QUOTE(rutuliak @ 2005 05 04, 11:49)
Na čia receptų tai gausybė, reiks man išbandyti kokį...O šiaip iki šiol tinginį darau labai paprastai:
1. Pakelis sviesto;
2. 1,5 stiklinė pieno (0,5 stiklinė ištirpinti kakavai);
3. Cukraus geriausia 0,5 stiklinės vidutinio saldumo, saldokas 1 stiklinė.
4. Paprasta senoviška kakava geriausia ištirpinti 0,5 stiklinėje pieno.
5. Sausainių, bele kokių, pagal skonį 4 pakeliai
Dedi į puodą sviestą ir pili cukrų, ištirpini sviestą kartu su cukrumi, tada pili pieno stiklinę, kai užverda supili 0,5 stiklinėje ištirpintą kakavą. Kai vėl užverda visą skystį pilti ant sulaužytų sausainių...Maišyti, šaldyti kaip patinka...Jis toks paprastas, bet visai skanus, dažnai darau, visi giria...
1. Pakelis sviesto;
2. 1,5 stiklinė pieno (0,5 stiklinė ištirpinti kakavai);
3. Cukraus geriausia 0,5 stiklinės vidutinio saldumo, saldokas 1 stiklinė.
4. Paprasta senoviška kakava geriausia ištirpinti 0,5 stiklinėje pieno.
5. Sausainių, bele kokių, pagal skonį 4 pakeliai
Dedi į puodą sviestą ir pili cukrų, ištirpini sviestą kartu su cukrumi, tada pili pieno stiklinę, kai užverda supili 0,5 stiklinėje ištirpintą kakavą. Kai vėl užverda visą skystį pilti ant sulaužytų sausainių...Maišyti, šaldyti kaip patinka...Jis toks paprastas, bet visai skanus, dažnai darau, visi giria...

As vakar dariau ir laaaaaaaaaaaaaaabai skanus gavosi,bet greitai ir isgaravo

Aciu uz recepciuka