę sukrečiu į bet kokią formą, tik prieš tai įtiesiu plėvelę, skirtą maistui pakuoti, kraštus užlenkiu, gerai suspaudžiu, tada gaunas tinginio gera form a išėmus, nelieka tarpų, nesutrupa

Tik nuimi plėvelę, ir viskas.
paskutinį kartą dariau tokį:
0,5 kg sausainių, dėjau sveriamus " pergalės" lietuviškus, bet trapūs tokie, ne ''gaidelį'', nes man su juo per kietas tinginys gaunasi, ir šiaip šlykštus skonis man tų gaidelio sausalinių, muilu atsiduoda
skystoji dalis- 1 stiklinė grietinės, stiklinė nepilna cukraus, 3 šaukštai su kaupu kakavos. Visą šį gėrį pavirti kelias minutes, maišant, kad neprisviltų. Kiek pravėsusį sumaišai su sulaužytais sausainiaias, ir į formą. Skonis
Nededu jokių sviestų, kondensovkių, šokoladų ir t.t. taip ir pigiau, ir skaniau man, o ir sveikiau, mažiau riebalų. Su sviestu man per riebus

būdavo. Labai džiaugiuosi šiuo receptu.

Dar dėjau saują razinų pamirkytų, saują riešutų žemės, ir sauja saulėgražų .