Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytoja Indralienė.

Labas visom:)Dar negimdziau, ir metus i prieki, taip pat gimdyti nesiruosiu...Bet galiu pasakyti. Tai gydytoja,kuriai svarbi kiekvienos moters sveikata. As lankausi pas ja, i metus karta, ir zinot, tik pas ja gimdysiu savo busimus vaikus, jei dievas duos. Superine gydytoja. Atidi ir atsakinga.Kaip mama:)
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi si menesi zadu gimdyti pas sia gydytoja, gal galite parasyti kiek mokejote jai susitarusios uz gimdyma. Nes susidariau nuomone, kad kaina skirtinga pas ivairius gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(voriukas74 @ 2008 04 02, 16:45)
Sveikos,

As irgi si menesi zadu gimdyti pas sia gydytoja, gal galite parasyti kiek mokejote jai susitarusios uz gimdyma. Nes susidariau nuomone, kad kaina skirtinga pas ivairius gydytojus.

aha, man irgi idomu g.gif
Atsakyti
na. merginos, laukiam info rolleyes.gif
Atsakyti
Labai puiki gydytoja 4u.gif , pries 7 metus papuoliau pas ja i palata potologiniame skyriuje pries gimdyma gulejau 1 men, labai gerai priziurejo, labai rupestinga, tik gimdymo diena ryte nuleidus vandenis paprasiau, kad butu su manim iki galo. Labai palaike, gimdymas buvo ypatingai sunkus, del tam tikru kompikaciju negalejo daryti cezario, teko kankintis iki galo, ir jau po visko atgavus samone nakti intensyvios terapijos palatoj, pamaciau prie lovos ja, 18 val isbuvo su manim. Aisku po to jai buvo atsidekota.
Patiko dar tas, kad nebijo konsultuotis su kitais specialistais, nors tuo metu ir nepatiko, kai kokie 4 ( turbut kiek tuo mretu buvo MZ) suejo ziurejo ir kaisiojo rankas doh.gif

Siuo metu laukiuosi antro vaikelio ir nuo pradziu lankausi pas ja, su ja ir tarsiuosi. Labai buvau maloniai nustebinta, tai po beveik 7 metu ji mane prisimine ax.gif , nu jo sako, pavargom tada abi smile.gif , kur jau cia neprisiminsi, tiek prigazdinot blush2.gif

Drasiai rinkites sia gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
aš pas šia gydytoja gimdžiau prieš 3 metus...............ir galiu pasakyti tik gerus žodžius. Gimdymas buvo labai komplikuotas, teko mane po jo ir migdyti, kad atlikti smulkia operacija....tai ji susitvarke nepriekaištingai. Labai dėmesinga, atidi...puiki specialiste. Jeigu reiktu dar karta gimdyti, tai tik pas ja...
Atsakyti
Pas Indrelienę gimdžiau prieš savaitę biggrin.gif
Viskas praėjo labai sklandžiai.
Jei kažkada gimdysiu antrą vaikelį, tai būtinai vėl pas šią gydytoją 4u.gif
Atsakyti
Ir aš lanakausi pas šią gyditoja, atrodo labai rūpestinga ir atidi, kai žiūri mano mažyli niekad nepagaili laiko viska pažiūrėti ir man dar paaiškinti:)
Atsakyti
laba, as lankasi visa nestuma pas gyd.Indraliene, puiki gydytoja.....is draugiu buvau girdejusi, kad ji gera specialiste, todel j a ir pasirinkau.....nesugailiu..... smile.gif
Papildyta:
o gal galite isduoti kiek kainavo gimdyti pas ja? smile.gif aciu
Atsakyti
man irgi idomu, kiek kainuoja...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 05 07, 18:39)
man irgi idomu, kiek kainuoja...?  blush2.gif


Sveikutes,
Mokejau 1000lt, bet man ji labai patiko ir turejau po gimdymo komplikacija, tai ir negailejau. O ji pasidalina su akusere.
as irgi pries pora savaiciu gimdziau pas sia gydytoja, labai labai ja dziaugiuos. Rupestinga, maloni tikrai konsultuojas su kitais gydytojais, jei kas truputi neaisku, pasikviecia kitus gydytojus, kaip geriau pasielgti. Po gimdymo daug kartu mane aplanke palatoje, vis klausinejo ar viskas gerai, ar neturiu klausimu, kaip jauciuos. Ji tokia rami atrodo, kad lankantis pas ja pradzioj nestumo, galvojau, kad labai ramiai i viska reaguoja, nekreipia demesio, bet veliau supratau, kad su savo tokiu ramumu tik nuramina, o per gimdyma, tai isvis labai gera salia tokios gydytojos.
Kita lelyte taip pat gimdysiu pas sia gydytoja. Ir patys gimdymo namai man labai patiko, ir palata turejau vienviete, ir sesutes visos labai malonios, nepalieka vienos , vis uzeina paklaust kaip sekas. Ir maistas man tikrai normalus, as kaip tik noredavau ju maisto, nei kad atnestu man is namu.
Zodziu patenkinta viskuom. 4u.gif tongue.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti