Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytoja Indralienė.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benski @ 2009 07 17, 11:26)

kada pas ja tu gimdei
Atsakyti
Esu gimdziusi pas ja pries beveik 2m, tai gydytoja thumbup.gif .Kiekviena diena atlekdavo i palata,visada patardavo, pakonsultuodavo.
Pirma gimdyma tariausi pas gydytoja Sakaliene, nesusikundimu neturiu, bet del nuosirdumo, 100kart geriau Indraliene smile.gif
Atsakyti
tai taip gera si daktaryte tik manau kad ji retai operuoja ar as klystu g.gif
Atsakyti
Puiki ir kompetetinga gydytoja. Pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 06 01, 17:24)
O aš likau labai ne kokios nuomonės apie šią gydytoją sad.gif

Teko iman su ja susidurti, kai maniškė gydytoja stažavosi doh.gif Kai sesutė pasakė, kad dar laukia dvi nėštukės, kad pradėjo bambėti - kiek jų čia gali eiti, atsibodo jau man unsure.gif
Pilvą kai matavo, galvojau perspaus pusiau doh.gif
Kita mamytė pasiskundė, kad nugarą skauda, pradėjo pasakoti kaip ten viskas, tai nutraukė - gerai gerai, greičiau gulkis, pilvą matuojam blink.gif

Net nupurto dabar pamačius ją doh.gif

Man tai net nesitiki,kad taip galejo buti su sia gydytoja,nes is jos blogo zodzio neisgirsi,nebent moterys nescios pacios labai nemalonios, piktos,tai gal kazka ir pasake ir tai abejoju,nes kas gimde mano draugiu,visos labai patenkintos, ir as gimdziau,maloni, gera,nuosirdi,kasdien ateidavo po gimdymo. Ir dabar vel laukiuosi,ir lankausi pas sia gydytoja,ir vel ji man labai maloni. Man patinka,kad ji rami,ir kalba ka reikia,o ne tauskia beleka.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 09 11, 23:43)
Man tai net nesitiki,kad taip galejo buti su sia gydytoja,nes is jos blogo zodzio neisgirsi,nebent moterys nescios pacios labai nemalonios, piktos,tai gal kazka ir pasake ir tai abejoju,nes kas gimde mano draugiu,visos labai patenkintos, ir as gimdziau,maloni, gera,nuosirdi,kasdien ateidavo po gimdymo. Ir dabar vel laukiuosi,ir lankausi pas sia gydytoja,ir vel ji man labai maloni. Man patinka,kad ji rami,ir kalba ka reikia,o ne tauskia beleka.

drinks_cheers.gif ir man nesitiki, kad apie sia gydytoja taip rasoma g.gif
Atsakyti
Man irgi gyd. Indrelienė - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net neisivaizduoju geresnes uz ja biggrin.gif
Bet aisku cia kiekvienai dar ir zmogiskosios savybes veikia, arba tinka zmogus arba ne.... taip kad nesusidurus ir nezinai...
Tik gaila kad ji atostogauja nuo pirmadienio, o man jau gimdyt kita sav...... blush2.gif
Atsakyti
as pas ja pries savaite gimdziau nesitarusi, bet pries tai teko nemazai su ja bendrauti, labai gera, kompetetinga ir ismananti savo darba gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
bukit geros,mamkos,brukstelkit i az,kiek jai mokejot?mano priziurincios gines rekomendacija apie ja buvo tik gera,tai reiktu tartis,idomu apie kokius pinigus eina sneka?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
brukstelkit mamytes man i AZ ,kurios neseniai gimdet pas sia gydytoja ,kokiom sumom dabar jai atsidekojat uz gimdyma biggrin.gif nes as jau senokai,pries 2m pas ja gimdziau,idomu kaip pasikeite kainos g.gif
Atsakyti
o ar ji dirba Mazylio konsultacineje?
Atsakyti