Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

QUOTE(grange @ 2007 05 27, 17:42)
blink.gif

ir ką pasakysi  ax.gif

Nu tai kad gi tik gerus žodžius bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai smagu girdėt ax.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astta @ 2007 05 31, 15:47)
kokia grazi istorija  wub.gif

bigsmile.gif aha ką čia matau ax.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif vakar buvo lygiai metai nuo pirmo mūsų realaus susitikimo... ir vos ne tą patį pergyvenau vėl ax.gif vėl teko patirti kelionės jaudulį, tų paskutinių minučių jaudulį, kai laukiau lagamino ir žinojau, kad u- stiklinių durų išvysiu jį.. wub.gif po gan ilgo nesimatymo..

iš didelės minios atskyriau jį greitai, tų rudų žybsinčių akių nepamatyti negali.. biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif kokia grazi istorija, neitiketina, kad taip gali vykti, susipazysta internetu, paskiau taip bendrauja, susitinka retai ir rysis vistiek nenutruksta.
sekmes jums 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samsung: 11 liepos 2007 - 16:11
4u.gif 4u.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Samsung @ 2007 07 11, 17:10)
wub.gif  wub.gif  kokia grazi istorija, neitiketina, kad taip gali vykti, susipazysta internetu, paskiau taip bendrauja, susitinka retai ir rysis vistiek nenutruksta.
sekmes jums  4u.gif  wub.gif

Žinau iš savo patirties:kuo rečiau susitinki,tuo labiau pasiilgsti vienas kito.O tada jau susitikimas būna nepakartojamas.Taip ir mes tris mėnesius buvom atskirai,kai maniškis uždarbiavo Airijoje,kol aš pas jį nenuvažiavau.Buvo toks nuostabus jausmas pamatyti savo mylimąjį po tiek laiko wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O jis lietuvis ar anglas???
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 24, 15:01)
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu

g.gif ar maniskis?

nei tas, nei tas, jei cia man klausimas... Jis afrikietis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 24, 16:01)
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu  mirksiukas.gif

Na ,o jei manęs klausi,tai maniškis gryniausias lietuvis. biggrin.gif lotuliukas.gif
Oi sunku būti dviem sielom atskirai...
Džiaugiuosi,kad likau pas jį Airijoje ir nesigailiu,bent užsidirbom pinigučių tongue.gif thumbup.gif .Dabar jau kuriam gyvenimą Lietuvoje.
Atsakyti
Aš visą laiką labai skeptiškai žiūrėjau i internetines pažintis, bet paskaičius tavo istoriją, matau, kad daug kas gyvenime įmanoma iš meilės....Įsivaizduoju, kaip sunku, kad negalit visą laiką būti kartu, bet užtat tie susitikimai tokie saldūs, jaučiasi tas saldumas iš tavo pasakojimų tongue.gif
Bet ar įmanoma visą laiką mylėti vienas kitą per atstumą, vis tiek ar negalvojat kažkaip kartu kurtis kuriam nors pasaulio kampelyje?
Kantrybės ir meilės linkiu tau....
Atsakyti