QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 16, 15:43)
Grazi istorija meile,jaunyste,entuziazmas
Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema.
O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t.
Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau
Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema.
O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t.
Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau
prajuokinai su ta knyga
nors yra tiesos, kad visas tas entuziazmas kažkiek apmažėjo, na nebėra taip, kad lauki, dienas skaičiuoji kada susitiksi, tada susitinki savaitei ar dviem, ir vėl namo, ir vėl lauki.... tai buvo kitoks gyvenimas. toks, į kurį nelabai norėčiau sugrįžt, nes buvo bais sunku atskirai tiek išbūt
gal todėl kaskart kai važiuoju namo į lt, laukiu kada grįšiu čia, laukiu to nerimo širdy kada pamatysiu ir pan...
Dabar jau beveik trys metai čia gyvenu, tai kaip pasakyt, žinoma, kad atsirado kiti išgyvenimai, potyriai ir pan. bet nebe tokie, kokie buvo prieš atvykstant. tai jau kitas etapas.. Bet taip ir turi būt, juk gyvenimas nestovi vietoj
O kad neberašau tai.... tema juk buvo "romantiškiausias mano gyvenimo vakaras", tai jį ir aprašiau pirmam poste, o daugiau kur sekė klausimai ar komentarai per tuos metus, tai taip viskas išsirutuliojo bet nemanau, kad esu įpareigoti aprašinėti mano gyvenimą su detalėm kas vyksta toliau
Nebent jei dar koks staigus posūkis būtų
jei neskaitei, tai čia http://www.supermama...howtopic=535109 aprašiau abiejų kelionę į jo šalį, vienas iš didesnių įvykių mano gyvenime...