Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(nerami @ 2006 09 07, 17:41)
as jau du kartus dariau varskini. abu vietoj cukraus dejau kondencovke, o pirmaji dz.vaisius ismirkiau pina koladoje. gavosi super ir torciuks akimirksniu dingo. antraji karta, kai dejau daugiau sausainiu, o pina kolodos nepyliau tinginys tirpsta kur kas leciau..

pinakolada tai cia alkagolinis g.gif g.gif
o su kondensofke labai daug man kcal gaunas blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai tikrą tinginį darau biggrin.gif :700-800g sausainių + 2 indeliai Rududu. Įkarštą vandenį idedu abu indelius su Rududu ir pašildau(ant silpnos ugnies apie 30min). Tuo metu sulaužau sausainius. Tada viską sumaisau ir suformuoju "dešras".
Štai ir mano tinginys biggrin.gif Tokį darau kai labai tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 08 27, 17:07)
Pasidariau tinginį labai skanus išėjo, bet kažkodėl per naktį buvo šaldytuve, bet nesustingo , toks skystas. Gal tą kremą sausainiams ne tik  ištipinti, bet ir pavirinti ant ugnies  kažkiek  tai laiko reikia?

Taip, reikia pakaitint kiek ilgiau, bet neleisti uzvirt. Be to, reikia nepamazint sausainiu (as darydama pg. bea recepta kartais net 3,5 pakeliu sudedu) ir pakankamai smulkiai juos sulauzyt. Puikiausiai pavyksta! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 09 rugsėjo 2006 - 22:27
QUOTE(PaMeL @ 2006 09 07, 20:52)
pinakolada tai cia alkagolinis g.gif  g.gif
o su kondensofke labai daug man kcal gaunas blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

taip. alkogolinis smile.gif
na as kondecovke dedu vietoj cukraus ax.gif
Atsakyti
Na, bandyziu as siandien is tokiu produktu, kuriuos pavyko panasiausius lietuviskus rasti krautuvej, padaryti Tingini. Baisiai noriu. Zinot, kaip buna, kai uzeina beprotiskas noras ko nors tokio, ka gauti ne taip paprasta, ypac besilaukiant smile.gif
Parasysiu, kaip pavyks mirksiukas.gif

Na, atsakau pati sau smile.gif "Tinginys pagal jusu receptus isejo skanus, bet nesukietejo kaip reikiant. Manau, kad cia kalti ne jusu receptai, o belgiskas sviestas biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien dariau tinginį pagal Bea mamos receptą. Nu žinokit thumbup.gif gavosi. Ir sustingo man jis gerai. Gal tikrai užsienietiški produktai kalti, kad nesustingsta g.gif
Atsakyti
Ačiū Bea uz puiku receptuka.. net mano sunus nusprende,kad lengva ji padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Ir as ka tik dariau tingini, beje pirma karta, tai man atrodo, kad sausainiu perdaug 3 pakelius prilauziau ir dar to skyscio- kondensuoto pieno, sviesto, kakavos buvo mazoka, paslegiau... O gal visai nieko iseis... Gyvename ir mokomes bigsmile.gif
Atsakyti
Tinginių perdaug nebūna smile.gif)))))

Tinginys
(bevalydama šaldiklį atradau daug lobių - nuo tortų likusio kremo, taip pat visokiausių trupinių)

user posted image

0,6 kg trupinių (pas mane buvo biskvito ir medaus torto papločių atražos ir pirktiniai sausainiai Selga)
2 šokoladai
0,5 b. sutirštinto pieno su cukrumi
(ir dvi tutelės kremo blink.gif iš šaldiklio))) arba
150 g sviesto
migdolų drožlės (sauja)
džiovintos vyšnios (sauja)
50 g konjako

Šiek tiek trupinių palikti viršui. Šokoladą ištirpinti garų vonelėje, po to pridėti sviestą (aš dėjau kremą), sutirštintą pieną, ištirpinti nuolat maišant. Sujungti su sausais ingredientais ir konjaku. Viską sukrėsti į formą, prispausti. Ir palikti kol sustings.
Skanaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 17 spalio 2006 - 11:48
QUOTE(Eliza @ 2006 10 03, 21:57)
Šiandien dariau tinginį pagal Bea mamos receptą. Nu žinokit  thumbup.gif gavosi. Ir sustingo man jis gerai. Gal tikrai užsienietiški produktai kalti, kad nesustingsta g.gif

tikrai geras receptas thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit. Dariau jau ne kartą tinginį. Ir vyras, ir draugės išgyrė blush2.gif Tik...du kartus sukrėčiau tiesiog į žiedo formą ax.gif Tai man jis laabai prilipo. Mačiau kad kažkuri iš jūsų darė žiedo formoje. Lik ir neprilipo. Ką patartumėt padaryt, kad nepriliptų ax.gif Ir , kartaip nors ir parą stingsta tinginys, būna labai minkštas. Gal dadėt sviesto riebesnio pakietinimui? g.gif
Atsakyti
tika meginau ta paprasciausia tingini is temos priekio. matyt busiu pamazinus sausainiu, tik 2 pakelius idejau tai toks skystokas. itariu nesustings. o nieko jeigu ikisiu i kamera kai atves?
Atsakyti