Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(iindre @ 2005 06 18, 16:38)
bea, tavo mamos tynginys nerealus thumbup.gif . Tik gaila labai greit dingo. Ir dabar kiekvieną dieną esu verčiama daryti jį. Bet jau ir pati vėl baisiai užsinorėjau, tai ryt vėl darysiu. O kas svarbiausia, labai labai greit pasidaro.
Aš tik nežinau kaip daryt tas dešras, tai dariau kaip tortą tortinei blush2.gif  biggrin.gif

desros suformuojamos ir i maiseli susukamos ir uzsaldomos
Atsakyti
Kažkaip visada galvojau, kad tinginys tai toks tradicinis lietuviškas patiekalas. Sugalvojau kažkada draugą nustebinti (jis ne lietuvis). Padariau tinginį ir jau laukiu visa išsišiepus, o jis grįžo, pamatė ir sako: O lazy cake biggrin.gif Tai taip ir apšalau blink.gif Tik pasirodo, pas juos deda krekerius, o kondensuotą pieną daro, ne iš karvės pieno, o iš kokosų pieno smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau pasiūlyti tinginį be sviesto - labai skanus (bent jau taip sako tie, kas ragavo, ir riebalų nedaug:))

3 pokeliai sausainių (po 200 g)
1 stiklinė cukraus
indelis grietinės (mažas)
3 šaukštai kakavos (ne vaikiškos)
3 šaukštai vandens
razinų, kitų džiovintų vaisių, riešutų ar kt. pagal skonį

Sausainius sulaužyti. Grietinę supilti į gilesnį dubenį (ar puodą, nes reiks kaitinti), suberti cukrų, kakavą, įpilti 3 šaukštus vandens, suberti razinas ar kt., nuolat maišant kaitinti iki užvirs. Nukelti nuo ugnies, suberti sausainius, išmaišyti, formuoti ,,dešrą“ ir palikti stingti šaldytuve.
Skanaus smile.gif)
Atsakyti
Nu koks skanumynas essen.gif essen.gif kodėl tik dbar prisiruošiau ji padaryt doh.gif visą laiką pirkdavome doh.gif
Atsakyti
Dar kartą dariau Bea mamos tinginį. Nu fantastiškas thumbup.gif . Ačiū Bea mamai wink.gif
Atsakyti
Aš dėjau kokosinius sausainius. Yra parduotuvėse- ne sveriami, o pakeliais. Kokosas tinginy- labai skanu thumbup.gif Gerit eisiu maumot 4u.gif
Atsakyti
pasidariau su kondensuotu pienu ir sviestu, o kosmare gvos saldus saldus ir su selgos vaniliniais bei sokoladiniais sausainiais, nu nznau bet kazkas cia ni to sad.gif
Atsakyti
Aš irgi dariau su sviestu ir kond.pienu, bet jau gatavai išvirtu (latvių gamybos). Kaip skanu thumbup.gif , iškart išgaravo ax.gif
Atsakyti
Šiandien pasidariau tinginį, dėjau kondensuotą pieną, kakavos, sviesto ir sausainių. Man patinka paprasti dalykai ax.gif Bet kada nors būtinai padarysiu mandresnį su riešutais bei džiovintais vaisiais. Bet esmė ne tame... Bedarydama pagalvojau, o ką, jei į tinginio masę vietoj sausainių pabandžius įdėti Miusli? g.gif Kaži, gal visai skaniai gautųsi g.gif O gal jau kuri esat bandžiusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 28 liepos 2005 - 21:47
kokiu čia geru receptu prisiskaičiau, kai turėsiu laiko tai butinai padarysiu (net gal šiandien, nes labai užsinorėjau). Aš tai viena karta bandžiau daryti, draug davė recepta, bet norsir viska dariau pagal ji bet cry.gif tinginys nesigavo....t.y nesustingo ir buvo kaip košė reikėjo su šaukšteliu valgyti ir tai buvo neskalnu. Tikiuosi ši karta pavyks.
Atsakyti
tinginys nesigavo....t.y nesustingo ir buvo kaip košė reikėjo su šaukšteliu valgyti ir tai buvo neskalnu. Tikiuosi ši karta pavyks.
[/quote]
va va, aš irgi norėjau vakar brangųjį nustebint, viską dariau pagal jūsų receptus blink.gif bet... sad.gif Nesustingo taip kaip parduotuvej kad pardavineja, toks kietas doh.gif Na kai kameroj palaukiau, tai truputį tapo panašus į tinginį, bet vistiek kažkas netaip g.gif Ką dar reikia dėt tam sustingimui?
Atsakyti
Na, nežinau, arba sausainiu per mažai, arba kremo per daug g.gif
Atsakyti