Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

Atrodot wub.gif

Grazi istorija, sekmes jums ir kad ta laime dar ilgai testusi 4u.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif oro_buckis.gif nugi ačiū
Atsakyti
Grange, ir as perskaiciau tavo istorija ir pasidziaugiau uz tave 4u.gif Norejau papasakoti, kad gyvenu mieste, kur yra labai daug etiopu ( jei gerai prisimenu, tai tavo mylimasis yra etiopas?...) Esu ne karta buvusi ju restorane, kur vakarais groja ju muzika. Nezinau kodel, bet man ju muzika yra kazkas fantastisko!! Ar tau teko ja girdeti? Ir apskritai, etiopai man yra afrikieciai su europietiskais veidais. Zodziu, as jiems labai jauciu simpatija... ax.gif
O tau linkiu dar daug graziu susitikimu, ir kaip viskas besibaigtu, vis tiek del to buvo verta gyventi, juk taip? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 02 14, 01:04)
Grange, ir as perskaiciau tavo istorija ir pasidziaugiau uz tave  4u.gif  Norejau papasakoti, kad gyvenu mieste, kur yra labai daug etiopu ( jei gerai prisimenu, tai tavo mylimasis yra etiopas?...)  Esu ne karta buvusi ju restorane, kur vakarais groja ju muzika.  Nezinau kodel, bet man ju muzika yra kazkas fantastisko!!  Ar tau teko ja girdeti?    Ir apskritai, etiopai man yra afrikieciai su europietiskais veidais.  Zodziu, as jiems labai jauciu simpatija...  ax.gif 
O tau linkiu dar daug graziu susitikimu, ir kaip viskas besibaigtu, vis tiek del to buvo verta gyventi, juk taip?  wub.gif  4u.gif

4u.gif sveika.. Ačiū, nustebinai.
Taip, jis iš Etiopijos.. taip man jų muzika irgi labai patinka, ir kas keista jau pradedu skirti iš kitų, nors atrodo iš pirmo labai panašios, kad ir Eritrėjos... ir jų šokiai man patinka, nors taip judinti kaklo ir pečių kaip jie moka, niekada turbūt neišmoksiu doh.gif
na žinok, aš ir jiems jaučiu labai didelę simpatiją biggrin.gif wub.gif
O tu ar ne Washingtone? jei taip.. tai kas čia žino, gal su juo vienam restorane sėdėjot ax.gif nes jis per šventes buvo.

Žinoma buvo verta kiekviena minutė, nesigailiu nieko. ir tikiuos niekada nepasigailėsiu įkėlus koją į jų kultūrą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 14, 06:01)
4u.gif  sveika.. Ačiū, nustebinai.
Taip, jis iš Etiopijos..  taip man jų muzika irgi labai patinka, ir kas keista jau pradedu skirti iš kitų, nors atrodo iš pirmo labai panašios, kad ir Eritrėjos... ir jų šokiai man patinka, nors taip judinti kaklo ir pečių kaip jie moka, niekada turbūt neišmoksiu  doh.gif
na žinok, aš ir jiems jaučiu labai didelę simpatiją  biggrin.gif  wub.gif
O tu ar ne Washingtone? jei taip.. tai kas čia žino, gal su juo vienam restorane sėdėjot  ax.gif  nes jis per šventes buvo.

Žinoma buvo verta kiekviena minutė, nesigailiu nieko. ir tikiuos niekada nepasigailėsiu įkėlus koją į jų kultūrą..  4u.gif

Taip, as is ten pat ax.gif Gal ir tame paciame. Nes sis restoranas, kur as einu, yra vienas populiariausiu cia.
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 02 17, 05:34)
Taip, as is ten pat  ax.gif  Gal ir tame paciame.  Nes sis restoranas, kur as einu, yra vienas populiariausiu cia.

4u.gif aišku... ne vieta klaust, bet gal kartais TB irgi koks iš ten, nes šiaip paprastai tai europiečiai neužklsyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 17, 05:20)
4u.gif  aišku... ne vieta klaust, bet gal kartais TB irgi koks iš ten, nes šiaip paprastai tai europiečiai neužklsyta  rolleyes.gif

Nieko nieko - gali klausti mirksiukas.gif Ne, MB yra vietinis (na jei juos is viso galima tokiais vadinti... smile.gif ), t.y. is sio miesto. Bet sis restoranas garseja savo autentiska virtuve ir muzika, todel jis yra pakankamai populiarus tarp visokiu rasiu ir tautybiu. Nors, kai mes ten nueiname, tai visada buname vieninteliai "kitokie". O kaip taviskis iki cia nusidangino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 02 17, 17:52)
Nieko nieko - gali klausti  mirksiukas.gif  Ne, MB yra vietinis (na jei juos is viso galima tokiais vadinti...  smile.gif ), t.y. is sio miesto.  Bet sis restoranas garseja savo autentiska virtuve ir muzika, todel jis yra pakankamai populiarus tarp visokiu rasiu ir tautybiu.  Nors, kai mes ten nueiname, tai visada buname vieninteliai "kitokie".  O kaip taviskis iki cia nusidangino?  blink.gif

aišku.. smile.gif aš pamenu kai Londoen buvau, tai vienintelė "balta" buvau.. tai irgi žiūrėjo, k očia atėjau turbūt, bet kai pamatė, kad su saviškiu, tai nieko lotuliukas.gif
o mb ten šventes praleido, Bostone, paskaiu ir į New yorką ir washingtoną važaivo, tai sakė, kad ten lankėsi keliuose restoranuose jų, negali praeiti pro šalį, nes šiaip jis iš Belgijos smile.gif
Atsakyti
nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykstuke @ 2006 08 30, 13:52)
Neisivaizduoju, kaip imanoma isimyleti per interneta  blink.gif  bet jei tai istorija su laimingu tesiniu - kodel gi ne  bigsmile.gif  Na, sekmes jums  mirksiukas.gif

galima ir dar kaip galima.. mano laimingas tesinys jau tesiasi 2 metus.. tikiuosi nesibaigs ilgai ilgai..
to paties linkiu ir grange kad ilgai ilgai ilgai testusi jusu meile.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 02 25, 23:06)
galima ir dar kaip galima.. mano laimingas tesinys jau tesiasi 2 metus.. tikiuosi nesibaigs ilgai ilgai..
to paties linkiu ir grange kad ilgai ilgai ilgai testusi jusu meile..  wub.gif

mirksiukas.gif ačiū, aš ir tikiuos..
o gal ir tavo istoriją galima kur nors paskaityti? mirksiukas.gif
Atsakyti
gaunasi beveik romanas thumbup.gif galėtum knygą parašyti su savo istorija rolleyes.gif dideliausios sėkmės jusų meilei wub.gif
Atsakyti