QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 05 10, 21:03)
Iš esmės labai abstrakčiai apibūdinama "maloni, rūpestinga" ir pan. Na, kuo geriau susitarus nei nesusitarus su šia gydytoja? Kaip ji dalyvavo gimdyme... Ar akušerė dirbo daugiau ar gydytoja pati daug pastangų įdėjo? Na, kažko konkretesnio norisi išgirsti...
Sunku pasakyti kaip gydytoja dirba nesitarus ir susitarus. Bet kiek as zinau, si gydytoja neagituoja tartis. Sako visi gydytojai moka ir naturalu gimdyma priimti, ir jei reikia operuoti. Tiesiog tavo teise rinktis.
Man per gimdyma gydytojos demesio pakako. Ta diena gimdymu buvo daug, todel visi gydytojai lakste kaip pasele. Bet pas mane Indreliele uzsukdavo daznai, vis paklausdavo kaip jauciuosi, ka jauciu. Patikrindavo vaikelio bukle. Per gimdyma manau kiekvienas atliko savo darba- gydytoja savo, akusere savo. Beje akusere atejo tik kai jau stumimas buvo ipusejes. Ir dar, turetum suprasti, kad gydytojai priima sprendimus, o " juoda darba" atlieka akuseres, seseles ir pan. Visi turi savo pareigas.
Man asmeniskai labai padejo gydytojos patarimai, pastabos. Ji nekalba uzuolankomis,sako taip kaip yra,todel tai padeda nepasimesti. Man pavyzdziui labai padejo, kai gydytoja pasake ka turiu jausti, nes pirmakarta gimdant sunku, kai esi zalia gimdyve.
Prasidejus gimdymui gydytoja vis drasino, patarinejo kaip ir ka daryti. O kai jau vaikelis gime negailejo pagyrymu, kad lengva buvo su manimi, kad sauniai reagavau i jos nurodymus ir stumiau kiek sveikata leido
Kazka konkretesnio tau gali pasakyti tik tos moterys, kurios gimde pas Indreliene ir pas kokia kita gydytoja.Tik jos gali palyginti ir pasakyti, va sita gerai, ana blogai.
Bet zinai, kiekvienas zmogus skirtingas ir kas super vienam,gali buti tik siaip sau kitam. Manau pati turi nuspresti. Be to jeigu nori sia gydytoja rinktis, vadinasi kazkajau girdejai apie ja. Kad ir kaip ten bebutu, nei viena gydytoja nepagimdo uz mus. Todel pasirink zmogu, kuriuo pasitiki, nebijai paklausti kvailu klausimu ir siaip kuriam jauti simpatija.
Patariu nueiti su ja susitikti ir tada nuspresi. Nebutinai tau gimdyti pas ja, jeigu tau kazkas nepatiks.Sekmes