mano tinginys
400 gr svelniosios varskes ( galim mascarpones surio )
500 gr geriamo jogurto su priedais ( norimais)
50 - 100 gr cukraus
siek tiek citrinos sulciu
pakelis dr.oecter zelatinos ( 20 gr)
200gr 35 % grietineles
selgos sausainiai
Zelatina isbrinkit maziau nei puseje stiklines vandens. Kai isbrinks, istirpint ( tirpinu mikrobangej 1 min)
jogurta sumaisyt su varske, cukrumi, citrinos sultimis ir elatina. Padet i saldytuva stingt. Tuo laiku isplakt grietinele.
Viska sumaisyt.
i skardele det sluoksni selgos rudu sausainiu 4x4 (16 sausainiu) , uzdet sluoksni kremo, tada vel sluoksni sviesiu selgos sausainiu , vel kremo, vel rudu sausainiu ir truputi kremo. virsu pabarstyt trupintais sausainiais arba puost kuo norit ,
padet bent porai valandu i saldytuva.
Gaunasi skanus tinginiu tortas