Labas vakaras Norejau paprasyti gal kas galetu duoti jos mob. numeri? noreciau ir as pas ja lankytis
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja gimdymas pas sia gydytoja?
QUOTE(gabale+ @ 2007 09 25, 19:41)
Labas vakaras Norejau paprasyti gal kas galetu duoti jos mob. numeri? noreciau ir as pas ja lankytis
Sveika, jos tel 8682 27310
Sveikos,
ir aš pradėjau lankytis pas šią gydytoją
Kol kas esu labai patenkinta.
ir aš pradėjau lankytis pas šią gydytoją
Kol kas esu labai patenkinta.
pries pora savaiciu gimdziau pas sia gydytoja super tariausi is anksto ,paskutiniu metu ir lankiausi pas ja,truputi gulejau patologiniam pries pat gimdyma tikrai labai sauni gydytoja
as taip pat pritariu kad ji labai sauni gydytoja,teko gimdyti pas ja spalio men
O kiek mokėjot šiai gydytojai, tos kurios buvot susitarusios iš anksto?
As irgi uz sios gydytojos profesionaluma. Gimdziau pas ja, sunkus gimdymas. Kita drauge gimde pas kita gydytoja, tai ja is karto operavo, dare cezari. O as dziaugiuosi kad man nedare, o vis skatino savo zodziai pasitiketi savo jegomis ir negailejo pagyru kad viskas gerai sekasi. Man tai labai padejo. Pagimdziau pati, jokiu plysimu...ir kitu nemalonumu. Aciu siaip gydytojai ir akuserei. Po gimdymo ateidavo kas diena, labai kruopsciai apziuredavo, paklausdavo kaip vaikelis, pakonsultuodavo kaip ka daryti ir pan.
as irgi mastau rinktis sia gydytoja ne uz ilgo tikiuosi, nenusivilsiu
laba diena .siame forume esu naujoke bet negalejau neprisijungti ir nepasakyti busimoms mamoms kurios ruosiasi gimdyti Mazylio gimdymo namuose .jeigu ruosiates darytis cezario pjuvi tai rinkites visiska nejautra.as pasirinkau daline nejautra ir labai gailiuosi nes prisiminimai baisus.gerai kad apsejau be psichiatro konsultacijos.
QUOTE(jonike75 @ 2008 03 13, 14:00)
laba diena .siame forume esu naujoke bet negalejau neprisijungti ir nepasakyti busimoms mamoms kurios ruosiasi gimdyti Mazylio gimdymo namuose .jeigu ruosiates darytis cezario pjuvi tai rinkites visiska nejautra.as pasirinkau daline nejautra ir labai gailiuosi nes prisiminimai baisus.gerai kad apsejau be psichiatro konsultacijos.
tai prasom paaiskinti, kodel??? Jei jau reiskiate nepasitenkinima, tai motyvuokite na, as kaip tik ir ruosiuosi tai daryti- sunerimau dabar