Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

o as i forma nededu,idedu i maiseli nuo batono,padarau keturkampe forma,suspaudziu gerai,sustingsta ir del isemimo ner ko sukt galvos...vakar dariau vel tingini,tik kitoki nej uzvakar,vakar dariau su paprastu pienu ir sukrumi ( be kondensuoto )gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 11 08, 12:07)
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias smile.gif

o as vat uzvakar dariau su kondensuotu,o vakar jau su paprastu pienu,siaip abu gavosi thumbup.gif ,bet man su kondensuotu skaniau visgi,o va mano mamai skaniau su paprastu pienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2006 11 10, 17:45)

Labai grazus tingynys gavosi smile.gif
As toki irgi dariau pries savaite, sodorojom per 3 valandas gal smile.gif
Atsakyti
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu. ax.gif Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2006 11 11, 00:43)
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu.  ax.gif Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau g.gif

Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau g.gif Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau rolleyes.gif
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 11 lapkričio 2006 - 12:16
QUOTE(Asio @ 2006 11 11, 13:15)
Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau g.gif Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau rolleyes.gif
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.

gal galit parasyt kaip ten isamiau daryt,jus tik suraset produktus,prasyciau parasykit sio pyrago darymo eiga,jei galima smulkiau.aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 11, 23:19)
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
  Du pakeliai sausainių-sulaužyt
  Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!

o kaip ta kondensuota piena isvirti g.gif ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 11, 23:59)
o kaip ta kondensuota piena isvirti g.gif ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva g.gif  g.gif

Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės mirksiukas.gif O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 12, 02:03)
Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės mirksiukas.gif O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą mirksiukas.gif

aciuks.gif o tai gerai sustingsta ir susipjausto g.gif na reiks pabandyti rolleyes.gif

o kiek sausainiu pokiuku imi vienai kondensofkes skardinej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 12 lapkričio 2006 - 01:31
Pora pakelių,vienam indeliui kondensuoto.
Atsakyti