Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

QUOTE(flamencita @ 2009 02 12, 14:25)
absoliuciai netikes homofobiskas komentaras. fool.gif

Kaip tik labai tikes. Vietoj ir protingas. Kvailas tas, kuris negerbia savo saknu.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 03 30, 01:28)
Kaip tik labai tikes. Vietoj ir protingas. Kvailas tas, kuris negerbia savo saknu.

kuroje vietoje tamsta iskaite, kad autore negerbia savo saknu????
lietuvems galima pamilti tik lietuvius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kitaip jos negrebia Lietuvos.dar tokiu ciudu tai girdet neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2009 03 31, 10:48)
kuroje vietoje tamsta iskaite, kad autore negerbia savo saknu????
lietuvems galima pamilti tik lietuvius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kitaip jos negrebia Lietuvos.dar tokiu ciudu tai girdet neteko biggrin.gif

Lietuviai cia niekuo deti smile.gif na o savo rase gerbti visai vertetu-juolab, kad nyksta ji/.
Atsakyti
kas čia dabar daros mad.gif

Gerbiu aš ir Lietuvą ir lietuvius, ir neatsižadu Lietuvos pilietybės, tik kol kas atsižadėjau gyvenimo ten, ir gyvenimo su lietuviu, nes tiesiog neradau tinkamo,tiksliau ir neieškojau. likimas ir gyvenimas sudėliojo viską,kaip turi būti,ir jei sutikau JĮ, pamilau, tai ką dabar daryti. širdžiai juk nepasakysi,mylėk tik lietuvį doh.gif ir be to,tai man atvėrė kelią į platesnį pasaulį, turiu galimybę pamatyti ir patirti daugiau,nei kad gyvenčiau su tautiečiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 03 31, 12:12)
kas čia dabar daros mad.gif

Gerbiu aš ir Lietuvą ir lietuvius, ir neatsižadu Lietuvos pilietybės, tik kol kas atsižadėjau gyvenimo ten, ir gyvenimo su lietuviu, nes tiesiog neradau tinkamo,tiksliau ir neieškojau. likimas ir gyvenimas sudėliojo viską,kaip turi būti,ir jei sutikau JĮ, pamilau, tai ką dabar daryti. širdžiai juk nepasakysi,mylėk tik lietuvį  doh.gif ir be to,tai man atvėrė kelią į platesnį pasaulį, turiu galimybę pamatyti ir patirti daugiau,nei kad gyvenčiau su tautiečiu  smile.gif

Perskaiciau ir perziurejau visa tema nuo pat predziu ir nuottauka. atsiprasau uz savo nuomone. siuo atveju viskas suprantama, cia, kaip sako mano tevas-tikriausiai charakteris labai geras../.
Atsakyti
tai viskas ok, kiekvienas turi teisę išreikšti nuomonę.
žinau,kad daug kam tai nepriimtina (santykiai su užsieniečiais) bet nei aš jų teisiu nei ką, todėl ir pati to paties noriu.
Nesuprantu,kodėl žmonėms kai kuriems taip sunku priimti tai,kas yra kitokio , išskirtinio,neįprasto,kodėl dar tebėra įspausti į kažkokius rėmus. kodėl nemato šiek tiek toliau nei kad savo namo tvora schmoll.gif
kodėl sunku pasidžiaugt,kad kažkam gerai....,
Atsakyti
Gal ka praziurejau - bet jus kartu, ar vis dar bendraujat per atstuma?
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 31, 14:20)
Gal ka praziurejau - bet jus kartu, ar vis dar bendraujat per atstuma?

Kartu smile.gif
atvykau į Belgiją rugpjūčio gale 2008
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 31 kovo 2009 - 14:27
ir kokie cia pokyciai bus po 6 men ? smile.gif
smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija88288 @ 2009 04 22, 16:18)
smalsu smile.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija88288 @ 2009 04 22, 15:18)
smalsu smile.gif

QUOTE(Domke @ 2009 04 24, 19:43)

pokyčiai,nelabai susiję su šia tema smile.gif
Atsakyti
Sekmes jums, grazi istorija 4u.gif
O toms kurios pasisako pries uzsieniecius - nematau dideles bedos, gi paliekam jums visus grynakraujus azuolus lietuvaicius lotuliukas.gif ENJOY !!!!!!!!!
Atsakyti