o as i forma nededu,idedu i maiseli nuo batono,padarau keturkampe forma,suspaudziu gerai,sustingsta ir del isemimo ner ko sukt galvos...vakar dariau vel tingini,tik kitoki nej uzvakar,vakar dariau su paprastu pienu ir sukrumi ( be kondensuoto )gavosi
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias
QUOTE(ievune @ 2006 11 08, 12:07)
Aš visada darau tik su pienu - man toks skaniausias
o as vat uzvakar dariau su kondensuotu,o vakar jau su paprastu pienu,siaip abu gavosi ,bet man su kondensuotu skaniau visgi,o va mano mamai skaniau su paprastu pienu
QUOTE(Asio @ 2006 11 10, 17:45)
Labai grazus tingynys gavosi
As toki irgi dariau pries savaite, sodorojom per 3 valandas gal
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu. Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau
QUOTE(Jurgitak @ 2006 11 11, 00:43)
Neperskaičiau temos iki galo, bet paklausiu. Gal kuri atsiment receptą tokio a la tinginio, kur sovietiniais laikais buvo populiarus su sausainiais, varškės sūreliais ir marmeladiniais saldainiais? Parašykit, prašau, receptuką. Kiek pamenu, kad sausainius reikia piene pamirkyti, o kaip toliau
Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.
QUOTE(Asio @ 2006 11 11, 13:15)
Na as darydavau toki ir visai neseniai buvau padarius, tik va sausainiu tai as piene nemirkydavau Turiu pasakyti, kad varskini tingini mano seima ivertino geriau
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.
Mano receptas:
2 pak. sausainiu
200 g sviesto
pakelis marmaladiniu saldainiu
razinu, dziovintu abrikosu
lazdyno riesutu.
gal galit parasyt kaip ten isamiau daryt,jus tik suraset produktus,prasyciau parasykit sio pyrago darymo eiga,jei galima smulkiau.aciu
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 11, 23:19)
Labai skanus tinginys gaunasi!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
Du pakeliai sausainių-sulaužyt
Kondensuotas pienelis-virtas 1.5 valandos.Sumaišyti ir palikt šaldytuve nakčiai. Mmmmm labai skanu!!!!
o kaip ta kondensuota piena isvirti ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 11, 23:59)
o kaip ta kondensuota piena isvirti ar atidarius ta skardine ar ne,ir kaip ten sumakaluot kaip kose ir ikist i saldytuva
Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 12, 02:03)
Virti reikia su visa uždaryta skardine.Tik prižiūrėk,kad vandens visą laiką būtų virš skardinės O po to atvesini ir atidarai,tada supili ant sulaužytų sausainių.Aš sudedu į celofaninį maišelį,suformuoju tarkim kaip dešrą,gerai apspaudžiu,kad neliktų oro ir į šaldytuvą
o tai gerai sustingsta ir susipjausto na reiks pabandyti
o kiek sausainiu pokiuku imi vienai kondensofkes skardinej.
Pora pakelių,vienam indeliui kondensuoto.