Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytoja Indralienė.

Labas vakaras 4u.gif Norejau paprasyti gal kas galetu duoti jos mob. numeri? noreciau ir as pas ja lankytis smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja gimdymas pas sia gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(gabale+ @ 2007 09 25, 19:41)
Labas vakaras 4u.gif Norejau paprasyti gal kas galetu duoti jos mob. numeri? noreciau ir as pas ja lankytis smile.gif

Sveika, jos tel 8682 27310
Atsakyti
Sveikos,
ir aš pradėjau lankytis pas šią gydytoją smile.gif
Kol kas esu labai patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
pries pora savaiciu gimdziau pas sia gydytoja smile.gif super thumbup.gif tariausi is anksto ,paskutiniu metu ir lankiausi pas ja,truputi gulejau patologiniam pries pat gimdyma smile.gif tikrai labai sauni gydytoja smile.gif
Atsakyti
as taip pat pritariu kad ji labai sauni gydytoja,teko gimdyti pas ja spalio men thumbup.gif
Atsakyti
O kiek mokėjot šiai gydytojai, tos kurios buvot susitarusios iš anksto? g.gif

Atsakyti
teko lankytis pas sia gydytoja. kaip zmogus tikrai maloni, bet kritiniu atveju malonumas nebepadeda. buvau aprekta, apkaltinta nebutais dalykais ir issiusta i klinikas. ir tai vien del to, kad pasitiki viena gydytoja 100 %.
Atsakyti
As irgi uz sios gydytojos profesionaluma. Gimdziau pas ja, sunkus gimdymas. Kita drauge gimde pas kita gydytoja, tai ja is karto operavo, dare cezari. O as dziaugiuosi kad man nedare, o vis skatino savo zodziai pasitiketi savo jegomis ir negailejo pagyru kad viskas gerai sekasi. Man tai labai padejo. Pagimdziau pati, jokiu plysimu...ir kitu nemalonumu. Aciu siaip gydytojai ir akuserei. Po gimdymo ateidavo kas diena, labai kruopsciai apziuredavo, paklausdavo kaip vaikelis, pakonsultuodavo kaip ka daryti ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
as irgi mastau rinktis sia gydytoja ne uz ilgo blush2.gif tikiuosi, nenusivilsiu unsure.gif
Atsakyti
laba diena .siame forume esu naujoke bet negalejau neprisijungti ir nepasakyti busimoms mamoms kurios ruosiasi gimdyti Mazylio gimdymo namuose .jeigu ruosiates darytis cezario pjuvi tai rinkites visiska nejautra.as pasirinkau daline nejautra ir labai gailiuosi nes prisiminimai baisus.gerai kad apsejau be psichiatro konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(jonike75 @ 2008 03 13, 14:00)
laba diena .siame forume esu naujoke bet negalejau neprisijungti ir nepasakyti busimoms mamoms kurios ruosiasi gimdyti Mazylio gimdymo namuose .jeigu ruosiates darytis cezario pjuvi tai rinkites visiska nejautra.as pasirinkau daline nejautra ir labai gailiuosi nes prisiminimai baisus.gerai kad apsejau be psichiatro konsultacijos.

tai prasom paaiskinti, kodel??? blink.gif Jei jau reiskiate nepasitenkinima, tai motyvuokite 4u.gif na, as kaip tik ir ruosiuosi tai daryti- sunerimau dabar g.gif
Atsakyti