o as i forma nededu,idedu i maiseli nuo batono,padarau keturkampe forma,suspaudziu gerai,sustingsta ir del isemimo ner ko sukt galvos...vakar dariau vel tingini,tik kitoki nej uzvakar,vakar dariau su paprastu pienu ir sukrumi ( be kondensuoto )gavosi
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias
QUOTE(ievune @ 2006 11 08, 12:07)
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias
o as vat uzvakar dariau su kondensuotu,o vakar jau su paprastu pienu,siaip abu gavosi ,bet man su kondensuotu skaniau visgi,o va mano mamai skaniau su paprastu pienu
QUOTE(Asio @ 2006 11 10, 17:45)
Labai grazus tingynys gavosi
As toki irgi dariau pries savaite, sodorojom per 3 valandas gal
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu. Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau
QUOTE(Jurgitak @ 2006 11 11, 00:43)
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu. Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau
Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.
QUOTE(Asio @ 2006 11 11, 13:15)
Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
lazdyno riesutu.
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
lazdyno riesutu.
gal galit parasyt kaip ten isamiau daryt,jus tik suraset produktus,prasyciau parasykit sio pyrago darymo eiga,jei galima smulkiau.aciu
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 11, 23:19)
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
o kaip ta kondensuota piena isvirti ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 11, 23:59)
o kaip ta kondensuota piena isvirti ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva
Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 12, 02:03)
Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą
o tai gerai sustingsta ir susipjausto na reiks pabandyti
o kiek sausainiu pokiuku imi vienai kondensofkes skardinej.
Pora pakelių,vienam indeliui kondensuoto.