Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

turiu tokį klausimėlį. mano tinginukas gaunasi labai jau skystas... nu toks, kad su šakute atsignybti galima.... blush2.gif darau pagal pirmame puslapybe parašytą receptuką... nesuprantu kodėl taip, nors gaunasi skanus... bet norisi to kietos, senovinio, kaip močiutė daro ax.gif gal galite pagelbėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 12 23, 15:03)
turiu tokį klausimėlį. mano tinginukas gaunasi labai jau skystas... nu toks, kad su šakute atsignybti galima....  blush2.gif darau pagal pirmame puslapybe parašytą receptuką... nesuprantu kodėl taip, nors gaunasi skanus... bet norisi to kietos, senovinio, kaip močiutė daro ax.gif gal galite pagelbėti? 4u.gif

mano manymu,tai truksta sausainiu arba juos per dideliais gabaleliais sulauzai g.gif bent as sausainius issidestau ant stalo ir mediniu grustuvu patrinu kiekviena,tai gaunasi ir trupiniu, ir didesniu gabaliuku-gaunasi kaip tik wink.gif

o siaip tai puode istirpinu pakeli sviesto,dedu 2 saukstus kakavos(kartais dar papildomai kokius 4 gabaliukus sokolado) ir supilu indeli kondencuoto pieno, viska ismaisau, nuimu nuo ugnies ir sudedu 3 pakelius sausainiu susmulkintu, dar pridedu kokiu nors smulkintu riesutu,dziovintu slyvu ir abrikosu, lukstentu saulegrazu ar ko turiu...viska ismaisau,dedu i inda,apspaudau ir i saldytuva-nebuvo tokio karto, kad nepavyktu thumbup.gif
Papildyta:
dabar paziurejau ta pirmaji recepta...nu kaip ir as darau...taip kad tikrai turi iseit ir tau... wink.gif bandyk pasmulkint sausainius labiau tuomet...
Atsakyti
o as tingini darau labai paprastai ir pigiai gaunas 4u.gif reikia 1 kg sausainiu paprastu, 1 stiklines pieno, 200gr margarino,1 stilines cukraus ir kakavos pora saukstu (nu cia pagal tai kaip kas koki megsta-tamsesni,sviesesni).Tai va sausainius sulauzau mazai gabaliukais,margarina istirpinu puode ant silpnos ugnies,tada suberiu cukru,maisant istirpinu,tada supilu piena,ismaisau,ir suberiu kakava.Viska gerai ismaisau ir supilu ant sausainiu,vel ismaisau ir tada as dedu i maisiukus blush2.gif ir padarai kokia nori forma rolleyes.gif tai va
Atsakyti
Nežinau kaip jums, bet labiausiai tinginyje nervina ilgas darbas smulkinti sausainius. Tai va neseniai pamačiau kaip tai padaryti super greitai. Su vyru pabandėm, akurat, per 2 minutes viskas smulku.
Visus sausainius supilti į celofaninį maišelį , jį suvynioti į rankšluostį (kad mažiau trupinių būtų ant žemės smile.gif ) Tada su kočėlu daužom per juos. Pažiūrim ar pakankamai smulkūs, jei dar ne, dar padaužom. TIkrai labai greitai. Tada iš maišelio į puodą tiesiai ir viskas. Be trupinių ir bereikalingų vargų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 09 sausio 2007 - 14:37
as siandien valgiau tingini, bet jis ne tamsios spalvos, o tokios sviesiai rudos, sviesus. Noriu pasidaryt pati, tai daryt kaip paprasta tringini tik nedet turbut kakavos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 12 sausio 2007 - 19:22
QUOTE(Kelsey @ 2007 01 12, 19:20)
as siandien valgiau tingini, bet jis ne tamsios spalvos, o tokios sviesiai rudos, sviesus. Noriu pasidaryt pati, tai daryt kaip paprasta tringini tik nedet turbut kakavos?  smile.gif

jei kakavos nedesi,tai nebus jokio rudumo...gali deti siek tiek kakavos-nedaug,tik kad spalva butu...arba islydyti kelis gabalelius sokolado...
Atsakyti
Tinginys Sv.Valentino dienai

user posted image

Receptas ne lietuviu kalba,bet juk galima daryti pagal tuos receptus pagal kuriuos ir darote,tik panauditi pacia ideja blush2.gif
Atsakyti
praeita savaite dariausi ir as pagal siulyta recepta su selga sausainiais ir dar panaudojau keksine forma, vaizdelis tinginelio buvo superinis, didele grazi baronka... vyrelis beveik per diena "sukapojo" ... aciu forumietiems... 4u.gif
Atsakyti
Aš dariau sekmadienį, selgos sausainukai ( pusė šokoladinių), riešutukai, slyvos, razinos, kakavos taip nemažai primarvolinau, kondensuotas ir sviestux...nu jau skonis..nerealus tiesiog..darbe visi valgė ir gyrėsmile.gif) biggrin.gif
nors šiaip tinginį darau seniai, bet tik neseniai pradėjau dėti visokių riešutų ir kt nesamoniųsmile.gif) dar sakiau šokoladą ištirpinsiu ir įdėsiu:))

p.s. ir nestorėk tu žmogau blush2.gif
Atsakyti
Nu va uzsukome pasigirti: bigsmile.gif
dariau pagal viena is pirmuju sios temos receptukus, bet nors ir pati savo trigrasi ikisau.. blush2.gif idejau dar ir kondestuoto pieno su kava pora saukstu thumbup.gif
gavosi tooookia plyta:
user posted image
user posted image
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu padaryti dvi baronkas, kad būtų plonesnis ir ilgesnis, gražiau man atrodo:)
Atsakyti
as vietoj kakavos ir kond. pieno dedu Ru-du-du 4u.gif
Atsakyti