QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 12 23, 15:03)
turiu tokį klausimėlį. mano tinginukas gaunasi labai jau skystas... nu toks, kad su šakute atsignybti galima....

darau pagal pirmame puslapybe parašytą receptuką... nesuprantu kodėl taip, nors gaunasi skanus... bet norisi to kietos, senovinio, kaip močiutė daro

gal galite pagelbėti?
mano manymu,tai truksta sausainiu arba juos per dideliais gabaleliais sulauzai

bent as sausainius issidestau ant stalo ir mediniu grustuvu patrinu kiekviena,tai gaunasi ir trupiniu, ir didesniu gabaliuku-gaunasi kaip tik
o siaip tai puode istirpinu pakeli sviesto,dedu 2 saukstus kakavos(kartais dar papildomai kokius 4 gabaliukus sokolado) ir supilu indeli kondencuoto pieno, viska ismaisau, nuimu nuo ugnies ir sudedu 3 pakelius sausainiu susmulkintu, dar pridedu kokiu nors smulkintu riesutu,dziovintu slyvu ir abrikosu, lukstentu saulegrazu ar ko turiu...viska ismaisau,dedu i inda,apspaudau ir i saldytuva-nebuvo tokio karto, kad nepavyktu
Papildyta:
dabar paziurejau ta pirmaji recepta...nu kaip ir as darau...taip kad tikrai turi iseit ir tau...

bandyk pasmulkint sausainius labiau tuomet...