QUOTE(juso @ 2007 07 25, 11:06)
Aš visą laiką labai skeptiškai žiūrėjau i internetines pažintis, bet paskaičius tavo istoriją, matau, kad daug kas gyvenime įmanoma iš meilės....Įsivaizduoju, kaip sunku, kad negalit visą laiką būti kartu, bet užtat tie susitikimai tokie saldūs, jaučiasi tas saldumas iš tavo pasakojimų
Bet ar įmanoma visą laiką mylėti vienas kitą per atstumą, vis tiek ar negalvojat kažkaip kartu kurtis kuriam nors pasaulio kampelyje?
Kantrybės ir meilės linkiu tau....
Bet ar įmanoma visą laiką mylėti vienas kitą per atstumą, vis tiek ar negalvojat kažkaip kartu kurtis kuriam nors pasaulio kampelyje?
Kantrybės ir meilės linkiu tau....
Zinok as pries ji taip pat labai skeptiskai ziurejau, o pokalbiai pazinciu svetainese tai cia buvo is vis ne man. na siaip su juo ir ne per ten , o per skaipa susipazinom... jis ieskojo kontaktu del darbo, uzkliuvo mano profilyje esantys zodziai, tai ir parase. o as tuo metu kaip tik viska jungiau lauk jau... ir tik sekundziu reikalas, buciau nepamacius zinutes,ir tai ta vakara net nesnekejom, pasakiau kad einu miegot kita kart.. nuo to viskas ir prasidejo, nes nuo pirmu minuciu viskas kibo, kalbos liejos kaip su senu geru draugu
taip, ziauriai sunku kartais, kai ne visa laik pavyskta buti kartu. bet kai zinai, kad tos dienos mazeja, tai vis geriau pasidaro.....ir kaip jis sake - jei tai tikra meile, mes nuo jos nepabegsim... Ne 18 metu vaikis yra, zaidimu nezais. tas man patinka...
o siaip ne ne, mes visa laika taip buti nezadam, jokiais budais taip negaleciau. daabr tas atstumas yra tik del to, kad mano mokslai nebaigti, ir aciu die, liko paskutiniai metai, jei jis butu atsirades pirmaisiais, tai nezinau kaip butu buve.... o dabar susitinkam per sventes ir dabar vasara leidziu kartu, grysiu rugseji, per ateinancius metus, jei viskas gerai toliau, aisku, susitiksim, o jau pabaigus reiks kazka ziuret, kur bazuotis abiems kartu, nes taip gyvent tai tikrai nesamone.
As noriu seimos tai va...
Dekui