Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Katzeee @ 2007 03 26, 00:39)
Visos temos neskaiciau,gal jau yra toks pranesimas,bet as darau palengvinta tingino varijanta(tinginiams  biggrin.gif  ) na,reikia rududu krema sumaisyti su sulauzytais sausainiais.Sausainiu det kiek telpa smile.gif ,tada kapotu lazdyno riesutu pridet ir labai labai gerai ismaisyt.Suvyniot i celofana ir saldyt.Labai greit pasigamina ir be galo skanu  thumbup.gif


o aš kaip tokie prie tinginių ti reikės pabandyti. o tie sausainiukai, tai maždaug kiek keli pakeliai, trys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katzeee @ 2007 03 25, 23:39)
Visos temos neskaiciau,gal jau yra toks pranesimas,bet as darau palengvinta tingino varijanta(tinginiams  biggrin.gif  ) na,reikia rududu krema sumaisyti su sulauzytais sausainiais.Sausainiu det kiek telpa smile.gif ,tada kapotu lazdyno riesutu pridet ir labai labai gerai ismaisyt.Suvyniot i celofana ir saldyt.Labai greit pasigamina ir be galo skanu  thumbup.gif

Čia tai jau tikrai super tinginys. Turiu omeny, tiems, kurie net sviestą trpinti ir kakavą dėti tingi D
Atsakyti
QUOTE(sattwa @ 2007 03 26, 10:42)
o aš kaip tokie prie tinginių ti reikės pabandyti. o tie sausainiukai, tai maždaug kiek keli pakeliai, trys? smile.gif


Na,priklauso nuo sausainiu pakelio svorio smile.gif bet juk galima pertekliu suvalgyti tongue.gif na,mazdaug 2-3 pakeliai.O tinginys tai tikrai super.ir daryt lengviau,ir,bent jau man,skanesnis 4u.gif
Atsakyti
Dariau ir aš kažkada tokį karamelinį tinginį, tik, kaip ir priklauso, su sviestu. Dar dėjau aguonų - labai tiko. Buvo neblogas, tapo gana greit suvalgytas, bet buvo įvertintas kaip gana vidutinis, ne super schmoll.gif .
Užtat ypač superšokoladinis - tai kimšte sukemšamas thumbup.gif ! Darau kaip ir bet kurį tinginį, tik sausainiai "Selgos" šokoladiniai, sutirštintas pienas jau "gatavai" su kakava. Dar kaip priedą dedu per naktį rome mirkytų džiovintų vyšnių ir razinų (juodų Jumbo). Kadangi romą išpilt gaila, tai jį irgi supilu ax.gif . Tai tinginukas gaunasi... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , truputuka aštroko maloniai girto skonio:sutinku .
Atsakyti
Tj gal nereikejo to sviestuko det.Juk ir taip riebokas gaunasi g.gif na,nzn,visiems jis lab patiko smile.gif
Atsakyti
Nu prisiskaičiau ir aš kaip daryti ir vakar pasigaminau, bet man nesustingo net laikant per visą naktį. gal kas žinot dėl ko?
Atsakyti
vaida L, o kokį sviestą naudojai? Įtariu, kad buvo ne sviestas, o tepus riebalų mišinys, todėl ir nesustingo... Tinginiui geriausiai naudoti tikrą sviestą, kurio riebumas 82% smile.gif
Atsakyti
as vakar naudojau 60% riebumo, man sustingo 4u.gif
Atsakyti
Mano tinginys:
1 pokelis tikro sviesto, mazas indelis kondensuoto pieno, 3 pokeliai paprastu sausainiu, tikros juodos kakavos.
sviesta istirpinti ant silpnos ugnies, supilti kondensuota piena, ideti kakavos ir ismaisyti, tada supilti susmulkintus sausainius ir viska gerai ismaisyt ir formuot tingini 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. hi.gif Kaip tik ieškojau tokios temelės. bigsmile.gif Norėjau pasitikslinti, kokiu santykiu produktai dedami, ir nustebau neradus šokolado - kaikas tikrai jį (juodąjį) naudoja vietoj kakavos, tik tokiam kiekiui berods visos plytelės reikia. g.gif Na ką gi, džiaugiuosi, kad galėsiu sutaupyti. ax.gif
Atsakyti
Niam niam kaip skanu tinginys. bigsmile.gif
As tai dedu mazdaug 800gr selgos sausainiu,indelis kondensuoto,sviesto 200gr.ir dvi pliteles juodo sokolado. thumbup.gif Labai skanu. wub.gif
Atsakyti
As taip pat labai megstu tingini, bet dazniausiai ji gaminu be sviesto ir visada man puikiai sustingsta smile.gif , aisku ne super super kietas, bet normalaus vidutinio kietumo smile.gif O as darau taip, dedu 2-3 pokelius sausainiu ( as naudoju gaidelius, man tikrasis tinginys tik su paprastais teslainiais tongue.gif ), nepilna stikline cukraus, 200 g - 250 g. grietines, 2 - 3 saukstai kakavos ( visiskai tiksliu proporcinu net nznau, visada is akies, paragaudama rolleyes.gif ). Na tuomet sulauzau sausainius, i puoda pilu grietine cukru, sudedu kakava ir kaitinu kol prades virti. Kai uzverda isjungiu virykle, supilu sausainius ir viska gerai ismaisau. Sudedu tingini i norima forma, suspaudziu ir saldau per nakti saldytuve. Na ir ryte prasom skanausti wub.gif tongue.gif . Man toks tinginys labai skanus, o jeigu ideciau pokeli svieto tai man jau butu per riebu..., jei darau su sviestu tai daugiausia idedu tik kokius 50- 70 g.
Reikes dabar isbandyti girta tinginiuka, turetu buti thumbup.gif skanu.
Atsakyti