Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

QUOTE(grange @ 2009 03 31, 15:26)
Kartu smile.gif
atvykau į Belgiją rugpjūčio gale 2008

smile.gif graži pradžia, graži eiga... nuostabios jums gyvenimo Simfonijos.
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 11:02)
smile.gif  graži pradžia, graži eiga... nuostabios jums gyvenimo Simfonijos.

smile.gif ačiū
Atsakyti
grazi istorija, grazi dar ir tuo, kad tebesitesia wink.gif

QUOTE(emiljana @ 2009 02 07, 19:43)
Merginos, prašau būkite savo tautos, savo rasės patriotėmis, neprisidėkite prie jos išsigimimo. Negi taip sunku susirasti savo rasės gyvenimo draugą.

sitas pasisakymas tai isvis ne i tema, nu negaliu nesipiktinti..cia tas pats kas as pasakyciau: merginos neprisidekite prie emiljanos issigimimo, netolerantiskumo ir rasizmo.
kaip isvis apsivercia liezuvis tai vadinti issigimimu doh.gif suprantu, kad galbut kazkam nepatinka juodaodziai, kazkam nepatinka japonai tai jie su jais ir nebuna, kaip ir kazkas nemegsta juodos kavos ar arbatos, bet nepersa primygtinai visiem kitiems jos negerti ir nevadina issigimeliais (nors gal ir tokiu buna, jau siais laikais niekuom nebenustebinsi doh.gif ).
zodziu sekmes autorei palaikant rysius su mylimu zmogumi, tikiu, kad jei jau atstumas nesugadino santykiu, tai tokio riboto mastymo zmoniu pasisakymai juo labiau netures jokios itakos wink.gif
Atsakyti
vaaaaaaaaaaaaauuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 05 10, 17:03)
tikiu, kad jei jau atstumas nesugadino santykiu, tai tokio riboto mastymo zmoniu pasisakymai juo labiau netures jokios itakos wink.gif

žinoma, kad neturi jokios įtakos..
Žinojau, kad bus visokių komentarų,tiesiog parašiau savo istoriją, kai kam patinka, kai kam ne, normalu smile.gif
Atsakyti
Tikrai - pats romantiškiausias vakaras wub.gif Linkiu, kad tokie vakarai lydėtų visą gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
cia tiesiog zmones is pavydo nezino kas jiems darosi,manau,kad jie nesupranta ka reiskia myleti ir but mylimai,nes ko gero jie dar nepajute meiles skonio,todel taip ir rasineje,ir dar karta parodo kokie toj lietuvelej atsilikeliai gyvena
o as uz tave labai dziaugiuosi.kad jus jau kartu,ir galit dziaugtis vienas kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karole31 @ 2009 06 09, 14:14)
cia tiesiog zmones is pavydo nezino kas jiems darosi,manau,kad jie nesupranta ka reiskia myleti ir but mylimai,nes ko gero jie dar nepajute meiles skonio,todel taip ir rasineje,ir dar karta parodo kokie toj lietuvelej atsilikeliai gyvena
o as uz tave labai dziaugiuosi.kad jus jau kartu,ir galit dziaugtis vienas kitu 4u.gif

biggrin.gif
4u.gif dėkui,nustebau pamačius temą viršuj favourituose,negalvojau,kad dar kas skaito.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karole31 @ 2009 06 09, 15:14)
cia tiesiog zmones is pavydo nezino kas jiems darosi...

Nemanau, kad tai pavydas, greičiau - bais rigidiškas mąstymas ir matymas. Na, toks siauras, kai matoma tik kaip per binoklio akį ir tik vienintelę, jam suprantamą tiesą. Juokinga, kai tai vadinama patriotizmu.

Dar taip pamąsčiau... Tai jei aš gyvenu Lietuvoj, nežadu niekur ir niekad iš jos išsikelt, (nors ne visada man čia gera), rašau eiles lietuviškai, auginu lietuviškai kalbančius, liet. mokyklas lankančius vaikus (vienas iš jų greičiausiai tuoj studijuos lietuvių filologiją), bet jau daugybę metų turiu ne lietuvį vyrą, su kuriuo kone nuo gimimo vaikai kalba jo kalba (ir mane tai netgi džiugina), tai aš jau bais nusižengus patriotizmui? Nu gal... biggrin.gif Bet, sakyčiau, kol aplink tik tokie nepatriotai kaip grange ir aš , Lietuvai išnykimas negręsia lotuliukas.gif

Sėkmės, neblėstančios meilės ir gražių jos vaisių tau grange, manau, jūs abu šito nusipelnėt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir linkiu sekmes grange
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 14, 01:41)
Bet, sakyčiau, kol aplink tik tokie nepatriotai kaip grange ir aš , Lietuvai išnykimas negręsia  lotuliukas.gif

Sėkmės, neblėstančios meilės ir gražių jos vaisių tau grange, manau, jūs abu šito nusipelnėt 4u.gif  4u.gif

tikiuos, kad negręsia biggrin.gif

Dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(skridaile @ 2009 06 16, 13:57)
as ir linkiu sekmes grange

4u.gif
Atsakyti
grazi istorija ir saunu kad iki siol nenutruko santykiai wub.gif
o tom rasistem lietuvaitem galiu pasakyt tik tiek gyventu daugiau ir is senu senoves juodukai lt kaip bet kurioj kitoj saly tai tada ir mastymas kitoks butu
Atsakyti